136

Анонимен

преди 9 години

До UKRAINECТочно така. Путин застреля и Кенеди

135

Анонимен

преди 9 години

Американците са си купили портовете в Одеса от Прасето и Яйцето. Това с тоя застрелян престъпник е геополитическа шумотевица за отвличане на вниманието!

134

zevs161

преди 9 години

Интересно , запад реально рассчитывает на дестобелезацию в России убив своего агента ? Ведь он был приемником Ельцина но Березовский сделал ставку на Путина и круто сложал !

133

Анонимен

преди 9 години

фашистка русия върви към икономическа катастрофа. ще следва социална катастрофа и революция.

132

Берлин

преди 9 години

Представям си как *** е гледал с театрално бинокълче убийството от кабинета си, а после е ръкопляскал. Средновековен терор и деспотизъм в Европа, през 21-век?!?! А овцете блеят в екстаз. Нали утре и вас ше ви подкара бе, *** такива!

131

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСредната пенсия в Русия е 13000 рубли, а хлябът е 60-------------------- Това е все едно с пенсия 130 лв хлябът да е 60 ст. Или все едно с 200 лв хлябът да ти е 90 ст. В БГ средната пенсия е 300 лв при хляб 90 ст.

130

Шоп

преди 9 години

До циника Определено има политици, които не са чудовища, но за тази цел трябва да са поне нормални в личния си живот. Няма начин провален бездетен мутант като Волен Сидеров, да взима добри решения, касаещи милиони чужди деца. Сега си подреди в главицата кого защитава Волката и кой и с какви намерения го пробутва в българската политика.

129

UKRAINEC

преди 9 години

Това убийство си е типично за психо-джуджетоТо така застреля 300 деца в Беслан,така остави 130 моряци от Курск да се задушат,така отрови 200 човека в Норд-Ост театъра,така свали полския самолет с цялото полско правителство,така застреля Политковская ит.н. и т. Пред очите на целия свят,нагло и безочливо-Демек вижте ме-аз съм джуджи от кремал-владетеля на света !!!

128

Анонимен

преди 9 години

Средната пенсия в Русия е 13000 рубли, а хлябът е 60 - по-мизерни са от нас нещастниците. И то ние се подобряваме, а те се влошават. А уж най-голямата и богата на ресурси страна... Щото им липсва най-важният ресурс - АКЪЛА !

127

Анонимен

преди 9 години

КАКВО ТОЛКОВА СЕ Е СЛУЧИЛО???? ЕДИН ПРЕДАТЕЛ ПО-МАЛКО, ЕДИН *** ПО-МАЛКО!!!!! МАЛЦИНА ЩЕ ПЛАЧАТ ЗА НЕГО!!!

126

Анонимен

преди 9 години

Защо потресена - КГБ името и козината си мени, но нрава не.

125

Анонимен

преди 9 години

Bog da go prosti Sega 4engeta agenti 6e gledat koi e doschal sa dnogum da Tova sa rasreschili schestvie v moskva

124

Анонимен

преди 9 години

До РазбирачитеРазбирам,че сте не доволни и ви се кривят личицата ,но цените са такива и колкото и да ви е мъчно на никой не му пука!А именноТелешко 295 рубли,свинско 277р,пилешко 140р,риба 125р,масло 378р,мляко45р,сметана 162р,извара 257р,кашкавал 427р,яйца 63р за десет броя,захар 55р,сол 11р, елда 70р,макарони 59р,олио 87р,хляб 40р,картофи 32р,зеле39р,лук 36р,краставици 181р,домати 188р,ябълки 90р.Пенсиите нормалните са 11 000 рубли и +.Те така господа фашаги хе,хе,хе

123

Анонимен

преди 9 години

Този бил борец против корупцията. Що за смешка. Та той беше част от най корумпираното управление, което Русия някога е имала. Неуспял политик и застаряващ плейбой, със спонсори намиращи се в сянка.

122

Анонимен

преди 9 години

И една средно голяма атомна бомба да гръмне на повърхността в момента жертвите ще са зашеметяващи а ако това стане на южния или северния полюс нищо чудно да повлияе на климата дотам, че да стане като във филма Воден свят!

121

Анонимен

преди 9 години

Стига сте дрънкали глупости - нито Путин нито ЦРУ са го убили - очевидно някой изкукуригал ултранационалист и путинофил се е вживял в мисията да "спаси" Русия... Като знаем путинофилите във форума какви болни мозъци са, не ме учудва въобще.(мисля, че в момента и Путин и ЦРУ си викат "ква беля на главата, само тва ми липсваше")

120

(не)случаен м инувач

преди 9 години

Горката кака германка - потресена била... тая се оказа много жалка... не можа да измъкне Германия от блатото на американската окупация...

119

Анонимен

преди 9 години

До циникаДа след третата световна цялата планета ще е зачервена но ти надали ще си жив за да го видиш :)

118

Анонимен

преди 9 години

циниканаред със *** ти, зачервен от радиация :) *** *** :)2/10 понеже ти отговорих

117

Анонимен

преди 9 години

До АнонименГлупак. Никой не е платен, хората просто имат очи, за разлика от откачените русофили, които само велика Москва им е в главите. Тва да пропагандираш руската политика е върха на малоумието, да работиш против себе си, страната си и човечеството като цяло.*** като тебе са причината чудовища като Хитлер и Сталин да са съществували. Сервилни подлизурковци, мързеливци и готованци, чакащи на ЛИДЕРА да им даде някоя троха.