6

Питър

преди 10 години

Всъщност, това показва, че демократичната пропаганда е постигнала целта си - хората се правят на маймуни, вместо да вземат каквото имат под ръка и не обухат "елитите" колкото сила имат. В тази благородна задача е впрегната цялата спортна, музикална и като цяло развлекателна индустрия - да отклони нормалните хора от политиката и въобще от мислите за начина им на живот.

5

до Стам

преди 10 години

Идеята е изтъркана и повече изглежда, че се забавляват, отколкото протестират. Да беше видял до миналата година във Варна- от всяка дупка стърчеше портрет на кмета. Посланието е просто и ясно.

4

до 8

преди 10 години

До АнонименТипичен балканец. Все ЕУ му виновно. *** недей рева.

3

Стам

преди 10 години

Големи хейтъри сте ей! Човек може да протестира по много различни начини.Литовците са готини хора, но типично в наш стил, докато не нагрубим някого и не си покажем българщината, не можем да напишем и 5 реда коментари.Идеята е страхотна :)

2

Анонимен

преди 10 години

Скъпи литовци, сега сте в ЕС, стига сте ревали- НАСЛАЖДАВАЙТЕ МУ СЕ.

1

Анонимен

преди 10 години

"Литовци се надсмяха над проблема, чакат властите да реагирата снимката"-Мръсния и кален *** ботуш остава такива стъпки след 45 години робстово и последващо 25 г. управление с НАШИТЕ ХОРА че няма как да се асфалтират точно като в МанГето.