81

до старшинката

преди 9 години

"Ако изпаднеш в беда в някое руско село или град всичко ще направят за да ти помогнат"То това им е проблемът - прекалено добродушни са и все диктатори им се качват на главата - от цяря та до ***...То трябва да си малко ербап, та като европейците и амерканците да си накараш политиците да работят за тебе, а не обратното.В тоя смисъл всички сме русофили и пожелаваме на руския народ да му дойде акъла в главата час по-скоро!

80

старшинката

преди 9 години

Руснаците са славен славянски народ,заслужаващ уважение.Ако изпаднеш в беда в някое руско село или град всичко ще направят за да ти помогнат, даже и в дома си ще те поканят. А на запад това е не възможно, гледат те все едно им си гърмял с празна пушка и да се отърват от теб по скоро. Всичко това го говоря от опит.

79

Анонимен

преди 9 години

Уникалното оръжие-жените за износ.

78

до 98

преди 9 години

Не бе, забравих, че тогава парите нямаха значение - магазините в СеСеСеРето бяха празни.Получаваха девушките по луканка и отдолу и отгоре - после разправяха легенди за "хароший болгар" ехеее!

77

Анонимен

преди 9 години

Руснаците рязко смениха манталитета си и нямат нищо общо с моралната пустош в следствие на кризата от 90-те години. Не само на българите, но и на европейците като цяло им е трудно да схванат, че е възможна толкова бърза промяна и още не могат да повярват. Предпочитат да мислят за руснаците с категории и определения от 90-те години. Докато европейците схванат какво се случва, руснаците ще бъдат твърде напред за да ги спре някой.

76

Анонимен

преди 9 години

100 а ти си излъгал... Ясно... Въздухар с две думи... :))

75

Анонимен

преди 9 години

96 явно сте големи капацитети, щом цялата рода сте си плащали за да бъдете с жена...

74

Анонимен

преди 9 години

Правилно и точно казано!

73

до 100

преди 9 години

"Китай трупат пари, знания и оръжия, и се подсмиват..."Верно е. И тогава за Русия няма да пророня и една сълза, но се надявам на бъдещата полско-китайска граница да е спокойно...

72

Толстой

преди 9 години

Това с многонационалния народ на Русия е пълен цирк. Или си татарин или руснак - не може и двете - съжалявам. Както виждате тезата в България не върви заради отношението на Русия към украинския народ. Не върви - днес братушка - утре фашист - не не става. Експериментът със съветския народ се провали окончателно.

71

Анонимен

преди 9 години

И най-смешното е, че вие докато си ги мерите, Китай трупат пари, знания и оръжия, и се подсмиват...

70

до 99

преди 9 години

На какви учения си бил и кога ? .Ако не е тайна.

69

Анонимен

преди 9 години

До до 84 - тоя със светлинните години преди години един от братята Михалкови, мисля че Андрей / ти си фен и знаеш кой е/ - каза за русия, че е назад в мисленето и времето с около четири века от западния свят! вервайте на кумирите си! да Андрей Кончеловский беше, дето снима филми в Холивуд!

68

до 94

преди 9 години

Не е добре да пишеш обидни думи за президента на Русия и на всяка друга държава. Читателите могат да си помислят , че не ти достига умствен капацитет. Стегни се и се дръж като "европеец" а не като ганьовец. Колкото до ***, Путин не ги е осиновил за да ги издържа. Докато има глупави политици да им дават пари те ще продължават да живеят като ***.

67

до милена

преди 9 години

Знам го центъра на Петербург и на Москва също. Но останалите 99% от Русия са пълна ***. Ние сме направо Швейцария в сравнение, а сме последната дупка на ЕС!

66

до 89

преди 9 години

"руснаците, то те са на светлинни години по напред в мисленето от теб"Знам, когато си гладен и зад желязната визова завеса, мозъчето ти щрака на 150 за всякакви комбинации и хитрини как да засмучеш уангата на некой европеец и да си уредиш живота хаха! Само виж сайтовете тип "руски съпруги" - най-евтините *** - в Европа даже свинското месо на килограм е по-скъпо - ХАХАХА

65

Анонимен

преди 9 години

На процеса след Втората световна война в Нюрнберг за руснаците Гиобелс каза.Най-голямата загадка за нас се оказаха руснаците.Пред този народ са безполезни всякакви оръжия.Нямат никакъв смисъл танкове,самолети и войскови съединения.Руския човек си е една голяма загадка.Тевтонските рицари тръгнаха да цивилизоват полудивите мужици и загубиха.Наполеон тръгна да премахне Крепостното право в Русия.Загуби.Самите крепостни водиха партизанска война срещу насаждащите идеите на великата френска революция

64

работим Си

преди 9 години

До 8НДНе е най-важното колко пари взимаш, а колко щастлив се чувстваш от живота ,който живееш.По-добре по-малко работа и повече хубави моменти.

63

до 84

преди 9 години

Ела в Германия за да видиш нашите "европейски " ***. Колкото до руснаците, то те са на светлинни години по напред в мисленето от теб.

62

8НД

преди 9 години

До работим СиПИЧ , ЗАТОВА СЕ ПРОВАЛИ СОЦИАЛИЗ Ъ *** ...ЗАЩОТО НИЕ ГИ ЛЪЖЕМ , ЧЕ РАБОТИМ , А ТЕ НИ ЛЪЖАТ ЧЕ НИ ПЛАЩАТ .... ЕЛА ДА ВИДИШ КАК СЕ РАБОТИ В ИСПАНИЯ , ИТАЛИЯ , АНГЛИЯ ... СЕКУНДАТА СЕ ЦЕПИ НА 2 ... РАБОТИШ НОН СТОП ЯКО , НО НАКРАЯ НА СЕДМИЦАТА ВЗИМАШ 600 ЕВРО ...