12

АТАКИСТ

преди 9 години

до 12 И моята съвест няма да ми позволи да заменя 1000 неграмотни софийски *** като теб за един мой съгражданин!

11

Анонимен

преди 9 години

NE MOGA DA ZAMENIA 100 VARNENZI DORI ZA 1 SOFIANEZ.SAGALIAVAM GOLIAMOTO SELO vARNA.

10

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Ако Каталуния се...отдели от Испания,ние в Кривунделово също ще направим референдум за...отделяне от централната власт.Отделянето ни е...сигурно,защото аз и другите 50% мислят като мен.Най...вероятно след това ще се присъединим към Монако,защото яхтата ми е...закотвена там и са мои хора.

9

tggfgd

преди 9 години

е тука зашто не глобяват като се агитира на каталански на майчиния им език

8

bizo

преди 9 години

Zaradi tiq sofiqn4eta strada ciala Balgaria.Wte prebadem kato nacia no Stolica da ne e Sofia.Bog da ni pazi.Bravo Atakist za mnenieto ti.

7

АТАКИСТ

преди 9 години

А, що го изтрихте тоя? Трябваше хората да видят как пишат софиянци.

6

АТАКИСТ

преди 9 години

за 7 Вижте писмото на един примерен софиянец!Просто образец!

5

АТАКИСТ

преди 9 години

Това е все едно Варна да се отдели от България заради София, която я има за трета ръка град и хората й. Е, аз като варненец пита ли ме някой дали искам софийските *** да ме имат за човек трета ръка и селянин провинциалист? Питам ли всички софийски ***, че не говорят правилно, а на нас ни казват, че имаме диалект? Масово софиянци казват "Влезна". К'ва е тази дума, *** софийски интелигентни? Да не говорим за неправилните ударения на думите. *** със самочувствие без покритие.

4

СВОБОДА НА СЛОВОТО

преди 9 години

В БРЮКСЕЛ ОТ ЕДНА СЕДМИЦА ПРОТЕСТИРАТ 100 000 РАБОТЕЩИ!УЛИЦИТЕ НА БРЮКСЕЛ СА КАТО ВОЕННА ЗОНА!ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ПЕНСИОННАТА РЕФОРМА!БРЮКСЕЛ Е СТОЛИЦАТА НА ЕВРОПА!КАКВА Е ТАЗИ ЦЕНЗУРА, КАКВА Е ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ, ИМА ЛИ Я ИЗОБЩО!

3

Брaнник

преди 9 години

Зaпaдa съществувa и е силен нa бaзaтa нa многообрaзието, рaзделението нa зaпaд е изворa нa Силaтa му! Още Римскaтa империя се е делилa, но влaдеелa Светa, след нея Зaпaдa бил феодaлно " рaзделен", между отделни крaле и феодaли, но те били именно стрaховитите зa всеки нaшественик РИЦAРИ! В днешни дни референдумите нa Зaпaд дори не водят до " рaзделение", a сaмо до многообрaзие. Товa подчовеците в москaлия дори не го рaзбирaт, зaщото сa пропуснaли цели векове обществено- политическо рaзвитие

2

до 2

преди 9 години

Това се обяснява с дълбоките комплеки и липсата на индентичност на отделните индивиди.Какво значи да обичаш родината си и като този *** да си живял 40 години навън, а сега голям родолюбец. Той не живее с проблемите на "родината" си, той не плаща данъци там, защо той да има право да участва тогава в политиката на дадената държава. За пример ти давам етническите българи в Турция. При такива вотове е задължително да има изисикване за отседналост иначе се изкривява процеса на гласуване като у нас

1

Анонимен

преди 9 години

Така наречения "ЗАПАД" винаги е проповядвал политика на Р_А_З_Д_Е_Л_Е_Н_И_Е за всички народи и държави, които са искали да се присъединят към него!!! Справка- Чехословакия, Югославия, сега и Украйна... Само, че настава момента в който източника на заразата (ЗАПАДА) ще се разболее САМ от разпръскваната от него ЧУМА! Не само в Испания има подобни процеси... Ами Бавария, ами Италия, и в Белгия не е цветущо и Шотландия не е спокойна след референдума... Май връщане назад за тези процеси НЯМА!!!