30

Анонимен

преди 9 години

Въпрески некадърното управление на ГЕРБ, метрото в София все пак се разширява, макар и не по начина, по който трябва.

29

Анонимен

преди 9 години

Винаги съм се питал защо ГЕРБ правят метростанциите насред полето, а не там, където живеят хората. Май това е заради далаверата - герберасти изкупуват земята около бъдещите метростанции, използвайки служебното си положение, както за предварителна информация къде ще са метростанциите, така и за определянето къде да бъдат тези метростанции. В случая с тези 3 нови метростанции, имаме пак същото - метростанциите са между комплексите, а не в тях, което намалява в пъти използваемостта на метрото.

28

Анонимен

преди 9 години

Аз по дупки не се друсам, щото Аудито ми не ги усеща. Прахоляк също не дишам, щото климатроника ми върти въздуха вътре и незнам отвънка кво става. Айде пак кажи нещо бе комплексар. По принцип не падам на нивото на такива като тебе да се изтъквам, ама да видиш как изглеждаш отстрани, пък дано ти дойде акъла и да спреш да коментираш тъпотийте си в наще сайтове. Ти не си българин мишко смотана, за да коментираш тука. Коментирай си в Аборигения!!!!

27

Анонимен

преди 9 години

Метростанция пред магазин Деница /това име отдавна го няма/. Кого ще обслужва? 3-4 блока от Младост 3, 2-3 блока от Младост 2 и още 2-3 блока от Младост 1. Метростанцията акад. Балан. Кого ще обслужва? Десетина блока от Младост 2.Метростанцията при Бизнеспарка. Кого ще обслужва? Една малка част от Бизнеспарка, примерно 20%. Останалите пак с коли, задръствайки всички паркинги на блоковете около Бизнеспарка.

26

Анонимен

преди 9 години

Кой храниш ти бе мишко. Каква клетка, какви глупости дрънкаш бе? Виждам от офиса квото виждам, това си е мое решение!!! Не си ли се замислял, че хората които остават тук имат причини за това бе ***? Кво се изтъкваш и дразниш хората бе ***? Редовно ти гледм тъпите селски коментари, дето само се опитваш да дразниш хората. Какво като си заминал на майната си а? Татко комунистчето те прати в Австралия да те пляскат аборигените и си страшен тарикат нали :D :D :D.

25

Факт

преди 9 години

Факт е, че дейностите, които изискваха дълго време и не чак толкова много средства, бяха извършени преди герберастката клика да започне да управлява в София. Факт е, че метрото се строи в последните години благодарение на средства от ЕС, а не заради това, че ГЕРБ управляват в София от 2006-та година и един завод за *** още на са направили, а той трябваше да е готов още през 2006-2007-*** години.

24

Истината

преди 9 години

С парите за строежа на новите отсечки на метрото от 2006-та година, можеха да се построят поне три пъти повече линии на метрото, при това с метростанции с подходяща дължина на пероните, а не както е сега - едни метростанции направекни, както трябва, а новите герберастки метростанции са с по-къси перони , което означава препълнени вагони. Жалко, че софиянци гласуваха за популистки лидери, а ен за хора, които наистина можеха да свършат нещо добро за София. Завода за *** го чакаме от 2006-та.

23

77777

преди 9 години

Поредните метростанции в нищото. Не знам откъде ги изкопаха тези още 32000 пътници? Част от работещите в Бизнеспарка и сега вероятно ползват метрото до Младост 1 и след половин час с прекачване на автобус са в Бизнеспарка. Същото важи и за живеещите в Младост 2, 3 и 4 /около 100 хиляди човека/.

22

Анонимен

преди 9 години

Без Бойко и Фандъкова още щяхме да сме без метро.38 години комунистите не можаха да го направят, а Бойко за кратко го почна и разширава, удобството е за всички.

21

Анонимен

преди 9 години

В момента съм на работа в престижна международна организация, гледам си София от офиса на 9-тия етаж и гледам тука на компа как някакъв *** си избива комплексите в сайт за новини. До края на живота си незнам какво ще гледам. Ти може би си пророк и знаеш, аз не съм. Мисля да видя в петък гръцките острови? Ти какво ще видиш? Аборигенски п...ки може би? Айде със здраве и се доказвай на другите Ав$стралийци, не на нас!!! ***!!!

20

Абе Сидни

преди 9 години

Не те знам инженер ли си, какъв си, ама си неграмотен.

19

до австралиеца

преди 9 години

хубаво ти е явно, но странното е тогава за6то си толкова озлобен и комплексиран, 4е 4ак в разни форуми се доказва6.

18

Софиянец

преди 9 години

Daaaa .... Вярно е, че някои си Жипове вярно е но има и много хора (преобладаващата маса), които се спускат сутрин от планината :-) с автобусите на Хладилника хващат връзките за центъра или другите райони на София. Около Токуда се оформи и новия бизнес район, така че метрото ще е полезно. ... сега в момента е кошмар. изпитваме го денонощно но е за хубаво. Нека да е за хубаво !

17

до 21

преди 9 години

не ти стигна акъла че може да съм инжинерче магистърче-Ха, ха, ха! Повече от явно е, че имаш най-много основно образование! Не се инжинерче, а инженер!!! Личи ти, че си дребосъче комплексарче, а не инжИнерче магистърче!

16

Софиянец

преди 9 години

Могат да се напишат и положителни, и отрицателни неща за новата отсечка на метрото. Нека са положителните, защото ние Българите и тези, които останахме тук, а не избягахме в чужбина, искаме и очакваме да се случват положителни и хубави неща в Родината ни. Срещу домът ми се строи станцията "Сребърна". Очаквам я с нетърпение. Тя ще поеме и хората от Бояна, Драгалевци, Бистрица. София се превърща в европейски град макар и с много си проблеми. Дерзайте !

15

до Синдито

преди 9 години

Абе прав си , ама не съвсем . Сменил си панелното гето , мизерията и робството за същото но в Австралия с оправданието , че там ИМАШ . Имам приятели , които продължават да си живеят в бг с по 200-500лв и са по щастливи от повечето форумци , защото не им трябва 1 час да отидат на работа и вечер слагат софричката в двора и гледат детето като припка без да мислят кой ще го прегази

14

Анонимен

преди 9 години

Сидни Ав$$тралия, о господарю на вселената, ти имаш HD камера! Боже господи? Какво е това? Тук в София никой никога не е виждал това чудо на техлологиите? Пиши ни, пиши, и ние да се докоснем до светлия капитализъм и твоите успехи!Ха, ха, ха! От километри си личи, че си от лумпенпролетариата!

13

Анонимен

преди 9 години

Бил съм с Българи в чужбина и по-големи *** няма. Само гледат да те изпържат, да те врътнат нещо (като тука де) ама там изпъкват на фона на нормалните хора. Та и ти сигурно си от тях, що се мотаеш тука и само коментираш и дразниш. Да ограбват ни, но пак се оправяме. Пак ходимо на почивка по 3-4 пъти в годината на различни места в Европа. Айде кажи нещо са бе тарикат. От такива комплексари като тебе навсякъде ни знаят като ***!!!

12

-10

преди 9 години

Плувал съм на 1 метър с акула dusky shark имам го заснето на HD камерата ми---------Като чета се чудя кое всъщност е постижението, че си плувал с акула или че камерата ти е HD :-)

11

-10

преди 9 години

Благодарности на всички Софиянци , че тези 25 години никога не гласуваха за БСП и така помогнаха нашия град да добие Европейски облик . Да сте живи и здрави Софиянци .----------Абе, европесйки облик не е добил, ама нейсе. За да го добие трябва европейци да живеят в него, не анадолци. Все пак, добре че не се гласува за БСП през тези години!