25

ALIS

преди 9 години

Категорично съм ПРОТИВ МАХАНЕТО НА ФОНТАНА.Това е едно украшение за града.Цяла Италия например е пълна с фонтани.Сигурно и там е имало някой нещастен случай,но на никой не му е и хрумвало да ги закрива.Против съм и срещу преместването(или премахването на паметника на Славейкови.Това е чудесен паметник и е абсолютно недопустимо да бъде премахнат.

24

123

преди 9 години

Това - "трамваите по улица "Граф Игнатиев" остават само с един чифт релси..." е ТЪПО !Да вкарат градския транспорт ПОД земята и да има за хората място на повърхостта. Това трябва да направят - по Графа трамвая да слезне, като метро под земята...

23

Анонимен

преди 9 години

Шишман е страхотна стара софийска улица, просто всяка кооперация или къща там е история. Удоволствие е да се разхожда там човек. И не може да се мине от паркирани коли по тротоарите. Човек постоянно трябва да си гледа в краката и с кого ще се сблъска и как да се размине.

22

citizen

преди 9 години

"дядо петко", на бас, че нито си от София, нито си ходил там последните 5 години, нито си "дядо"...

21

Дядо Петър

преди 9 години

Що не оставите на мира нещастната ни Столица бе, АЛЧНИ, НЕКАДЪРНИ И КОРУМПИРАНИ ОБЩИНАРИ?

20

Анонимен

преди 9 години

Трябва нов паметник - Славейков чете "Винету".

19

Анонимен

преди 9 години

Крайно време беше да махнем "битака" от центъра на София!

18

Анонимен

преди 9 години

До 7Това е архитекта след като се нагруха с пари от проекта.

17

Анонимен

преди 9 години

Добре изглежда да! Само обезшумете трамвая защото яко тресе!

16

Андрешко

преди 9 години

Проектът на архитектите от А.Д.А. предвижда тази централна част да заприлича на централната алея на Амстердам, !!! - Ха така де ... къде ще са червените фенери ?

15

Твърдо ЗА

преди 9 години

Фонтанът не работи,защото некадърен жичкаджия беше свързал тока неправилно.Можеше да го оправят и да си работи.Така нареченият книжен пазар е грозен и безполезен.Продавачите са диви селяни превърнали площада в *** битак.Идеята за трамвая е той да бъде някакво ретро изпълнение.Трябва воля.Както изгониха *** дето продаваха келоти и чорапи пред СУ така да махнат тия псевдо книжари.

14

г

преди 9 години

А бе, какво Ви пречи трамвая? Това са малко е да се каже-умственонедоразвити.Един иска да маха жълтите павета, друг ми сади чинари, защото не е от София, този пък ще маха трамвая........Изобщо правят безумица след безумица

13

Анонимен

преди 9 години

В центъра на София трябва да се спре достъпа за автомобили, но за да може да стане това трябва да има добър градски транспорт. Сега след като по Витошка не минават трамваи, сега и на Славейков като направят трамваите да минават през половин час, дали някога въобще ще се опитат да ограничат автомобилния трафик в центъра.

12

БПФ

преди 9 години

Ха-ха-ха - пише: "снимки" - това снимки от бъдещето ли? :-))

11

Петър

преди 9 години

До АнонименЕее хората гладуват костюме...... пукали гуми.. и кво от тва една кола струва минимум 1000 лв... хората няма кво да ядът...имаш път..кво от тва че има дупки..ходил ли си в пакистан да видиш черните пътища че правиш сравниние...неблагодарници...провинциалисти..

10

Софиянец

преди 9 години

Браво на Фандъкова, най-добрата е! Хейтърите да си отиват по родните места, като Мездра и Тутракан и ще се освободи място за паркиране!

9

Анонимен

преди 9 години

1. Отварям новина, в която има галерия със снимки (като тази новина).2. Започвам да пиша мнение под новината, но забелязвам, че съм сбъркал. За да си оправя грешката, използвам стрелките наляво/надясно.3. СТРАНИЦАТА СЕ ПРЕЗАРЕЖДА И ВСИЧКО, КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ КАТО КОМЕНТАР, СЕ ГУБИ.Направо ме вбесява това.

8

Анонимен

преди 9 години

Какво им пречи трамвая не мога да разбера. И без това в тази част на София няма друг градски транспорт.Нямам нищо против да забранят движението на автомобили в централната част на града, но нека да оставят и някакви алтернативи за придвижване. Трамваите определено са нужни.

7

художника

преди 9 години

Да се премахне единственото културно средище в столицата-" Книжният пазар" е голяма глупост.Нека го има, нека се направят чисти сергийки с добър външен вид. ЗАЩО ГО МАХАТЕ ???За да освободите мястото за "ЛАФКИТЕ" на Пеевси ли ????

6

Анонимен

преди 9 години

Какво точно положително да се каже? Живея в Редута - квартал с тесни улици, задръстени от коли. Имам чувството, че живея някъде в Пакистан, а не в европейска столица - майките с колички вървят по улицата, тротоарите разбити, навсякъде коли, коли, коли. Никой не глобява, никой не организира движението, хората са оставени да се справят самостоятелно кой както свари - пукат се гуми, дерат се коли, скандали ежедневно кой кого засякал и кой на чие място спрял. Властта я няма!