41

:-)

преди 9 години

Порошенко: без автономия за Донбасс. Всички други участници в срещата, обявиха точно обратното и то трябва да се случи до края на 2015 г. Тоя човек или живее в паралелен свят или го е страх какво му предстои, ако си каже истината.

40

Анонимен

преди 9 години

До UKRAINECБългарският и руският език са забранени на 24.02.2014год.Забраната важи не само за обществени места но и дома. Но явно на вас украинците лъжата ви е в кръвта.

39

Хор

преди 9 години

Какво, направил Путин, да се предаде,наивнико Путин иска да спаси жените и децата от бомбардировките преди да нанесе окончателен удар на цялата тази *** по Оруел.А за русофилите,нека видят какво им готви на либерастите .Елитните части на Кадиров.Чели ли сте дюн е това е част от фанатиците на Муад дип.Останалите са в Рус и се готвят по ускорена програма преди да унищожи долара.

38

Анонимен

преди 9 години

До UKRAINEC А българският забраняван ли е ?

37

Анонимен

преди 9 години

До украинец Лъжеш.Явно не си знаеш законите.Дори вчера президента ви каза че няма да се съгласи в Украйна да има друг език освен украинският . Поне слушай какво ти говори президента ти.

36

Анонимен

преди 9 години

До 41-не знам на колко си години,но баба ми която е близо на 80 има подобни мисловни трепети:-) :-) :-) .Ако си на нейните години..бих те разбрал:-) :-) Какви капани ,каква независимост те гони бе пич.Путин да не е Селски тарикат,че да се отмята..утре.Ако това стане ,кой ще взима такъв лидер на Серьозно:-) :-) :-) :-) Самото му присъствие на срещата и подписа му...гарантират споразомението:-)

35

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 42 Последната точка от документа е свързана с провеждане на конституционна реформа в Украйна, така че в края на 2015 година да влезе в сила нова конституция, предлагаща елемент на децентрализация специално за областите Донецк и Луганск. В допълнение към точките влизат органите на самоуправление в Донбас да участват в назначаването на прокурори и съдии, в създаването на отряди народна милиция. Според особения статут на отделните райони в Донецка и Луганска области те трябва да получат правото на езиково самоопределяне и транстгранично сътрудничество с региони от Руската Федерац

34

Анонимен

преди 9 години

Ужас Русофили...ми немало да има дори автономия...Путин се предаде...Каква новорусия,какви пет лева:-) Как беше а..Путин е велик,Путин си го мести ..и ...ред други ваши *** клишета:-) :-)

33

Румбо

преди 9 години

Всъщност,това,че не е приета федерализация или автономия е по-добре за ДНР и ЛНР!Защото идеята е да се върви направо към независимост.Един вид капан.Сега САЩ ще почнат да въоръжават Киев и когато хохлите сметнат,че са достатъчно силни,ще нарушат примирието и ще атакуват.Тогава Донбас ще обяви незавиимост и ще поиска официално помощ от Русия.

32

Той е

преди 9 години

До Анонимен Става тя, и още как - за справка - Косово

31

Той е

преди 9 години

Порошенко каза днес пред журналисти, че Украйна не се е съгласявала на федерализация, нито дори на автономия за региона. Прав е, не се е съгласявал на това, затуй пък, сега ще се съгласи на независимост, рано или късно! Ако някой си мисли, че тая война ще свърши така лесно, и толкова бързо да се забравят жертвите на хунтата, жестоко се лъже! Независимост, или пълна автономия, друг път няма!

30

украинец

преди 9 години

До Анонимен---Размириците в Украина започнаха след като *** вкара бандюги от Русия,никакъв език не е забраняван.

29

UKRAINEC

преди 9 години

До NOI----Никой никога не е забранявал руския език в Украина-това са путиноидни лъжи !

28

ПУтин

преди 9 години

Импотентния Путин подви опашка. Всичко се бе въпрос на време. хахаха

27

Анонимен

преди 9 години

До 24 Не лъжи! Размириците в Източна Украйна започнаха след приемане на закон за забрана на руският и БЪЛГАРСКИЯ език.

26

Анонимен

преди 9 години

Мисля, че дори американската преса е по-безпристрастна от Dnes.bg.Който иска може да се увери в;msn/en-us/news/world/marathon-ukraine-talks-end-with-peace-deal/ar-AA9hO8k?ocid=UP97DHP

25

мир

преди 9 години

А онзи макак Обама искаше да изпраща оръжия на Украйна. Много е лесно да стреляш и да убиваш хора на чужда територия, нали войната ще е далеч...По-трудно е другото - да мислиш, да търсиш компромиси. И най-лошия мир е по-добър от войната. Няма добра война.

24

Анонимен

преди 9 години

*** нямате угодия. Путин бил причина за войната, Путин разпалвал конфликта, сега като накара проруските войници да спрат да мачкат украинските войски и наемниците от НАТО, и на практика благодарение на него има временен мир, пак бил лош. Убеждавам се, че това *** сте пълни ***.

23

27

преди 9 години

ти новини не четеш ли. от бг има 75 човека със сметки в тази банка,най голямата сметка е за 226 млн долара. сега публикуват и имена

22

24

преди 9 години

никой никога не е карал руснаци да говорят украински. хората си живееха добре и даже не се интересуваха кой е украинец и кой е руснак. провокациите и войната започнаха с въоръжени и маскирани терористи дошли от русия и местни криминали.