140

Анонимен

преди 9 години

166 е то няма работа имено защото сме постсоциалистическа душите ни с присъствиеъчто су не го ли разбирате душите икономиката душите цялото обществоОдисей 1

139

Анонимен

преди 9 години

смотани гръцки кавали

138

До 150

преди 9 години

Ай стига с тея простотии - хората бягали щото щото сме били постсоциалистическа държава.Хората бягат или поне 90% от тях щото тук няма работа и заплати.Останалите 10% бягат защото наистина са толкова добри специалисти ,че наистина не могат да се реализират в България или просто са чули че "там" е супер. А младите до 30-35 години изобщо си нямат понятие как е било при "соца" те си отраснаха при "демокрацията" и нейните простотии.

137

Анонимен

преди 9 години

163 ахмет прочети миналото на меркел и тя е комунистка от миналото на гдр

136

Я Русский

преди 9 години

В столицата на Испания се провежда масово шествие под името "Марш на промяната". Лидер левоальтернативного комбиниране на Podemos ("Ние можем"). Пабло Иглесиас възнамерява да излезе с послание към гражданите.

135

Божо

преди 9 години

До Я РусскийОправете си икономиката, изгонете всички комунистически олигарси от икономиката, изгонете *** от политиката, намалете корупцията , НАПРАВЕТЕ РУСИЯ ЕДНАПРИВЛЕКАТЕЛНА ЗА ЖИВОТ СТРАНА !!! Тогава азще съм щастлив човек, защото да критикуваш путлеризма, не значи да си против руснаците и Русия !!!

134

Анонимен

преди 9 години

158 как ще получи газ от Русия на 134 долара като сам Милер си е птизнавал че дикато стигне Европа природния фаз поскъпва петорно заради транспорта и транзитаТи гкедай как ще изреват твоите хира защото минаха шест месеца и трябва да актуализират цената на природния газ спрямо тази на петролаОдисей 1

133

Я Русский

преди 9 години

До Anonymous Одисей 1Съжалявам, преводач защо-вместо да Беларусии превел България.От страна на Русия: кредити, за отмяна на ембаргото, зона за свободна търговия, газ, нефт. Китай: кредити, зона за свободна търговия, продуктовата намеса. Беларусия получава от Русия газ на цена $134. Гърция може да помогне. А тя ще се продава газ на ЕС. И още много възможности.

132

Анонимен

преди 9 години

Аз съм на 66 - през 1964 -1968 учих ср. обр. Носех униформа, след училище миниджуп и дънки. Голямото междучасие, което директора на училището беше направил да е 60 минути всички слушахме Битълс и играехме туист заедно с учителите си. Всичко беше точно направено и ни доставяше удоволствие. Така, че дали е комунизъм или капитализъм зависи само от политиците Ще ти поднесат това, което те искат. Те не мислят за народа. Прав е пишещия "НА 35". Карта за почивка - 2 възр. и 2 деца 129лв

131

Анонимен

преди 9 години

152 Русначето напънала се планината и родила мишка тя тази банка изобщо не е сигурна дори все още а и капиталът и от 100 млрд е колкото на Средноевропйска банка да не говорим за американскитеОдисей 1

130

Я Русский

преди 9 години

До Анонимен Одисей 1От страна на Русия: кредити, за отмяна на ембаргото, зона за свободна търговия, газ, нефт. Китай: кредити, зона за свободна търговия, продуктовата намеса. България получава от Русия газ на цена $134. Гърция може да помогне. А тя ще се продава газ на ЕС. И още много възможности.

129

Анонимен

преди 9 години

Браво! А наште разпродадоха и изкрадоха на безценица България!

128

Божо

преди 9 години

До Я РусскийА защо не създаде другарят *** една банка, която да раздава пари безплатно на гърците ??? Защото той и сега раздава едни пари , обаче само на тарикатите от върховете на такива антиевропейски "партии" !!! Кажи, ако ние българите спрем да плащаме за горивата, които *** използва за шантаж, какво ще каже твоят идол ??? Проблемът на Русия е същият , като проблемът на гърците - СОБСТВЕНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ !! Вие, руснаците винаги сте живели като поданици, не граждани , ПРОМЕНЕТЕ ТОВА !

127

Анонимен

преди 9 години

152 техният дълг е 240 нлрд интересно със 100 за млрд за целия БРИКС какво ще помогнатОдисей 1

126

Я Русский

преди 9 години

Мисля, че не е трудно да се преведат и прочетете статията: fritzmorgen.livejournal/756356.html

125

Анонимен

преди 9 години

145 разслоението е по голямо да така е онази партийно сропанска номенклатура дори в мечтитете си не се е виждала толкова богата но като цяло общесрвото днес е в пъти по богато от тогава самият факт че БВП е 2.5 пъти по голям а тива е всяка година през последните 10 годиниОдиаей 1

124

Я Русский

преди 9 години

От BRICS сега има банка от типа на МВФ, и тази банка вече разполага сума от 100 милиарда долара. Путин сега вижда, че той има възможност да се откъсне на гърците от ЕС и НАТО. Банка BRICS може да се намеси и да помогне на гърците с техните проблеми с обслужването на дълга. Това може да бъде началото на края на ЕС и на НАТО.Италия, Испания и Португалия ще бъдат много внимателно да погледнете на ситуацията с Гърция. Тези страни все още се борят със същите проблеми, в които вече увязла Гърция.

123

Анонимен

преди 9 години

Аз отново съм тук. Търся си русофииииииил.........Одисей 1

122

Божо

преди 9 години

До ДО 144 БожоГовориш АБСОЛЮТНО наизуст !!! България има много по-производителна икономика с по-малко население !!! Проблемът на България е емиграцията на млади и кадърни хора !!! Те не бягат от България, защото е капиталистическа !!! Те бягат , защото е постсоциалистическа !!! Социализмът води само до мизерия и нещастие, разберете го !!! Нормалният капитализъм като във Финландия например , е най-доброто, което е създал човекът като цивилизация !!! Не се лъжете от червени, кафяви и ...шмекери !

121

Я русский

преди 9 години

Отговорът на въпроса е лесно да се намери в сегашната гръцка трагедия. Докато Русия еднакво разходите и съзнание се отнася за всички свои региони, в Европа могат само да грабят. Разбира се, на базата на проведено опожаряване проекти са крехка: угнетаемые народи година след година копят своето недоволство, и след като център ви дава застой, това недоволство се излива в мощен сепаратизъм.