36

Анонимен

преди 9 години

Лора,Тънка талия и широк ханш (жена "с форми на цигулка") - това е най-плодовитата. Поинтересувай се и ще се увериш. Това не означава да е дебелана с провиснали сланини. А бюстът наедрява с годините.

35

Lora

преди 9 години

До пещерен човекДоказано е научно, че "пълните" жени, както ги наричаш ,имат проблеми с възпроизводството. Така, че грешна е била представата древните хора за плодовидост. Колкото до бюста - никой не визира холивудслите бюстве като символ на красота. Просто има хубав и стегнат бюст и неприятно увиснали ненки - както в случая на дамата, която се е снимала Вероятно не е виновна жената - може да е откърмола 2-3 деца. Макар. че с малко спорт и това се оправя.

34

АНОНИМНИКЪ

преди 9 години

До Анонимен35Ако търсиш, само секс. Е точно така! Обожавам момента след това. Когато след като, съм се изпразнил от съдържание. За кратко, не се поддавам, на женска пропаганда!Но ако, търсиш, взаимна близост, е по различно!

33

До 28. Прав си!

преди 9 години

Но тези 85% се делят на две групи.Едните са възпитавани от простовати,безскрупулни майки и подражават на подобни приятелки - "А бе, вържи някого да те вземе,после да не ти пука!Яж като прасе, не си давай зор да се решиш,особено когато си у дома, навън може да си облечена добре - вкъщи както дойде."Другите носят старите дрехи до скъсване, пестят от фризьор и козметика, ядат предимно хляб - да има мръвка за детето и съпруга.Вместо фитнес и разходка, се хващат на втора работа, че парите не стигат

32

пещерен човек

преди 9 години

До LoraНеслучайно се пиша "пещерен човек". Дълго време се чудех на собствените си интереси, докато не открих, че са споделяни напълно от праисторическите хора, за които пълните фигури показвали жизненост и плодородие. Всъщност, този светоглед е съществувал и много по-късно, до момента в който западът изведнъж решил да се кефи на анорексички.Иначе гърдите й са нормални. А в холивуд не са увиснали, щото масово си правят операции и си слагат силикони.

31

Анонимен

преди 9 години

Докато те тресе тестостерона няма грозни жени! След това стават еднакви...

30

Анонимен

преди 9 години

Б.Б. така, по го понасят!

29

Курбалай

преди 9 години

Ето, това е номера на китайката, уважаеми браточки.

28

Анонимен

преди 9 години

До ДжимбоДжимбо много малък процент даваш за занемарените обвързани мръхли в ***.

27

Анонимен

преди 9 години

Вижда се, че закупената рокля се различава от оригинала. В лице погледната трябва да образува силует на жена, която е вригнала двете си ръце и е хванала с тях косата си и левия крак сгънат. На закупената рокля това изобщо не е така. Права е китайката.

26

BRIGADA SECRETA

преди 9 години

Дързост и простота!

25

Анонимен

преди 9 години

Попитали радио Ереван как една пълна жена може да отслабне.-Разбира се, с: диета, редовна гимнастика... - започнало радиото.Тогава се намесило турското радио:-Вай, вай, вай, сакън, не разваляйте хубавата жена!

24

Джимбо

преди 9 години

Над 85% от обвързаните/омъжените българки са с наднормено тегло и занемарен външен вид. Никак не е чудно, че мъжете им са комплексирани и плюят злобно по всяка по- пълна жена.

23

до 8

преди 9 години

Ами предполагам добре ще и стой... на ръката.

22

Анонимен

преди 9 години

Ужасна рокля! Останалото няма да коментирам. Nobody's perfect. Хахахах

21

Vania

преди 9 години

Ooslepqh !

20

е, да

преди 9 години

То по принцип човек трябва да се облича с дрехи, подходящи за тялото, което има, не за тялото, което иска да има. Разликата е очевидна :)

19

Lora

преди 9 години

До пещерен човекМного странен вкус имаш, пещерен човек. ТАзи дама е дебела с гънки на корема и увиснал бюст. Какво е удоволствито да се гледа такова нещо?

18

Анонимен

преди 9 години

На мен роклята не ми допада като модел, но в случая клиентката не знам от какво не е доволна... май от себе си преди всичко ,но не иска да си го признае.

17

Анонимен

преди 9 години

Колко трябва да си зле, за да си поръчаш тази рокля точно? Къде ще ходи да я носи?