36

Т. Георгиев

преди 9 години

Чакам с нетърпение момента, в които в България ще пуснат от влаковете, които се движат с 300км/ч. Тогава въобще няма да ми пука, че някой *** кара със 200. Но докато аз съм на пътя, искам да чувствам сигурност, а не постоянен страх, че някой *** може всеки момент да ме джасне или да ме убие, докато се прави на велик шофьор.

35

Анонимен

преди 9 години

Имам един колега и той когато сме с неговата си кола и с жена му и детето и аз и моята кара със 110-120 най-много. Обаче като се качи в служебния бус дето 3 кубика 180 коня...кара по магистралата със 160. Има може би 1 милион километра зад гърба си. Много опитен. Не му се кара бързо но не му се и кисне по цял ден по пътищата. това е всеки делничен ден. Та искам да кажа, че има хора и хора...преценяващи обстановката трезво.

34

До 21

преди 9 години

"а мен ме е страх да ракам със 140 по магистралата.... *** задръстения дето съм"Мен не ме е страх, но от съображения за сигурност рядко вдигат повече от 120км/ч. Така че споко - важното е да стигнеш, а не да се опитваш да подобряваш рекорди и да се правиш на Шумахер.

33

до 40

преди 9 години

Да бе, затова в западна европа няма магистрали, а само молове на по 60г.

32

Анонимен

преди 9 години

до 37Ма то лесно на думи да не минават пътищата през населени места. Нали точно защото тези пътища не са магистрала по закон могат да минават през населено място. Така е и на запад. тои от кой свят падаш бе? В Германия след като излезеш от магистралата към някое градче, не караш ли по първокласен път който минава през това градче?

31

до 34

преди 9 години

Ако не бяха соц строителите, в момента и тези пътища нямаше да ги има. Демокрацията у нас строи молове, не пътища. За 26 години това е равносметката.

30

юрист от кариерата

преди 9 години

Абе *** ! 25 години ревете че било полицейски произвол, че не ви били защитени "гражданските права" и 'нам кво си... Ей на ви ! Сега са ви толкова защитени "правата", че никой никого не може за нищо да санкционира в тази държава. Що не сте доволни бе ??? Нали това искахте.25 години гледам по АХ дела се отменят актове, щото на полицая му била шапката на криво или не си изрязал ноктите на краката. Сега що искате на този от клипа да му "нарушат гражданските права"? Кажете *** ?

29

Анонимен

преди 9 години

до 34Брей, ти си бил голям разбирач, бе! Ми всеки първокласен път и на запад минава през населени места. Само Магистралите правят изключение. Тук имаме магистрала и половина.

28

Бай Иван

преди 9 години

Какви експертизи какви пет лева, глобяват го и после тоя от клипа да доказва че километража му е повреден, или каквото там оправдание ще измисли.

27

Анонимен

преди 9 години

до 34Ми щото няма магистрали, бре!

26

Анонимен

преди 9 години

do 22Абе Тулски, говорим за 160 км в НАСЕЛЕНО място, не по магистрала. Колкото тия които карат тези коли в населено място поне.

25

Miro

преди 9 години

Превишената скорост не е никакъв проблем и никога не е била и няма да бъде ... проблемът е НЕСЪОБРАЗЕНАТА скорост - може да караш с 30 и да паднеш в дупка това е несъобразена скорост, можеш да караш с 350 по магистралата и нищо да не стане това е превишена. Всички мрънкачи стига сте ревали отивайте да свършите нещо полезно

24

Ангелин

преди 9 години

Как бих искал да стане като в Русия, и всеки да има камера в колата си, с която да снима нарушенията не само на водача, но и на другите участници в движението и разбира се, да може да се приеме видео-заснемането като пълноправно средство за доказателство на нечия вина. Тогава съм сигурен, че всеки може да бъде социално отговорен и като заснеме чуждо провинение да може да се накаже виновника. Когато нещата не стават по един начин, трябва да се търси друг.

23

Луд с Мотика

преди 9 години

Не може така, от КАТ са прави. Знаят имената и адресите на нарушителите, обаче няма снимки от космоса, размера на грайфера на гумите, цвета на колата, бензин ли е... газова уредба има ли, дизел ли е, има ли спортно окачване, кожен салон има ли колата, климатик...само имена, адрес на нарушителя и марка на колата не стигат. Какво още ви трябва бе нещастници? Убити на пътя ли?

22

Бочко

преди 9 години

До 21. Като те е страх и не карай, но не карай в най-лява лента с 90 км/ч, че правиш задръстване.

21

Димитров

преди 9 години

В началото на видеото:Неспиране на пътен знак STOP-"Спри! Пропусни движещите се по пътя с предимство!", независимо дали по напречния път се движат автомобили - 7 контролни точки + 20 Лв.

20

ФАШИСТ

преди 9 години

милиционерска логика - да се съкратят с 5/6 тези толуми

19

Сандо

преди 9 години

един познат преди години изцепи един мисквич на магистралата с 220 и загина един човек, той още е в затвора

18

Джедай Мастър

преди 9 години

"Нарушенията трябвало да се установяват по надлежния ред" - ако Милицията твърди, че си нарушил правилата - да ги доказва по надлежен ред - с техническо средство и т.н. Ако обаче сам си се снимал как нарушаваш правилата - един вид правиш самопризнание, че си нарушил реда, което си онагледил чрез записа. Не е ли разумно в този случай, ти да си този, който да установи, че не си извършил нарушение - примерно монтирал си клипчето, за да изглеждаш готин, а пак трябва да се търси "надлежен ред"?

17

разумен шофьор

преди 9 години

Ограничението за скоростта трябва да е в главата, а не в скоростната кутия. Но за съжаление напоследък умствено-ограничените драстично нараснаха в нашата страна.