10

Анонимен

преди 9 години

Ами селяните с таралясниците си които наводниха София карат като луди. Точно там се изнизва най-голямата селяния, която слиза в София от Бояна и Павлово.

9

Анонимен

преди 9 години

Точно на това кръстовище, колите карат като луди, а и от двете страни има спирки на автобуса в разстояние на 50 метра една срещу друга. Бил съм свидетел поне 10 пъти как блъскат пешеходци при десен завой, за щастие не са били с фатален край като този.

8

PK

преди 9 години

Как така забравихте да напишете че колата е регистрация РК като че ли другите не правят катастрофи

7

ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

На това кръстовище, по тъмно е, достатъчно опасно.

6

Анонимен

преди 9 години

КОЙТО Е КАРАЛ ВЕЧЕР ПО ТОЗИ ТАКА НАРЕЧЕН БУЛЕВАРД ПАВАЖА НА КОЙТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН САМО ЗА КАРУЦИ ЗНАЕ КАКВА ТЪМНИЦА Е. ПРЕДИ ГОДИНИ МИ СЕ НАЛАГАШЕ ДА МИНАВАМ ПО ТОЗИ БУЛЕВАРД ВСЕКИ ДЕН ПО СЛУЖБА. САМО ЗА 2 МЕСЕЦА ПРЕДНИЦАТА НА КОЛАТА ЗАПОЧНА ДА ДРЪНКА А АМОРТИСЬОРИТЕ ИЗТЕКОХА. ДОБРЕ ЧЕ КОЛАТА БЕШЕ СЛУЖЕБНА ИНАЧЕ ЩЯХ ДА СЕ БРЪКНА С 1000 ЛЕВА ЗА РЕМОНТ. ЖЕНАТА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕЕ ВИНОВНА. ТОЗИ КАКВО ТЪРСИ В ТЪМНОТО ПО СРЕДАТА НА БУЛЕВАРДА? МОКРИТЕ ПАВЕТА УБИВАТ СВЕТЛИНАТА НА ФАРОВЕТЕ.

5

111

преди 9 години

До Анонименне пропускаш обаче да си заработиш копейките, независимо от типа новина, а мурзилке ?

4

Анонимен

преди 9 години

Лошото е, че сега ще го таксуват като за човек

3

Анонимен

преди 9 години

21:15, тъмница с неработещо улично, освен на кръстовищата, някой се движи по средата на платното на булевард с 4 ленти, вероятно с тъмни дрехи (ако е бил бездомник наистина), а може би и "загрят" и леко на зиг-заг и го блъска кола.Разбира се, шофьора (и какво като е жена?!) е виновен според дежурните ***. Ай сиктир бе ***.

2

босс

преди 9 години

Е добре де таз пикла къде е гледала ако изкарала редовна книжка би требвало да намали ако не да спре щом си зад волана поемаш отговорност за живота на останалите "пешеходци други водачи животни итн."сигурно си е купила книжка от Дупница!

1

Анонимен

преди 9 години

Нали е имало фарове!!!!!!!!Там където булеварда се среща с ул. Пушкин има кръстовище!!!Бог да го прости човека :( Този поне се спаси от бъдещето което чака България с заема от 16 милиарда плюс лихвите!