53

Георги

преди 10 години

Чудех се кой ще направи повече поразии за единица време,бандата на Райков или бандата на Близашки. Обаче *** за две седмици такава преднина взеха, че въпроса отпадна.

52

Колев

преди 10 години

Плевнята си го харесва Танов като мъж и човек, Рапона нищо общо няма. Приказките за контрабандни канали са клевета, Белия генерал -света вода ненапита. А един мармот завива кокаина в станиол...

51

джо

преди 10 години

Ваньо Танов е бил агент на ДС под псевдоним Гергов до 1982г. показа проверката на Комисията по досиетата. Роската пък е донасял в РУМНО, подкрепя колегата.

50

дани

преди 10 години

Чист като сълза е Танов, няма що! . Ами с разследването за УБИЙСТВОТО на Мишо Бирата какво правим? И него ли ще заметете под килима? Докога на Тиквата ще му се разминава?

49

бетон

преди 10 години

Комунисти ревете много ми е гот .

48

Sven

преди 10 години

Плевника защитава кабинета, Близашки им се кара, в интересни времена живеем...

47

ak47

преди 10 години

Малко избързаха тиквените с Танов. От лакомия да смучат пак от митниците на Тиквата може да му се размине парада с белия кон. Плевнята и на челна стойка да застане мършата си смърди.

46

Фотев

преди 10 години

Кое е надпартийно бе, чехъл? Самия ти каза, че си президент на Герб! Значи не си ни президент на мен, ай сиктир!

45

Йоши

преди 10 години

Внимавай, Плевел, ставаш съучастник на нарко-трафиканти! Бойко ще го търси Интерпол скоро.

44

edi

преди 10 години

Ха-ха-ха--ха , надпартиен.Струва ми се , че ни взема за ***. но за съжаление , има право щом той ни е президент.

43

Анонимен

преди 10 години

Кабинет на монополите и енергийната мафия! Откъдето и да го погледнеш, този кабинет е все надпартиен...

42

L.

преди 10 години

Тя и чумата е надпартийна като измете де що има.

41

OMG_Lucker

преди 10 години

Така де, така г-н президент (с малко п, не заслужава главна буква). Амчи то от тази стохилядна администрация тъкмо няколкостотин (че и по- малко) са ключовите позиции. Другите са позиции на обикновени бачкери, които не са интересни.Тези ви приказки и на 86 годишната ми баба да ги кажете, тя ще прецени веднага, че се опитвате да я замотаете г-н президент.Да ви го натаковам г-н президент. Всъщност, не! Да ви го натаковат помаците г-н президент.

40

Анонимен

преди 10 години

Алабализми на един хамелеон за простодушни наивници.Когато смяната се прави заради самата смяна,без да се казват причините-професионални,икономически,а не политически,и какво по-добро се цели и за какъв срок,смяната е безсмислена като краен ефект,освен минимален реванш за поръчителите.Иначе групата наречена служебно правителство работи толкова хаотично и неефективно в отделните направления и ресори в частност,и аморфно като цяло.Премиера нито може,нито иска май да ръководи и контролира министрите си,нито прави национално-отговорна политика.

39

Анонимен

преди 10 години

Герберът президент и премиерът ренегат,каква надпартийна формация!

38

Анонимен

преди 10 години

Да бе, да,то е очевадно какви са тези надпартийни назначения!

37

бастун

преди 10 години

До Анонимен прав сте! но аз обичам родината си , и мразя държавата в нея,а на *** ни политици се надявам, колкото се надявам че някога ще стана президент на америка тоест никога

36

Анонимен

преди 10 години

Искаше да каже, че е наддържавен, защото не служи на държавата, точно като Плевньо.

35

Мда

преди 10 години

"Кабинетът е надпартиен, доказва го и с назначенията".Очевидно назначенията доказват точно обратното - че е тяснопартиен. Махат кадри на БСП (което е чудесно) и слагат на тяхно място само приближени до ГЕРБ (което е същият отварт, какъвто вършеше БСП преди година). За отбелязване е, че никой кадър на ДПС не е махнат от поста му (като изключим твърде скандално назначените областни в Пловдив и Благоевград, които ДПС е прежалило), което показва, че задкулисните игрички на ГЕРБ и ДПС продължават.

34

до 46

преди 10 години

Мой човек, за разлика от помака твоя любимец, аз не съм бил член на БКП и комсомолски секретар, не съм намазал от куфарчетата за да започна строителен бизнес, докато хората нямаха пари за хляб и си плащам данъците, не си крия парите по офшорки, нито имам дворец в Халкидики.