29

...

преди 9 години

Голяма грешка от страна на Русия и САЩ! И то грешка не за ръководителите на тия държави, щото те ше си напълнят гушките както винаги, ами грешка за тия хора дето сега се колят там! Но най-*** е, че ние българия все подкрепяме разни разцепления отделяния и прочие глупости! Така подкрепихме Македония, така подкрепихме Косово, така подкрепихме и Крим така ше подкрепим и Това сега в украйна! И само се чудя дали ше се навием и нас да ни нацепят и накъдрят!?

28

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен32Те РФ " прехвърлят" от 8 месеца , ама доказателства и снимки- нет!Може би ти ще ни предоставиш такиваП.П.Баланс на самата руска граница? Как виждаш РФ да допусне това?

27

споразумения

преди 9 години

Педро Пороченко лъже! ДНР и ЛНР стриктно изпълняват споразуменията от Минск. Там пише, че всички наемнически и чуждестранни формирования трябва да се предадат или да бъдат унищожени. След като фашистките банди не се предават, ще бъдат ликвидирани.

26

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се увеличат данъците на руските имоти у нас.България трябва да получи компенсации за 45 г. робство от страна на ушанките.

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 31Китай предложи на Мечока да му даде няколко стотин млрд$ от неговите, на мечокът за сега не ги иска...Ако му потрябвали...

24

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 24"С нетърпение чакат да им отпуснат поне 20-тина млрд. евро и 20-тина милиони мързеливи и крадливи украинци по земите си."Грешиш ! Европа с радост ще им отпусне заеми, но няма да ги пуснат скоро в Европа. Не им трябват нови 15 млн водопроводчици с висше образование, имат си достатчно - поляци, латвийци, литовци, българи...

23

9К51_Град

преди 9 години

Незнам защо авторитетни западни издания продължават да вярват на болните мозъки в Киев, живеещи в свой измислен свят ... укрите са в пълно обкръжение в Дебальцево и вече се предават в плен цели роти, пътят Дебальцево-Логвиново е осеян с разбита укротехника, има кадри в нета! Ако не се предадат ще бъдат унищожени, кому е нужно това ? Оланд и Меркел се опитват да спасят шокол. заяц, но той упорито иска да доведе страната си до пълен провал и разпад!

22

Анонимен

преди 9 години

Ако украинският народ все още държи да останат държава, да изгонят коварните янки и техните марионетки и да се вземат в ръце.

21

Анонимен

преди 9 години

До >>>19САЩ щели да доставят високотехнологични оръжия.А Русия ще седи и ще ги гледа, нали?

20

Анонимен

преди 9 години

До >>> 19"Едно градче Дебалцево не е центъра на Света!" Едни му викат Втори Иловайск, други - украински Сталинград...И защо е този вой , за едно малко градче...

19

Анонимен

преди 9 години

Те в ЕС само за Украйна питат. С нетърпение чакат да им отпуснат поне 20-тина млрд. евро и 20-тина милиони мързеливи и крадливи украинци по земите си.

18

Анонимен

преди 9 години

Крим и Източна Украйна е изключително богата на ресурси и най-вече на шистов газ. Ама и руснаците го знаят това и янките останаха с пръст в уста.

17

Румбо

преди 9 години

Важен жп възел,ала бала!Истината е,че това е последната територия контролирана от Киев вклинена в ДНР и ЛНР!С превземането и се оформя район,който спокойно може да се отдели от Украйна и успешно да се отбранява,с широк излаз на руската граница и достатъчно дълбок тил!Опълченците вече свободно ще маневрират според нуждите,без притеснение от обстрел.А летището в Луганск ще може да се използва от авиацията с която скоро ще се сдобият.Накратко-тая дето я мислеха американците-няма да я бъде!Sorry!

16

Анонимен

преди 9 години

УКРАЙНА Е ПРЕД ФАЛИТ. ФАКТ.

15

Анонимен

преди 9 години

Истината обаче е, че Демонизирането на президента Путин не е политика, а по-скоро липса на такава, отбелязва Хенри Кисинджър. Резултатът е: Путин на 10то мясно в класацията на личностите, на които се възхищава Америка!!!

14

Анонимен

преди 9 години

Западна Европа искаше Украйна в ЕС за да я нацвъкат хубаво с Билли и Кауфланди обаче нещата излязоха от контрол като се намесиха НАТО и САЩ-те пък искаха да сложат ракетите си почти до Москва... И накрая Путин освен Крим си направи и две буферни републики...Ако янките дадат оръжие на укрите най-много и в Киев да влязат руснаците...

13

до 9

преди 9 години

Човек трябва да е много промит за да пише подобни глупасти. Но явна се заплаща за всяка написана глупост.

12

Анонимен

преди 9 години

Украйна ще я разпарчосат. Една част ще отиде на Запад, друга към Русия и останалите части ще бъдат буфер между Запада и Русия, който ще е населен с бедни нещастници и военни ***.

11

ИД

преди 9 години

Е сега НАТО да иде да нанася точечни удари в Луганск да видиме какво ще им се случи със самолетите.

10

Ники

преди 9 години

Украйна иска в ЕС???Да питат видят или питат нас да им кажем колко е хубаво.България прицъвтява,идеални условия за отглеждане на деца,ако няма раждаемост ти внасят от северна африка и близкия изток.Високи заплати,работа ипросперитет.Да си хомосексуалист е престиж.И не забравяйте правата на човека.Прочети още на: dnes.bg/world/2015/02/17/zapadyt-da-reagira-tvyrdo-sreshtu-buntovnicite-i-rusiia.254869