42

Анонимен

преди 9 години

SEGA TRIABVA VEDNAGA DA BADAT UVOLNENI,ZASHTOTO SA NARUSHILI ZAKONA I SOBSTVENITE SI NAREDBI.PREDUPREDILI GI I NAPUSNALI,NO NE SA ZAMESTENI OT NIKOI--OSTANALA E DUPKA V PROVEGDANATA POLIZEISKA AKZIA I PRESTAPNIKA MOGE DA IZBIAGA.

41

www

преди 9 години

До Анонимен 47А Вие лично какъв проблем виждате в това да се даде публично обяснение от страна на МВР по случая. Да се разясни - кой е бил униформен, кой - не, кой как лъже за това спряна ли е акцията или не е, дали са се смели, кои са се смели. Това се нарича установяване на всички факти и обстоятелства по случая.Станалото - станало, нека изясним как и защо е станало и какво би могло да стане.

40

rustam

преди 9 години

Кво се кахърите за софия то само *** в нея ако и с дърво да ги тепат шофьорите

39

www

преди 9 години

До Анонимен 45Преди около месец в САЩ, Илинойс, млад затворник на лек режим бяга от местото за лишаване от свобода, пребива униформен полицай и го съблича, след което взима автомобила му и бяга. На два пъти е подаден сигнал от граждани за униформено лице, което се държи неадекватно за полицейски служител. Това е съвсем нормално, това се насърчава във всяка страна.Последният значим проблем с лице, маскирано като полицай в Европа бе случаят "Брайвик". Тогава полицията и гражданите се провалиха

38

Анонимен

преди 9 години

къде са скапаните НПО да информират Брюксел.само там е надеждата нещо да се подобри в ***

37

Анонимен

преди 9 години

Облякъл е полицейска униформа без опознавателни знаци като име, ранг и РПУ, ама с надпис "полиция" и с катаджийска палка. *** специализираната тайна операция, а защо след подаване на сигнал са се скрили в колата и са отпрашили? Алооо Бъчварова, какво е това бе?

36

Анонимен

преди 9 години

Тази снимка не можаха ли от по-далеч да я направят? Аз лично едва успявам да видя човека с жилетката. Да не говорим за регистрационен номер на въпросния частен автомобил. Поне! В такива слчуаи се отива и се снима отблизо. Съмнявам се, че ще отнесат после бой, защото все пак вече са снимали каквото трябва!

35

Българин

преди 9 години

Полицаите са най големите нарушители на закона . Тях обаче ги пазят техните началници , които след работа си прибират полагаемото . Е как ще станем нормална държава . Никога !!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 9 години

е кво бе ,хората са се изпохарчили по велик ден.що да не изкарат някой лев със знанието на началника си.РЕЖЕТЕ ДО ДЪНО ТАЯ ***.

33

Анонимен

преди 9 години

Така ли пише в закона за МВР: ""В района се е провеждала специализирана операция на полицаите от 7-мо Районно управление и колите са спирани като част от нея. Няма нищо общо с пътен контрол. Колата не е обозначена, което е практика при подобни операции", заявиха от МВР." А и полицаите са с бандитска екипировка. А върви та обяснявай че това е полиция.

32

www

преди 9 години

До Анонимен 38Имаме... социоложка. Може пък по нейно нареждане обществено мнение да се тества с тази акция? Да се види следващия път като се пуснат терористи да отклонят общественото внимание от голям гаф на властта как би реагирал случаен свидетел? Като полицаи ли ще ги разпознае, ще се обади ли на спешен телефон за съмнението си?

31

Анонимен

преди 9 години

Супер ме отвращава тая идея за взаимно топене! И това ще стане модел на поведение един ден!Отврат! Тия момченца, ако имаха адекватни началници на главите, нямаше да смеят да си разиграват кончетата, но проблема пак се прехвърля, върху здравата глава, за да я разболеят и нея, създавайки общество от клеветници! Отвратително е! После децата, ще топят родителите си, нали?

30

Анонимен

преди 9 години

А вътрешен министър имаме ли ние? Какво става в тая ***?!?!

29

www

преди 9 години

До ОтговоренТова ми е първото впечатление по случая. Не мога да го разбера!? Няма такива акции, няма такива прекъсвания на акции, няма такива ненормалности.Или се легитимираш със служебна карта и при много голяма масираност на силите и средствата, за да не стане излишна пукутевица.Или се легитимираш като орган на власт - по устав, по процедури, според ЗМВР и ПП, по форма, без да вършиш престъпна дейност и т.н.

28

Кратун

преди 9 години

Ударили са го на Часпром, ама колегите ги покриват. Акция не се провежда от 2ма и не приключва след подаден сигнал на 112.

27

eeha

преди 9 години

май трябва да не се спира повече на полиция

26

Отговорен

преди 9 години

До 25: Да ти кажа - тези не са били цивилни а с униформи и жилетки. Спецакция под прикритие - със светлоотразителни жилетки няма дори в най-тъпите полицейски сериали....А да прекратиш спецакция заради подаден сигнал от гражданин, не в Германия - в Танганайка да отидеш - го няма. Браво на подалите сигнала!

25

www

преди 9 години

Не мога да разбера смисъла на спиране от лица с жилетка с надпис "Полиция", без да има патрулен автомобил и т.н. Що за операция е това?

24

Бай Иван

преди 9 години

За пореден път обикновенни граждани и медии вършат работата на правоохранителните органи. Закривайте следствието и назначавайте репортери, ще имате по-голяма полза.

23

Гошо

преди 9 години

Така е защото им секнаха далаверките по пътя - със сигурност по около 1 500 лв. допълнително към заплатата на редови полицай!!!!!