85

Анонимен

преди 10 години

Трябва място за да се заровят 250000 трупа.Пък и как са ги убивали толкова много?В СССР се е знаело как се убива. Пистолет и те прострелват отзад в главата. В концлагерите в СССР палачът го е заболявала ръката да стреля. Имало е дни с над 300 екзекуции.Жертвите се изчисляват на 60-80 млн души, мъже, жени, деца. Децата също са били класови врагове за комунистите. Имало мъжки и женски лагери. Практически всеки в СССР е имал роднина в концлагер.

84

Анонимен

преди 10 години

Не знам капацитета на тея газови камери ама примерно за Столипеново колко голяма дае направа и какъв газ да ползвам че може да не им действа !Благодаря предварително за съветите ...

83

Анонимен

преди 10 години

Концлагерите в комунистическите държави са по-зловещи, но никой не прави всеки ден ноеини за тях. В концлагер "Бутовски полигон" са избити 20 000 души в рамките на 1 г., като жертвите се знаят поименно.А за тези газови камери в национал-социалистическите концлагери се казва, че нямат капацитет за да може толкова хора да минат през тях. Представете си 250000 души са избити за 1 г., това прави по 685 човека на ден.

82

до 117

преди 10 години

Лагерите ги е измислил Ленин , а Сталин изби в тях над 20млн. руснаци само , защо не говорите за тези лагери , в които впрочем, има избите повече евреи от немските лагери в пъти ! Защо само за германските лагери се говори , а за комунистическите ,където не с хуманно с газ , а с колове са избивани хората се мълчи или се отрича ???!!!

81

ХОЙ ЗА ВАС

преди 10 години

Комунестическите лагери са десет пъти по гадни от тези на СС .Първо в СС са ги трепали без да ги мъчат и унижават както Тодор ЖИВКОВ ги трепеше !Втору ще дойде ВИДОВ ДЕН !Трето мой приятели загинаха в БЕЛЕНЕ !Четвърто по лошо от еврен комунист НЯМА !

80

Анонимен

преди 10 години

ХАхахах кое е пропаганда бе? Лагерите ли ? Газовите камери? Вие наистина не сте в час. Евреин сте виждали само на картинка ама иначе зса ви виновни за всичко. На вас точно нямам идея с какво ама то при вас в психиатрията има ли значение ...

79

Анонимен

преди 10 години

До ПростАма много правилно си избрал името си, браво!

78

Другаря Живков

преди 10 години

До БЕЛЕНЕ АД под НЕБЕТОАбе ти луд ли си? Ти бил ли си там? Или си чел много "Демокрация"? Стига глупости, земи свърши нещо полезно и причакай некой от народното събрание.

77

Суека

преди 10 години

А кой им вярва на ЦИОНИСТИТЕ още питам аз !? Най-големите невестулки и провокатори и убийци са те ! Хитлер никога не бил посегнал на евреите под общ знаменател ако част от тях ЦИОНИСТИТЕ си седяха мирно и живееха като нас обикновените хора без да искат да сложат ръка върху всеки и всичко и ние да сме им просто робска работна ръка ! Сега някой *** от сайта ще ми каже ,че без причина нацистите са посягали на еврейте ... да ама не на мене тия !

76

читател

преди 10 години

След края на ВСВ международна комисия към ОН в Швейцария оповестява , че загиналите във всички лагери са 300 хил. , после с годините пропагандата ги докара до 6-7млн. и продължава да надуват цифрите. Да видим "фактите" от статията - само за 1г. само в този лагер са избити 250хил. в 3-те газови камери подхранвани от стари дизели ?! Уникална глупост , защото официално газът е бил Циклон В , а не отработени газове , с които няма как да убиеш 700души дневно, това са няколко влака хора.Фалшификация!

75

Прост

преди 10 години

Горките евреи, да ги съжали човек, пак си правят пропагандата, ама защо се питам? Кой им вярва още на този добре скалъпен сценарий!

74

Анонимен

преди 10 години

До ПешоМи, че то същото като номера с Холокоста

73

Анонимен

преди 10 години

" Кашчей Безсмертний1 1 преди 10 минутиДо БЕЛЕНЕ АД под НЕБЕТО Като ти гледам правописа и струящия на талази интелект,..."Ползването на аргумент "ад хомимем" , т.е. срещу човека, а не срещу тезата издава безсилие . Защото дори и да е написано неграмотно, това по абсолютно никакъв начин не доказва, че твърдението е грешно. Много стряскащо е, че има хора , защитаващи каквито и да е било лагери- комунистически или нацистки.

72

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До БЕЛЕНЕ АД под НЕБЕТОКато ти гледам правописа и струящия на талази интелект, даже и за храна на прасета не ставаш.Аре, потапяй, ***!

71

Гост

преди 10 години

Не съм нацист, социал националист, фашист и т.н. но е ясни доказателства за тези газови камери няма. Същите са измишлиотина произведена от Сталин за да се де-нацифицира населението на Германиа след втората световна, която малко по-късно е подхваната и от западните сили.Остатаци от Зарин няма в тези помещения - факт. Кумините са достроявани след войната.Когато ми представят доказателства, ще повярам, но до тогава си остава пропаганда.Да хора са умирали в нациските лагери, но от тифус и глад.

70

БЕЛЕНЕ АД под НЕБЕТО

преди 10 години

В Белене един от лагерите на смърта хората са ги давали на прасетата за храна диви прасета затова и няма остатъци от кости . Други пък са ги поливали с вода на температура минус20 градуса зимата с маркуча умряли после умряли от бронхо преумония или сърдечна недостатъчност.Трети били толкова гладни че смукали завивките нощем а част от дажбата пазели за плъховете да не ги хапят нощем ги хранели с трохички.Трети не издържали и билизастрелвани директно пред всички при опит за ядене на плодове .

69

Пешо

преди 10 години

Гледам тук е пълно със специалисти по концентрационни лагери, я кажете нещо за лагерите в България след 1944 и колко невинни българи са загинали, маните ги евреите.....

68

до 106

преди 10 години

И да е ***, поне се интересува и от друг тип информация, освен официално натрапената. А че Холокоста отдавна е превърнат в бизнес и инструмент за морално и не на последно място икономическо изнудване, това мисля, че е видно.

67

Анонимен

преди 10 години

И ако се окаже, че е избил хиляди вместо милиони, а останалите "само" е жигосвал с номер , уморявал от глад и давал за зловещите експерименти на др Менгеле , за бой и изнасилване , това оправдава Хитлер, така ли?! :(

66

Анонимен

преди 10 години

До КАЛИТКООх, Калитко, колко си *** моето момче. Имаш късмет (и го знаеш) че живееш в ***, защото иначе за тези думи щяха веднага да дойдат и да те приберат, осъдят и пратят в затвора, ако посмееш да ги напишеш в някой европейски форум. Второ, вие комунистите сте странни хора - от една страна възхвалявате Хитлер и псувате евреите, а от друга отричате че ги е трепал, вместо да се радвате :))) А че си комунист-провокатор си личи ясно, още като си написал накрая "БОЙКО - президент" :)))