213

разочарован

преди 9 години

Аз гласувах НФ ,и съжалявам,то не беше програми ти беше чудо,човека им предлагаше министерства и какво стана сега ще си седят в парламента и че гледат,то е ясно че никой не иска дпс но така самонадеяност не съм виждал до сега ,каквото си надробиш това ще ядеш.

212

Анонимен

преди 9 години

БРАВО НА БОКО! ПОРЕДНИЯ ПОЛИТИК, КОЙТО Е БИВШ ЧЛЕН НА ДС И ИСКА ДА БЪДЕ ЕДНО С ДРУГИ БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА ДС! НЕ САМО ТОВА, АМИ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ И НА БСП,АБВ И ДПС ДА ГО ПОДКРЕПЯТ!БРАВО И НА ЕНП, ДЪРПАЩА КОНЦИТЕ НА НАШИТЕ ДУПЕДАВЦИ ПОЛИТИЦИ! ИЗБЕРЕТЕ СИ ГИ ПАК, ОВЦЕ!

211

Анонимен

преди 9 години

БРАВО БОРИСОВ! ЕДИНСТВЕНИЯ ПОЛИТИК, КОЙТО МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ КАТО РОДНА СТРАНА, А НЕ КАТО КАСИЧКА ОТ КОЯТО ДА ПЪЛНИ ГУШАТА! ВСИЧКИТЕ ОСНОВНИ ПАРТИИ ДА ИМАХА ПО ЕДИН ТАКЪВ КАТО БОЙКО И САМО ЗА 5 ГОДИНИ ЩЕ СТАНЕМ СРЕДНО БОГАТА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!

210

истински патриот,

преди 9 години

ВСИЧКИ ПАРТИИ,БЕЗ ГЕРБ ,СА ПРОКОМУНИЧЪСТИЧЕСКИ.СЕГА СЕ РАЗКРИХА.БОЙКО ДА СЪСИАВИ САМ ПРАВИТЕЛСТВО И АКО ПРИ РАБОТАТА МУ,ДРУГИТЕ ПАРТИИ НЕ ГО ПОДКРПЯТ ,ДА СИ ХВЪРЛИ ОСТАВКАТА.НАРОДА РАЗЬРА КОЙ ИСКА ЬЛГАРИЯ А СЕ ОПРАВИ И НА ИЗЬОРИТЕ ЩЕ ДАДЕ ДОВЕРИЕ НА ГЕРБ,А НА МАНИКИТЕ ПАЛЕНЦА ЕДИН СЕЕН ПРЪСТ.

209

Анонимен

преди 9 години

мразете хейтъри , мразете ..колкото повече омраза има във вас толкова по като мишки ще живеете и толкова по - лесно ще ви лъжат и мамят ...и винаги ще си работите за 350лв ..всичкото това идва от омразата ви ! Заслужавате си съдбата ..ми язък за хора като нас , че трябва да ви ядем попарата ...некадърници !

208

Анонимен

преди 9 години

Българина му е закодирано в манталитета да не обича по силните от него и винаги да им върти интриги ако не може да се изправи срещу му ! Така и винаги е било ...та те за Данчо са говорили , че е продажник а той човека българщината не замини никога... сега обаче всичко се гордеят с него нали? А тогава го плюеха , че бил в Америка , че не знам си какво ...те сега плюят и по Котоошу , че бил си върнал гражданството виждате ли какъв предател ..а че ни прослави в целия свят няма значение нали? ***

207

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ Варна не удържа на думата си и отложи обещаните пари под масата за своите членове,председателите на комисии днес трябваше да вземат задкулисно по 85 лв а членовете по 55,всичко това трябваше да стане във офиса на герб квартала Владиславово от 17,30.ВИЖДАТЕ ЗА КАКВО ГЕРБ ХАРЧИ НАРОДНА ПАРА ,ЗА РУШВЕТИ И ПОДКУПИ

206

Анонимен

преди 9 години

Под крилото на господарите Борисов е сигурен за властта си.Той доказа че е един продажник и марионетка в ръцете на евробюрократите.Толкова ли е трудно за хората да си отворят очите и да видят истината!?

205

Иван

преди 9 години

Добре бе, докога всеки западен толуп ще идва, като велик везир тук и нашите ще му стоят мирно изтръпнали и загубили ума и дума!

204

Зрящ

преди 9 години

Госнода и дами сънародници,Има светлина в тунела!Не забелязвате ли, че на фона на тъпата Жосефова физиономия, нашият политикан изглежда като ГЕНИЙ!Действително, от кой световно неизвестен дол се пръкна пък този ДОЛ??!! Рядко невзрачна личност.Боже, накъде отива МАЙЧИЦА ЕВРОПА??!!

203

!!!

преди 9 години

Те това искаше Борисов от самото начало. Правителството да е само негово и да го подкрепя ДПС. Честито на герберите!!!

202

Бандюга

преди 9 години

ДНЕС Е ХУБАВ ДЕН ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!!!Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов вече може да бъде криминално регистриран. Това следва от решение на Върховния административен съд (ВАС), съобщи "Правен свят". Върховните магистрати оставиха в сила решението на Административния съд в София по делото за криминалната регистрация на Цветанов. Мотивът Цветанов няма правен интерес да обжалва решението на първата инстанция. Това означава, че той вече трябва да получи полицейска регистрация по силата на Закона за МВР. Преди това обаче трябва отново да му бъде свален имунитетът по наказателнит

201

Demos

преди 9 години

Тоест ще ни управлява Коалиция БОСТАН, защото единствените, които биха подкрепили правителство на ГЕРБ са естествено ДПС. Какво ли ще остане в БОСТА-на след такова правителство? При всички случаи Тиквата ще бъде откъсната от Синия *** Местан!!!

200

Пешо

преди 9 години

Както е тръгнало в тази държава ще си остане само тиквата и сам ще си се управлява но не знам как ще краде от платените си гласоподаватели!

199

Анонимен

преди 9 години

...продължение на 231 ...за да може да защитават с всичко което има държавната власт срещу ПОБРСНЕЛИЯТ народ, но тогава вече в Румъния ще бъде забравено убийството на техният лидер до 1989, защото ще бъде написан нов епизот с политически разтрели. А де да чакаме. Тоя Бойко, г-н Бойко, ще успее май да се скрие

198

Тоз който реве

преди 9 години

аМИ ДА , те онези европойски средства ще дойдат на 100%, и ще ги %вите мафиотски фирми, и за работника отдолу само трохи пак, ама оня Симеонов иска всички българи да хванат от тоя пай, само че бойко знае че не е хубаво да се дели по равно. През следващите години ще има вече осъдени политици, но те ще са от малките партии, които съдби обаче, ще провокират онези граждани които имат собствено оръжие, и тогава вече, се се отпусне бензийн и нафта, за всички нови покупки, включително и старите ......

197

Анонимен

преди 9 години

Новото правителство, дето ще го слобява *** с незнайно кой (РФ и ББЦ, с милчаливата подкрепа на ДПС) няма да изкара най-вероятно зимата. Или ако някак успее да я изкара, то пролетта ще падне. Насъбрал се е много народен гняв и това ще излезе извън бутилката съвсем скоро. Тези продадоха родината ни. Ние не сме държава, а колония. Не сме граждани, а крепосни селяни. Ще играе дебелата тояга скоро. Направо си играят с огъня. А ПФ на следващите избори ще има 20%, Атака още 7% и Движение 21 -6%.

196

Анонимен

преди 9 години

Радане рамадане като не ти стиска да си със Боико.Местан и Сидерефенди и БСП 4акат.Радане нацяло 6тесе докайете 4е несте десни какво обяснение 6те давате на ва6ите избиратели.Гуонсурати сте си,със ПФ.На другите избори въоб6те няма да ве има сега излъгахте хоръта 4е сте им върнете парите от КТБ.Но после 6те духате супата.Боико избори до дупка.

195

Доган ефенди

преди 9 години

знаех си!пак ще сме във властта

194

Хелоуина

преди 9 години

Пичове, на Хелоуин ще ни светне най-яката куха тиква на планетата. Ще светне и ще докара всички западни и про-турски вампирчета, таласъмчета, вещици и кръволаци да изсмучат и малкото останало от кръвта на родината ни. Но, не плачи сърце... ТОЗ КОЙТО ПАДНЕ В БОЙ ЗА СВОБОДА, ТОЙ НЕ УМИРА!....