52

Алекс

преди 10 години

До Анонимен 60:Абсолютно си прав относно законовата час, издирван от интерпол човек е арестуван и си е в реда на нещата. Зависи от каде ще дойде искането за екстрадация пак ще трябва да го пратят, защото доколкото прочетох не е задържан за престъпление в БГ. От друга страна каквото и да направим политическия отзвук ще е негативен. Ако го върнем във Франция ще излезем пристрастни към Брюксел, ако го пратим в Русия ще сме се поддали на про-руски натиск.Просто няма угаждане в тая ситуация.

51

Попа с картечницата

преди 10 години

След като му е издадена заповед от интерпол значи не ми е чиста работата.Въобще да не ми разправят разни НПО-та че путин върти на пръста си и интерпол.

50

Анонимен

преди 10 години

Много *** коментари има тук. Затова и не си направих труда да ги чета. Не знам какво има да се коментира. Проблема е кристално ясен. Има заповед издадена от Интерпол за задържането на лицето, има задържан и какво следва: задържаният да бъде предаден на страната, по чието искане е издадена заповедта. В случая Русия. Какво повече има да умуват разни *** тук. Просто правило: По заповед не се умува. Тя се изпълнява. Затова се нарича заповед. Другото е ала, бала.

49

Въййййй

преди 10 години

Ех тия нашите *** ченгета ква бела ни натресоха,в селата *** мародерстват с жертви а те дженталмени ми ловят,е ся кво ако го даден на франсетата рашанките ке се сърдят ако ги дадем на путина ЕС ша кресне егати и филма,заради тъпите фуражки

48

Е

преди 10 години

На самолетчето и за Русия!!!

47

Някой

преди 10 години

абе я го пуснете да си оди..... *** да го..................

46

Joro

преди 10 години

Nikakva svoboda nqma v Rusiq I pipalata I stigat I do BG za sujalenie.Ubiici I prestupnici gi upravlqvat.mediite sa tehni I hvurlqt prah v o4ite na horata postoqnno!!! I ako nqkoi nadade glas otiva v zatvora v nai-dobriq slu4ai.

45

41-ят

преди 10 години

Този ще да е като някои от нашите НПО-та!

44

Анонимен

преди 10 години

ako e samo protivnik na Putin i ne kral ubival ili izlagal zashto triabva da go zadarjat na sofiiskoto letishte ? Da si go zadarji Putin

43

Анонимен

преди 10 години

Хайде сега наша Елека да се напъне и да освободи "неправилно" задържан човек. Друго е ако е задържан привърженик на Путин - тогава няма да има дипломатически скандал.Но щом е от противниците на Путин - това е друго нещо. Ами сега - какво ще стане - естествено ще ни бъдат спуснати указания да пуснем "демократично мислещия човек" свободно да лее простотии и гнусотии срещу Русия-Така Америка и Брюксел ще има да се наслаждават, то това е останало. Така е ***.Бягай да напишеш друга статия.

42

някой

преди 10 години

Бе тия наш'те комунисти ще влизат ли в пътя или да грабваме сопата.. !!?!

41

Анонимен

преди 10 години

Не предавайте човека на путинската ***!

40

Анонимен

преди 10 години

България не им е виновна на руснаците за вътрешните им конфликти между Кобляков(чието сдружение "е организирало акции в подкрепа на "Пуси райът" и на "затворниците от Блатния площад", инициирали според властите масови размирици в Москва при завръщането на Путин за трети път в Кремъл." както пише)и самият Путин.Да си се оправят там според съда в Русия и в международния съд и моля руските медии да не плюят по родината ни България.Тия конфликти няма нищо общо с нас, България и българите.

39

Анонимен

преди 10 години

Русия не убиец.Вместо да го затрият, както в мрачното комунистическо минало, хората са го обявили за издирване и господин мосюто фигурира в компютрите на Интерпол. Нали разбирате, че не някой китайски хакер е въвел данните му там. Сега българският съд трябва да се произнесе дали да бъде екстрадиран.Скандала ще е ако под натиск не изпълни ангажимента си.

38

Той

преди 10 години

Овце, които гледат играта на големите и мислят, че коментирайки я, ще получат помилване по главицата, потупване по рамото, блага дума... Да, ама не. Игрите ще се играят и без Вас, драги, а целта на игрите е да управляват и поглъщат, такива като Вас :)

37

Анонимен

преди 10 години

"Асоциацията "Рюси-Либерте" публикува призив до българските власти да не екстрадират бизнесмена в Русия."Ааа не, не може така, другари европейци, щом се издирва от Интерпол, трябва да го предадем на руснаците.

36

даааааааа

преди 10 години

Трябва да изпълняваме международни те си договори,иначе никой няма да ни уважава.

35

Той

преди 10 години

От доста време Ви гледам сеира... Защо трябва, ако не поддържаш Русия да си непременно за американците и обратното. Абе, хора, че Вие държава нямате ли си?!? Постоянно се оплакваме, че сме дупелизци на някоя "велика" сила, но пък и винаги си лижем нечий ***... Тъжно, но докато има мислене, като това на съревноваващите се "кой е по-по-най", няма да има оправия! Жалко, но факт!!! Не бъдете сукалчета в памперс за възрастни и гледайте повече собствената си купичка :)

34

лъжи

преди 10 години

Върл противник на режима на президента Владимир Путин в Русия!!??Глупости този е един предател!

33

двойни стандарти

преди 10 години

А защо не предизвикаха международен скандал,когато САЩ отвличат хора и ги държат без съд и присъда по лагери и ги изтезават!кадете сте правозащитници и демократи?