37

вярващ в Тангра

преди 9 години

До Анонимен 39Понеже пишеш на маймуница ще ти го напиша отчасти с маймунско "а".@л***х ще те води за пропагандата ти против българското.Не смей да плюеш по Левски и българското, турчин недъгав.Всичко българско е свещенно. Ще ти се върне и на теб и на децата ти и на внуците ти.Тук в България е бългаска земя и всичко турско не е добре дошло.

36

Анонимен

преди 9 години

то на Местан прапрадядо му също е учил като Цонев...

35

rm

преди 9 години

цонев и бисеров са едни от най-гнусните български предатели в новата ни история.

34

дядо

преди 9 години

Бе яко популизъм,за настройка на турскоговорящата прислойка,Ментата ли е агитирал на турски?!Оставете ги ***,тях никога няма да можете да ги накарате да гласуват за друг ,освен за дуписето...Лошото е ,че ги настройват срещу нас БЪЛГАРИТЕ !След като имате партия,която мислите ,че изповядва вашите ценности и идеали,мислите,че те са ХОРАТА,които ще държат на Народа и нашия успех гласувайте!Кофтито в случая е ,че ние БЪЛГАРИТЕ не виждаме партия,която да ни представи в Парламента

33

Анонимен

преди 9 години

а така Цоноглу аа, учи еничарския език.

32

До 37

преди 9 години

Това е съдбата на хората с голямо сърце и затова и българи и турци даже се прекланят пред тях а не пред Юда като Цонев на който братята му няма да умрат от глад...

31

гтгжжгжь тньмтнвмтнв

преди 9 години

Тези глоби са повече от неефективни, в името на обществения мир те трябва да бъдат изключени от парламента и да им се забрави да се занимават с политика. Това е антидържавна дейност и трябва да бъде санкционирана с извънредна строгост.

30

Анонимен

преди 9 години

do 37 Da rodila e Levski no na Levski bratqta sa mu umreli ot glad,noky ne im pomognal

29

Анонимен

преди 9 години

Shtom ste dali guza si pod naem na Evropa shte izpulnqvate razporejdaniya,daje i prevoda4 trqbva da osigurite

28

Анонимен

преди 9 години

Дори и хиляди еничари да разкъсват майка България на парчета, да я предават и унизяват, тя винаги ще бъде някак си по-силна, по-свята и вечна! Все пак тази земя е родила Левски и Ботев! Така че Цонев докато целуваш я по бузата, приеми тези 30 сребърника и помни :Една е тя за нас завинаги!!!

27

Анонимен

преди 9 години

Само 200 лв ли ? Да им свалят имунитета и вън от парламента. Престъпници !

26

vse edno

преди 9 години

право на участие в изборите за Народно събрание само за живеещи и плащащи данъците си в България! Без изключение! Никой, живеещ в чужбина, няма право да определя кой и как ще управлява България!! Референдум по въпроса или незабавна поправка на действащото законодателство!!

25

men

преди 9 години

да им бехте опънали и ушичките... 200 лева са подигравка за тези фесове, направете наказанието 2 години в дрънголника да го видим дали ще са такива шегаджии. скоро няма да ни има като държава.

24

агресори

преди 9 години

За тях тези глоби са реклама, защото ги превръщат в ислямски воини и мъченици срещу народа гостоприемник.

23

Анонимен

преди 9 години

Тези другари и ченгето Павел отново демонстрират елементарно незнание какво е демокрация. По презумпция демокрация е управление на мнозинството. В нормалните държави хората боравят с понятието гражданин и се дават ИНДИВИДУАЛНИ права НЕ ОБЩНОСТНИ. По този начин човек има право да говори своя език в къщи например, да изповядва, която иска религия и пр., въпреки че мнозинството говори др. език.Но мнозинството задава дневния ред, а с тези ДАНС трябва да се занимава. Сепаратизъм се нарича това.

22

До 24

преди 9 години

Няма да е само мечта. Ще стане скоро!!!Няма някои на този свят в която и да е държава които да обича турци !

21

Анонимен

преди 9 години

Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!

20

Анонимен

преди 9 години

Цонев се изучи за МЮФТИЯ!

19

Анонимен

преди 9 години

Уродът Цонев плещи турски? Ето, вижте какво ви очаква ако не спрете турската партия! Гласувайте за ПФ!

18

Лала

преди 9 години

В момента гледам агитацията на ДПС в долни чифлик по youtub. Българският език почти не се чува а Цонев е мръсно предателско ***. ДПС с поведението си доказва че е етническа партия , която сее етнически проблеми. Говоренето на турски на политически агитации е нарушение на закона и конституцията на България поради което ДПС би трябва по законен път да бъде забранена поради нарушаване на конституцията на суверенна България !