59

Анонимен

преди 9 години

Да проверят дали Сидеров не е бил в самолета. И малките деца знаят, че атакизите не са като хората.

58

коко

преди 9 години

Никаква мистерия няма в тази катастрофа! Проблема тук е стария авиационен лаф: ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА? Вариант 1 - 80% вероятен, единия пилот е отишъл да пикае или да опъне стюардесата като след 11.09.2001 всички врати на кабините се заключват отвътре.Другия пилот е получил инфаркт и е натиснал руля напред-на А320 е само един лост.Тогава автопилота се изключва и самолета поема надолу. Вариант2-20% пилота останал в кабината нарочно го е направил - има няколко такива катастрофи в историята.

57

Анонимен

преди 9 години

V google niama info dali pilota se e kazval mohamed.kak se e kazval tva e vajno

56

Анонимен

преди 9 години

През 1999 година полет 990 на египетските авиолинии,пилота Джамил Ал Батути остана сам в кабината,заключи вратата и тресна самолета в Атлантическият океан. Надушвам, че и този случай ще се окаже аналогичен. Нищо, че пилотът е вурст, а не ***.

55

ПОЛИЦАЙ

преди 9 години

ЗАЩО НЕ КАЗВАТ ОТ КАКВА НАЦИОНАЛНОСТ СА ПИЛОТИТЕ,ДА НЕ СА НЯКОИ ТАЛИБАНИ С НЕМСКО ГРАЖДАНСТВО

54

mdaa

преди 9 години

Както е тръгнало, скоро ще забранят на мюсюлмани да стават пилоти.- Ако този в кабината е бил такъв, 100% ще кажат, че е терористичен атентат. - Другото, което не казват е дали вратата автоматично се заключва или този вътре я е заключил.- Да се провери от какво семейство е пилотът останал вътре.- Пилотът вътре може просто да е получил инфаркт.

53

Анонимен

преди 9 години

На 24.03.1999 г. натовци нападнаха православна Сърбия. Бог лрави помен!

52

Атакист

преди 9 години

Така е като летят на тези летящи тенекии Boeing и Airbus. Това са самолети произведени с минимални разходи за да има голяма печалба за двете корпорации. Световните превозвачи трябва да бъдат задължени да използват само Ил-96 или Ту-154. Така хората ще пристигат цели до там за където летят. Империализма не скърби за жертвите сега, а за продажбите на Airbus 320!!!

51

Анонимен

преди 9 години

Каква велика новина...И на кой му пука?Освен на откачалките, дето няма друго какво да правят освен да подражават на някой, щото е много яко.

50

баба ви

преди 9 години

Ако беше камикадзе,нямаше ли да се стреми да се разбие в населено място?

49

до 64

преди 9 години

Давам път на теб, т.е. след тебВелик си човечееее

48

Анонимен

преди 9 години

да вземат да огледат записите на радарите дали наблизо не е летяла руска военна ***. Рашъните имат богат опит в свалянето на цивилни самолети.

47

Анонимен

преди 9 години

Спрете рейса, аз съм шофьора, викаше тичайки някакъв чичка.И престанете вече с този самолет, в БГ ежедневно *** хора заради всеобщата мизерия, ама понеже не е атрактивна новина и никой не забелязва

46

Анонимен

преди 9 години

Тези" остроумни" к*етени трябва да се извинят моментално на близките на загиналите. дали биха писали така при смъртта на майка си, брат си и децата си.

45

Анонимен

преди 9 години

а пилота в кабината викал "Ой Боже мой, что я сделал?"

44

!

преди 9 години

Въпросът е ....защо този отвън не е могъл да влезне !!!Този модел самолети имат предвидени 2 начина за влизане в кокпита в такава ситуация:1. Код, който след въвеждането алармира другия пилот да отвори.2. Авариен код, който отваря вратата без намесата на другия пилот след 20-30сек.Относно коментарите по темата - *** народ - слаба държава !!

43

Анонимен

преди 9 години

Не се качвам на нищо, от което не може да се скочи и да имам шанс за оцеляване. Статистически бил най-безопасен въздушния транспорт, като бройка може да е така, ама като стане беля вероятността за оцеляване е най-ниска.

42

Chudenka

преди 9 години

Аз пък не си обеснявам защо освем аудио от кабините не се пази и видео запис, в този случай много лесно щеше да се види онзи отвътре дали му е станало лошо или умишлено го е разбил.

41

Анонимен

преди 9 години

Доколкото чета в други сайтове, пилота който е разбил самолета е бил Жена - малайзийка.Сега Луфтханза ще има да се обясняват, защо вместо да увеличат заплатите на пилотите, наемат

40

Анонимен

преди 9 години

Путин е сложил в кафето на единия пилот разхлабително и когато той отишъл в тоалетната, убил другия, заключил вратата и се метнал с парашут през прозореца. Санкции трябват.