60

Stamat

преди 10 години

Dokato psuva6 Rossiq, se misli6 za mnogo umen i velik...Sq lapai papura!

59

Анонимен

преди 10 години

А залежите на ГАЗ на БГ земя никой не ги споменава защото видиш ли са толкова големи че ще ни направят независими за няколко стотин години. И далаверата на много хора ще секне за това ще ги дадат на чужди компании да ги бачкат и изнасят от страната.

58

Маркс

преди 10 години

Една бедстваща държава, пълнеща се с нелегални имигранти би трябвало първо да си види границите и да подържа добри отношения с всички, С ВСИЧКИ!

57

Registriran

преди 10 години

Що така *** лельо, нали не щете Южен поток, сега борисов ако няма газ, ще има BOX.

56

Наблюдател

преди 10 години

Става повече от очевеидно, че Русия не надежден партньор. Трябва незабавно да се прекъснат всякакви икономически отношения с Русия, да се спре окончателно Южен Поток и да се обърнем към надеждни партньори като Шеврон да ни разработят шистовия газ докато не е станало късно.

55

Учителя

преди 10 години

Вместо да "следим с притеснение" да вземем да си прокараме тръбите до Гърция, Турция, Сърбия и Румъния и да си разработим собствените сондажи...ама съветските другари от путинска русия не дават...

54

Анонимен

преди 10 години

До 69И кои са тия производства бе, ако изключим няколко топлофикации и 2-3 предприятия в химическата промишленост, които и без това са в доста теко финансово състояние именно заради високите цени на руската газ и нежеланието им да помислят за алтернатива

53

Анонимен

преди 10 години

Липсват ми славните протестъри - но те се навряха в правителството, там е бедата! Иначе щяха да се търкалят и пищят по жълтите павета. Блестят с отсъствието си и раноблудните студенти, дето наклепаха преподавателите си за пиячката.

52

Шокър

преди 10 години

Браво на Захариева!

51

Кире циглата

преди 10 години

Руснаците още преди месец предупредиха, че се задава много студена зима, а нашите абдали от служебното правителство си мислеха, че това е синоптичната прогноза.

50

Анонимен

преди 10 години

Реформи господа, нови неизбежни болезнени/за народа/, но много нужни/за нас, върхушката/. Помните славната шокова терапия - една година лишения и после цял живот глад и мизерия/за народеца/. Та така и с губещите държавни предприятия, старата съветска фабрика Козлодуй и пр. Реформа или смърт!

49

Маркс

преди 10 години

Знаете ли защо ония пакита ингилизите са велики? Защото се учат от грешките си и честват най- големите си падения, за да не ги забравят и повторят грешката си, затова са велики. А ние сме пропаднали защото се имаме за тарикати и ги повтаряме и потретяме, пфу!

48

Анонимен

преди 10 години

Кофти момент за правителството от чакачубри. Учили-недоучили по чуждите шпионски централи, какво искате от тях? Основната им цел е борба срещу Русия, добре че са възтъпи и провалът им е гарантиран. Ще пострада народа? Заслужава, но както казват, за един бит, двама небити дават. А сега дружно - кой не скача е червен!

47

Маркс

преди 10 години

Аз знам от Писанието, че човек трябва да отдава дължимото- комуто комуто почитания- почит. Дължиме истинско уважение само на Русия и Исраел и на никой друг! На никой друг!

46

Анонимен

преди 10 години

И какво от това, едва 2 % от домакинствата ползват газ за отопление....... и въобще що трябва да ни занимаавте с това, като няма газ ще ползват друг източник, и без това мощностите ни за ел.енегия превишават с пъти потреблението

45

Анонимен

преди 10 години

Реставрираха капитализма и поредната национална катастрофа е факт. Къдей прословутата еврогейска солидарност, къдей НАТО-то, ЕSS-то, МиВиФито, Ilejflkdjd Световната банка-манка, армията ***-финансисти и макро-микро-хикономисти и пр. ***?

44

Маркс

преди 10 години

Аз Близнашки го имах за разумен човек... Как един да не се намери от тия *** политици да мисли за българите. Един мисли за Турция, друг за Америка, трети и пети за Русия и Германия. А за България?

43

не думай

преди 10 години

Ама нали уж украйна беше надежден транзитьор. Нали това са ни новите съюзници. Що сега така става. А и тока щели да го вдигат. Остава и режим да ни сложат. Ситуацията все повече заприличва на тази от едни мрачни години, когато свещите бяха дефицит.

42

Маркс

преди 10 години

Шпиончев, да те *** в продажника, според теб и една война с Русия ще ни дойде положително, да от България няма да остане и помен! Д*ба и *** скапани, д*ба! Пфу!

41

Демокрадчо от София

преди 10 години

Няма страшно, нови яки санкции срещу Русия и масов гей-парад начело с цялото правителство!