39

Дедо от Шума

преди 9 години

До QWERTYЗа него е ясно, но как ли са с главата тези, които ЕЖЕДНЕВНО НИ НАТРАПВАТ МУТРАТА МУ И ИДИОТСКИТЕ МУ ИЗЦЕПКИ в пресата. То бива, бива простотия, ама бивол за мезе не бива.

38

спас

преди 9 години

Нали това Ви написах че жените първи ще го предадат.Змията си изяжда опашката.Може да го видите във всеки един масонски символ.Напишете го в гугала в изображения и мислете.

37

Борисов бълва ...

преди 9 години

... по цял ден глупости пред простия си електорат, равен на 1/6 или има-няма 15% от българските избиратели

36

Анонимен

преди 9 години

Дори и да е така,то жените около Борисов пак не са невинни,защото абсолютно сигурно виждат и знаят за неговата корупция,но си мълчат,което ги прави съучастници.

35

Анонимен

преди 9 години

до БЪЛГАРИТЕ , да знаете ,че плащаме и то много пари на вятъра със тия некъдърните ,и какво още ни чака нямате напредстава

34

Анонимен

преди 9 години

Румен Порожанов си краде на воля от фонд Земеделие,заедно с Наско Бонуса и мистър Стефанов.Такива са ти кадрите Бойко

33

Анонимен

преди 9 години

До нидей ва *** нафтата скъпа бе ДРУТАРЬО ОТ ДНЕС.Ти си ДПС.

32

Анонимен

преди 9 години

махай се не мога да те гледам

31

Орешарски

преди 9 години

КТБ е моя Султан, аз крадох с ДПС.Българите да ми плащат сметките, БЕЗНИСТОНЦИЯТА МИ Е ОТВОРЕНА

30

спас

преди 9 години

Браво Бойко на прав път си,громи чогуните,но има тикво един малък проблем. В края на цикъла змията си яде опашката тиквочо.ако не знаеш попитай всяка жена тя много добре го знае невеж цървуле.Гангстер ***.

29

Ментора

преди 9 години

Даа , добра е армията , но рибата се вмирисва от главата !А , Будата вони от всякъде и ще дойде и неговия ред да го сготвят !Колкото и да се прави на улав за корупцията , тя си е национално богатство!

28

бай Тъпчо

преди 9 години

Ама тоз Бойко кат некой султан стана бе,то цел харем отвори и кат им тури гиздавите шалвари с пендари и ша му играят цел ден па той посредата ша смучи наргилето...абе тоз човяк да ней решил да връща матриархата бе-кога жени са управлевали а мажете само за разплод хващали и кат свършат работата ги трепали пък трепали и кога са роди момче-само на двайсе едно остаяли да го гледат за коч...ама тоз Бойко предаде мажете бе,то де сай чуло и видело министер на полицайте да пикай клекнал-резил работа бе

27

АНОНИМНИ.

преди 9 години

ЗНАЙ, ЧЕ ЖЕНИТЕ В МЕНОПАУЗА ПРАВЯТ ЧЕСТО ГЛУПОСТИ .ОБРЪЩАТ СЕ НА 360 ГРАДУСА. МНОГО НЕ ИМ ВЯРВАЙ.

26

Другари

преди 9 години

да питам къде отидоха 3 милиарда от КТБ?Дали другарите знаят,че нафтата и тока много скъпи.Другаря Станишев и другаря Местан"протеже на другаря Доган" зняат ли?То цигарите скъпи от ДПС ***!

25

Анонимен

преди 9 години

не се хвали толкова че имахме един мадридски убавец който потъна от раз,ати няма да имаш друг шанс и втория ти бе много дар от мафията

24

Жина

преди 9 години

До ОООХ,,28.............Кметовете на ГЕРБ ще спечелят,но Орешарски трябва да дава обяснения на прокурор къде са парите на КТБ!Много другари от БСП се облажиха.Ти пита ли Станишев?

23

Митко

преди 9 години

Тиа жени кат ги почна по ред-Менда /в народния говор-Мента/, е била личен съветник на цар Киро,докат е била шеф на НАП Пловдив преди десетина години. Цецка-ми извинявай,*** изгежда предубедена, предвид длъжноста си. Раболепна, така да се каже. Без собствено мнение. Единствено Румяна изглежда стабилно. А ти Бойко знаеш ли, че прякорът им е "трите баби"? Те ли ша ни управляват? Поне бъди умен колкото тях...

22

ОООХ,,

преди 9 години

ТЕ КМЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ СЕ ГОТВЯТ ЗА ИЗБОРИ СТИГА С ЛЪЖИ А ТОВА С ЖЕНИТЕ ЗАПРИЛИЧВА МИ ПОЗНАЙТЕ НА КАКВО ЕДНА ТУРСКА ДУМА

21

Горски

преди 9 години

До морски 10, и какво работеше Орешарски, че фалира КТБ?!?Нещо не си ми ясен,ти лапна ли от далаверата КТБ, то от ДПС са като теб.

20

neo

преди 9 години

Amerikanski shpionin.....