24

Айдеееее

преди 9 години

"По техни данни 800 000 противопехотни мини е имало в завода." Вече тотално ИЗТРЕЩЯХТЕ!!! Колко тежи една такава мина??? Една граната е близо към 300 грама... Хайде да ги сложим мините към 1 килограм! (което е смешно малко тегло) Значи 800 ТОНА!!! Колко е ТОВАРОНОСИМОСТ на TIR или HENGER??? До 24-27 тона по пътищата на ЕС (иначе става специален товар!). 800т. делено на 24т. за TIR= 33,33333 броя КАМИОНИ!!! Къъъъъъде са??? Това да не ви е 34 клечки за зъби??? НЕКАДЪРНИЦИ

23

анонимен

преди 9 години

Трудно тоя проклет българин ееей!Я да вземем вече с бомби да пробваме!Ама тез наште продажници като гледат да ни ликвидират час по-скоро от чий гръб после ще вземат дали се замислят!По добре да си хващат часните самолети и да се махат мколкото по далеко толкова по добре !Най-добре при братя Галеви!Нали затуй ги изпратиха там нейде в ЮАР да им въртят бизнеса!Аз йично ще гласувам за лудия Волен ,щото в тая помия,в която превърнаха Родината ни трябва да си луд за да се изправиш срещу тая пасмина!

22

Анонимен

преди 9 години

До баткодойдоха ама от гърцката граница с бг

21

Анонимен

преди 9 години

До 31.Еми нормално е всички Оръжия и на Германската и на Френската Армия да не ги ги прави Държавата чувал ли си за Heckler & Koch, Rheinmetall, Krauss - Maffei, Walteher.Кой да ги произвежда държавната администрация ли?

20

батко

преди 9 години

Тези мини трябваше да са на турската граница да спират емигрантите. Защо ги унищожавате?

19

Анонимен

преди 9 години

"Явно се касае за допуснати грешки, но какви са тези грешки тепърва ще се установи в хода на разследването" - нека да позная, че разберат какви са били грешките от купчината отломки? И един мармот ще им завие шоколада...2 отделни смъртни случая преди това, без никакви последствия за собственика, еми много ясно че третия път няма да е 1 човек а целия завод.... Дали виновния ще си получи заслуженото за убийството на 15 човека, които е експлоатирал опасно за без пари??? Едва ли...

18

Анонимен

преди 9 години

Имало е, но виновни естествено няма! Те сами са си долетели и са кацнали там!

17

Анонимен

преди 9 години

Кво стана с булсата? Май ги хакнаха. Скъсана оптика :)

16

Кон Спиратор

преди 9 години

До Анонимен 11Е, и коя е тази "могъща сила на изток от няс, която от лятото се стреми да дестабилизира България"? Кажи си де, умнико! Бангла-Деш? Непал? Индонезия? Дестабилизира се стабилнато, а рухналото може само да бъде разчистено.

15

joro

преди 9 години

волен сидеров - премиер

14

М.

преди 9 години

Всички, които си правите шегички на сметка на човешката трагедия, за нищо не ставате. Безчувствени гадняри!

13

опс

преди 9 години

абе 800 000 мини?!? Колко ли струва една мина? Тва завещание от комунистите ли е 25г. след прахода?

12

user

преди 9 години

Искате да знаете какво означават 15 човешки живота за политиците, които предстои да изберем?Абсолютно нищо, просто статистика ... Хора, кажете за кого да гласувам?!

11

олеле

преди 9 години

800 000 !?! Абе кви са тия мини? Кво ще минираме с тях? 111000 кв км значи по 8 мини на кв.км. *** ..... а не можем да спрем незаконните имигранти?!?

10

Анонимен

преди 9 години

Предлагам Росен Плевнелиев да награди собственика с орден Стара Планина - Първа Степен. Човекът е бизнесмен и инвеститор който е плащал европейски заплати на работниците си: 125 euro.

9

Анонимен

преди 9 години

Може да се каже, че боеприпасите са обезвредени за кратко и екологично - не е останало нищо!

8

Анонимен

преди 9 години

а между другото да не забравите за вдигнатите цени на тока за кака ви цветелинка бориславова и сие. кога най-сетне ще избием мутрите до крак както и техните мутреси?!

7

оле-мале

преди 9 години

Повече от обявеното ? Абе ква е тая държава. Дават им оръжие и не знаят точно колко?!? Тия го продават, на който го купи и после бум...... Затриват 15-20 човешки живота и се качват на мерцедеите ! *** ти държавата!

6

Анонимен

преди 9 години

от зор да продадат некоие друго евро в украйна им загиват децата. то господ гледа. най-бедната скапана страна в европа - българия и конкретно беге мутрите продават оръжие през главата на европа и после всички страдат. смърт на мутрите, избивайте всека местна мутра! избийте ги всичките. разберете, докато има мутри, живот нема да видите.

5

Анонимен

преди 9 години

nikoi ne my pyka za horata ,vajnoto e pechalbata dalaverata ,ot tezi hora nemoje da se nameriat i kokalche .jalko. che naroda ne moje da vouva da izbie do krak tia prestapnici ,te izbori gotviat da vi derat kojite da im rabotite i mrete za jalti stotinki .i