102

Men

преди 9 години

А тръбите за този хъб до Варна Русия ли трябва да ги построи? Явно сметката пак се прави без кръчмаря.

101

БМ_ 21Град

преди 9 години

Газовия хъб е просто един кьорфишек /халостен патрон/, който трябва да вдигне пушек и да скрие огромната загуба, която си причинихме със слугинската политика, която водихме към чичо Сам! Никакъв хъб НЯМА да има, по простата причина, че руснаците са ядосани за провала на "Южен поток, проект от който можеше да печелим стотици милиони евро, а сега се капо заради слугинажа си!

100

Анонимен

преди 9 години

БОЙКО МУТРО ЦИОНИСТКА ,ПИТАЙ Я ОНАЯ ДЪРТА КРАВА МЕРКЕЛ,ЗАЩО ЗА ГЕРМАНИЯ И СЕВЕРЕН ПОТОК НЕ ВАЖАТ (ЕВРОПЕЙСКИ ПРАВИЛА) ,А ЗА НАС ВАЖАТ

99

пъцко

преди 9 години

тоест боко *** смята, че ЕС ще сложи пари в хъб, който по дизайн обслуждва само Русия, прекара тръби, осигури ни транзитни такси. в главата на боко рапона това може да е възможно, но не и в тази версия на вселената. време е някой от командрисващите тази страна да разбере, че демографската криза е жестока, опростачаването също, икономиката не създава добавена стойност, химерните милиони от този поток не оправдават делегации, говорене и пр. истината е другаде. гадни комунисти са всички..

98

Анонимен

преди 9 години

Белгария сега е държавата на Криско /Дриско/ и Боко Тиквата. Пази боже България ,че както е тръгнало отиваме на затваряне.

97

Анонимен

преди 9 години

ТОЙ вече е пристигнал, а никой не споменава за очакваните от него военни почести и тържествено посрещане.

96

Анонимен

преди 9 години

Ако имаше Нобелови награди за тикви, щеше да ги вземе всичките.

95

Анонимен

преди 9 години

А собственика на газа (Газпром) питаха ли? Или пак за коридори и тръби си говорим ама газ дали ще пусня някой през тях?

94

Анонимен

преди 9 години

Пи6ете колкото си искате и каквото си искате 4ервени .Нии си имаме Боико Борисов а кажете вие какво си имате Стани6ев Доган И Сидрефенди.Пълен *** сте.В никоя държава неве познават.

93

Герчо с тамбурата

преди 9 години

За 26 години димукрация,нашите димукрати( и Бойко в това число)не можаха да разберат, че над България СЛЪНЦЕТО винаги е изгрявало от ИЗТОК , а те чакат то да им изгрее от запад. Чакайте,има много да чакате,ами увлякохте със себе си и сума простаци, които и те чакат.

92

до 121

преди 9 години

Кой!? За разлика от тебе и него, обаче, Ботев и Левски имаха правилен правопис и бяха грамотни.

91

Добивът на ...

преди 9 години

... шистов газ спря от началото на 2014 година в САЩ и се оказа балон. Липсващата инфраструктура, регулаторните закони, които определят изискванията за добив извън защитени природни и обитаеми области и прочие съществуващи регулации в САЩ, го направиха финансово нерентабилен. Сега техните концерни търсят държави с бананово, дерегулирано, неолиберално фасадно управление като нашето, с банановия ни генерал Борисов, за да дупката и тровят в непосредствена близост до хората и фауната.

90

Дедо поп

преди 9 години

Касно е ,чадо, за молитва- мандалото вече хлопна.

89

Аз

преди 9 години

Моля, закрийте вече "държавата" България!Нека дойдат германците да ни управляват!

88

Боил

преди 9 години

До Анонимен 105-Колега,най-напред почети и тогава пиши.В Полша не се добива шистов газ!!!!!.Залежите се оказаха много,много по малки и концесионерите фалират или се отеглят,при днешните технически възможности за добиване вредата е по-голяма от печалбата.*** и хейтъри направете си трудът да съберете инфо и тогава пишете.!!!!!!!!!!!

87

Меркел

преди 9 години

Тия пак ходят да търсят балъци за инвестиции в техните лични фирми/касички. Мисля се, че немците вече не са така глупави както през 90те години

86

До 116

преди 9 години

Борисов беше избран само от 1/5 от българските избиратели. Останалите 4/5 не гласуваха за него. Той и Цветанов са нагли, необразовани, не в състояние да правят нещо смислено, защото им липсва образованието, затова се направиха пак да управляват и забатачат, както и първият път, още по-лошо страната.

85

Борисов и ...

преди 9 години

... Цветанов нямат абсолютно никаква стратегия за България. Те се опитват да правят някакси това, което Брюксел, Берлин и Вашингтон им кажат, защото те са безгрешните и няма начин, това което идва от там да не е лошо. Това е несамостоятелен, инфантилен начин на мислене, даже не пиша и робски, при възрастните.

84

Циганин

преди 9 години

До 105Прав си ,но добиваше ...сега колко добива ,да те чуя *** ) Колко компании затвориха ,защото поработиха малко ,понадупчиха земята и се оказа ,че не е тъй като в сащ. ExxonMobil, Talisman Energy се отказаха .... . Ех ,*** , опс инж Ганев .)(ДА НЕ СЕ ОБИДИШ ,дА))

83

Българофил

преди 9 години

Скоро ше го питат Винету :- Искаш ли в затвора ? Много преди тебе не искаха !