102

Анонимен

преди 9 години

Ako eventoalno, ima presrochni izbori shte glasuvam za AGATA!!! Moje da e vzel pari ot Turkite, no qvno za da moje da si kupi tv i da podarja partiq Ataka!

101

квостаа

преди 9 години

К'во става бе смешници защо ви избраха въобще а ?

100

доктор сър Пичук

преди 9 години

След днешния ден се розкаях за досегашното си поведение!Оттук нататък подкрепям волята но свободните хора.ЗА когото гласува народа е ще го подкрепя!Да живее ДНР и Лнр!

99

Анонимен

преди 9 години

Атака не е бедствие, те са по скоро досадни. Времената са тежки, и затова отчаяните хора се хващат на безумните обещания на палячото. В нормална ситуация такава партия няма да може да съществува, но в моменти на криза винаги се намира някой хитрец който да яхне народното недоволство.

98

Бадемов

преди 9 години

До ЛюбомирХахахаха, Атака са едни от тях, само дето малките ви атакистки мозъчета не го осъзнават. Не ДПС, не РБ, не ГЕРБ и не ПФ са толкова голямо бедствие, колкото Атака, които са направо хора от лудницата. Жал ми е за такива хора, които търсят спасението в шизофреници и някакви *** и недоразумения като Сидеров и Атака. До там се докара този народ, че да чака и вярва на психично болни да го спасяват. О Боже каква нация, трябва да влезем в рекордите на Гинес за най-луда държава.

97

Анонимен

преди 9 години

Сидеров няма нищо да постигне. Опитва се да лови риба в мътни води, но хората го видяха колко струва. Руснаците също му биха дузпата колкото и да им се слагаше. Само най-бедните и най-отчаяните, но най-вече *** му се хващат. Повече от 4-5% никога няма да получи.

96

сириец

преди 9 години

Аз не знае добре български но тука живот нема.Вие лош пипъл - власт мащеха.Аз бега до рода в Германия.А вие отидете си от глад.

95

Анонимен

преди 9 години

До Попа с картечницатаПропусна да споменеш, че социалното правитеслтво на Орешарски договори с Уестингхаус реактор на цена колкото два реактора от Белене, с експериментална технология без тестове, и остатъците от горивото остават при нас за разлика от руския уран чиито отпадъци заминаваха за Русия. А съхраняването струва майка си и баща си и е заплаха за националната сигурност на страна с малка теритирия.

94

Любомир

преди 9 години

ВЪРНЕТЕ МАНДАТА МАМК...ВИ!!! ОТ ЗОР ЩЕ НИ НАКАРАТЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА АТАКА!!! ГОСПОД ДА ВИ ПОПАРИ!!!

93

Анонимен

преди 9 години

АТАКА ПОБЕДА,ДО СЕГА НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА АТАКА ,НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ АЗ ,МОЕТО СЕМЕЙСТВО ,ПРИЯТЕЛИТЕ НИ,ПРИЯТЕЛИТЕ НА НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ,ЩЕ ПОДКРЕПИМ АТАКА,ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ

92

Анонимен

преди 9 години

triabva da se deistva i protibodeistva na takava politi4eska hunta

91

Попа с картечницата

преди 9 години

Много ни е къса паметта.Май забравихме кой ни зароби с двата ТЕЦ-а (Костов) и продажбата на енергото на сегашните ЕРП-та (Кунева), а сега ги допускаме до властта.Последното което ще направят е да прокарат с манипулации шистовия газ и да почнат да ни тровят. Единственото което ми остава е да почна да мисля откъде да набавя средства и да бягам от България за да спася семейството си.ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ НО МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА МИ, А НА ВСИЧКИ НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ ИМ ПОЖЕЛАВАМ ВСИЧКО НАЙ ЛОШО. ***.

90

това са фактите

преди 9 години

Борисов отдавна направи правителство, консултациите бяха в дома му в Банкя, казаха от Атака. Не искаме да участваме в цирка, наречен преговори, когато кукловодът си е поставил марионетките отдавна на местата им и чака само да ги гласуват про форма в парламента. Той сега се прави на обединител на нацията, но много скоро народът ще разбере какъв е всъщност.

89

АТАКА- ПОБЕДА

преди 9 години

Прав е Сидеров че на миналите избори АТАКА победи всички!.................................................ГЕРБ е коалиция от 4 партии, БСП от 13 партии, Реформаторският блок от 7 партии, Патриотичният фронт 14 партии. Ако им разделите процентите, излиза по половин процент на партия. Никой от тях не ме бие!, подчерта Сидеров

88

ИСТИНАТА

преди 9 години

В МОМЕНТА В КОИТО ТЕКАТ ЗАДКУЛИСНИТЕ ДОГОВОРКИ ЗА ВЛАСТ,ПАТРИОТА СИДЕРОВ ТРЪГНА НА ОБИКОЛКА ИЗ СТРАНАТА ДА ПОДГОТВЯ НАРОДА.ЛИКУВАЙТЕ Само "Атака" може да възроди България Над 5000 членове и симпатизанти на "Атака" в Шумен посрещнаха на крака и със скандирания Атака! Победа! и "Волен премиер" лидера на партията Волен Сидеров. Пред препълнената зала на Фестивалния център той попита къде са сега социолозите, за да видят непобедимата "Атака".Една крепост остана в България, която ако падне, пада България. Коя е тя? "Атака"

87

ДЮ ДЮ

преди 9 години

"Отвратени от задкулисните договорки и явното пазарене за постове и власт,през последните седмици гласоподавателите масово се ориентират към крайните националисти от "Атака" и се отдръпват от партиите на статуквото"СЛЕД КАТО И СОЦИОЛОЗИТЕ ПРИЗНАВАТ РАСТЯЩИЯ ГЛАВОЛОМНО РЕЙТИНГ НА ЕДИНСТВЕНИТЕ ПАТРИОТИ ОТ АТАКА,ИМА ЛИ СЪМНЕНИЕ КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ СЛЕДВАЩИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ И КОЙ ЩЕ Е БЪДЕЩИЯ ПРЕМИЕР?

86

Анонимен

преди 9 години

До Волен-непобедим!Може би най-велик от психопатите. С магарията си спечели гласоподаватели. Едно магаре не покаже ли магарията си, не може, а пък вече хората повярват ли му, то нещата не са добре, защото тези хора имат нужда от психиатър.

85

Анонимен

преди 9 години

Волен Сидеров е *** и циркаджия, когото дори и руснаците не подкрепиха колкото и да им се слагаше, защото знаят, че се обръща като фурнаджийска лопата.

84

Анонимен

преди 9 години

Не ви ли е ясно, че който и да управляв, всички важни решения се взимат от Америка. България е военна база на САЩ, както и Косово. За промер последното "социално" правителство което договори с американците от Уестингхауз реактор за Козлодуй на цена два реактора от Белене, несигурен нетествам експериментален модел, а отпадъците остават в България за разлика от руското гориво си заминава и съхраняването струва скъпо. НИКОГА няма да сме богати като европейците, това не ви ли стана ясно за 25 г.

83

Волен-непобедим!

преди 9 години

Волен Сидеров е най-великият жив българин!!!