23

Ванга

преди 9 години

Вие може да не знаете,но Атака освобождава хиляди умове в момента от матрицата на коварната хипноза, в която бяха държани!!Скоро ще сме милиони и ще се освободим от тиранията, която вече се клати!!Разчитам на вашата мисловна сила, да го помислим и пожеалаем, колетивния заряд н авсички ще роди искрата на действителен импулс, който ще се материализира!!!Всички заедно още от тази нощ!!Включете се на енергийно ниво!!!!Господ е Българин!

22

вещицата

преди 9 години

ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ГИ ВЪЛНУВА Е КОЛКО И ДОКОГА ЩЕ БЪДАТ ТАМ. ЯСЛАТА И ПРИВЕЛЕГИИТЕ СА ДОСТА ГОЛЕМИ. КАК ЩЕ УСПЕЯТ ДА ЗАЛЪГВАТ НААРОДА ЗА ДА СЕ ЗАДЪРЖАТ ЗА ПО ДЪЛЪГ ПЕРИОД! ТАКАВА БОРБА ВОДЕХА ДА СТИГНАТ ДО ТАМ. ТРУДНО ЩЕ БЪДЕ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ С БЛАГАТА КОИТО ИМ ПРЕДОСТАВЯТ. А НАРОДА КУЧЕТА ГО ЯЛИ. ДА НЕ СА ГИ ИЗБИРАЛИ. ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ГЛАДЕН Е ЖИВ ДЯВОЛ. НЕ ЗНАЯТ КАКВО ГИ ОЧАКВА!!!

21

Анонимен

преди 9 години

Горщите картофи за вадене са много, енергетика, здравеопазване, правораздаване, образование и т.н. Тези картофи трябва да бъдат извадени от същите (калинките и мафиотите, убили дребния и среден бизнес), които ги сложиха във фурната, а не в момента да се разиграва цирка,: Кой ми *** в гащите?

20

Анонимен

преди 9 години

Бойко няма ресурс да договири правителство. Права е Т Дончева, само с 4 валета и 4 девятки не става, трябва да се мисли!

19

Анонимен

преди 9 години

Цялата тази дандания с всичките преговори, според мен, е по-скоро неумение да се справят със ситуацията, отколкото някаква толкова сложна схема за подкрепа, действия, бездействия и пр. Тотална липса на доверие в партиите, липса на доверие една в друга, освен гражданското такова.

18

плахо зайче

преди 9 години

Завалийте! Слабички, изплашени....От какво ли?!

17

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

16

мхм

преди 9 години

Слаби са, защото Волен е силен!За пореден път всички партии ще прокарват своите и ще развалят про-нарордните закони на АТАКА!

15

Анонимен

преди 9 години

стига сте се дъфкали и стига сте се държали като ущипани госпожички ами си стиснете рацете и сядайте да бачкате ! Нямам време да ви чакам сто години ...сядайте си на гъзовете и почвайте да бачкате , че ше ви разкатаем фамилята тоя път маааа ви мързели дебели ! Сядайте и почвайте да бачкате !!!!

14

Анонимен

преди 9 години

Da im dademe malko pari na partiite za da ne sa slabi i uplasheni. Taka partiicite shte si kupiat novi koli, apartamenti i shte otidat spokoino na pochiva v chujbina.Uplahata pri balgarina idva samo ot lipsa na pari i akal v glavata.

13

Много грозно!

преди 9 години

Защо сте я нападнали тази жена Анна Баракова да се отказва от мястото си? Искренно питам защото не съм в БГ-то и разбирам само че, е законно избрана. Изглежда много грозно такова групово нахвърляне срещу сам човек, който е в легалното си право да е там където е. Ако нещо не и е в ред защо не нападате този който я е сложил в листата и най-вече защо не протестирате срещу зле направен избирателен закон който допуска недоразумения с номерацията, ами атакувате човека? Много грозно!

12

Как Сийка

преди 9 години

Те,партиите,де,както са "уплашени" много скоро ще започнат да се перчат с неотразими идеи,с небивали предложения и невероятни решения...То,това хубаво,ама кога с комшийката огледах ме народните избраници,май-май са все същите изедници?! Че нали в предишният парламент се "доказаха" затова ли ги преизбрахме ?! Е-е-е,ами к,ва стана тя?!"Погледнал се Илия-пак в тия !"Да ни е честито и да ни е яка гърбината-има да ни сурваааакат!!

11

анонимен

преди 9 години

стданаилов се държа много несериозно нямаше му клетвата та местан му даде неговатавъзмутена съм от решението нс да има 8 зам председатели със съответните заплати коли иохрана такава наглост още в първия ден достатъчно е ц цачева и я стоилов другите 6 бройкиса излишни

10

Анонимен

преди 9 години

Преструват се на уплашени,наглите ***.

9

бостан

преди 9 години

Квачка цачева председател на парламента?Единодушно?Тази от БКП,която миналия път нарушаваше законите,като парламентарен шеф пак е на сцената.Мръсната и гнусна мутра искал да управлява и рекетира с изказвания,че нямало да се кандидатира за президент?Та тази тиква само преди два месеца казваше,че няма да управлява,ако няма 120 депутата,а след две години,колко пъти ще си смени мнението?Тази мутра,която хариза последните 35% от енергетиката,щяла да оправя енергийния сектор?

8

Не бях чувал, че

преди 9 години

вирусите могат да изпитват страх. Политиците, организирани в партии са точно вируси, слаби може да са, но чак уплашени. Просто раята обедня съвсем и си търсят нов гостоприемник.

7

Валери

преди 9 години

До GeorgiНарода рядко скача, но скочи ли става лошо за ***. А ако още не си разбрал, имаме чудесна азбука на която може да пишеш.

6

Georgi

преди 9 години

До ВалериKato go gledam naroda mai mu e po lesno da se chudi kak da si plati toka otkolkoto da spre toka na tiq shmatki deto 25 godini veche ni se prismivat zad gurba i harchat nashite pari.

5

до 8

преди 9 години

ГЕРБ - Да ---нНикога - Борисов и Цветанов. И не ми излизай с аргумент, че ГЕРБ без Борисов и Цветанов са нищо...защото това звучи много смешно и обидно за този милион гласувал за ГЕРБ. Не може за тази партия да са гласували над 1 милион --и да няма в нея по-добри хора от : мафиота престъпник и физкултурника-подслушвач с 6 апартамента от тъста му.Не се ли усещаш, че нещо не е наред?...

4

Валери

преди 9 години

Сега са само уплашени, когато скочи народа ще са направо наакани. Не започнат ли с реформи на съдебната система и МВР за да ограничат кражбите ще си го отнесат по пълна програма.