51

Анонимен

преди 10 години

Представяш ли си, украинските ПВО да са си мислили, че това е транспортен самолет на Донецка народна република? И затова да са го свалили.Най-вероятно е така. Украинците са си мислили, че свалят един от многото самолети на руските сепаратисти. С които транспортни самолети всекидневно по-многобройните сепаратисти превозват стотици хиляди бойци.И един мармот завива шоколада в станиол.

50

Анонимен

преди 10 години

Цялата грешка е на прочутото руско разузнаване. Руски шпионин в украинското военно ръководство а АТО е предал сведение, че украински транспортен самолет АН-26 ще лети над донецка област за да достави муниции на украинските граничари с които няма сухоземна връзка. Руската къртица е била разкрита и полета на АН-26 е бил спрян. Що се отнася до ЗК БУК той се състои от 4-ри компонента работещи задължително съвместно. Терористите са разполагали само с 1 компонент а другите 3 са били на руска територия

49

Чичо Сам

преди 10 години

До Анонимен-64Браво бой!Имаш зелена карта! И за гражданство за 1 г те пращам я в Сирия, я в Ирак!Честито!

48

до 59

преди 10 години

И как банда "*** и селяци" удържат на натиска на украинската армия вече няколко месеца?

47

Анонимен

преди 10 години

хахахахаха!!!Кой е тоя дето се изцепи, че руснаците имали акъл?!?!Та това е една от доказано най-*** нации в света.

46

Анонимен

преди 10 години

Ало-у журналята.Като те перне ракета за каква техническа изправност ми говорите?

45

Анонимен

преди 10 години

Антируските *** трябва да си синхронизират версиите. Първо според тях това там не били обикновени хора а обучени професионалисти и пак според антируските ***, тези там не различили пътнически самолет от военен... Русия пък има най-малко интерес да сваля пътнически самолет и да настройва целия свят срещу себе си. Единствената неизвестна в уравнението са действията на украинските власти и военни, които не дават обяснение какво са правили в този момент.

44

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен - 46И аз да питам "компетентните" :Кой е пилота на борда, който е бил в близост от пътническия самолет и после се е прибрал в Украйна? Жив ли е още? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

43

Анонимен

преди 10 години

не мога да разбера пък аз, какво пречи бунтовниците да са свалили самолета? По всичко до сега изглежда, че са те. Защо толкова яростно ги защитавате?Плюс това бунтовниците са ***, някакви селяци на които са раздали автомати и оръжия. Ако бяха умни и начетени, щяха да направят връзка със самолета и да разберат, че е пътнически. Както биха направили РВД на Киев, понеже това го работят експерти, а не мирни аграрни специалисти въоръжени до зъби.

42

анонимен

преди 10 години

Със сигурност не са го свалили руснаците!Може да са всякакви,но имат 100 пъти повече акъл от украинци,американци и всякаква такава ***!

41

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Антиматура а не си ли помисляш ,че тези които убиха 100 човека в Одеса и удушиха с кабел бременна жена не могат да свалят самолет."Не съм сигурен дали всъщност тези убийства не ги направиха руснаците. За да може да кажат, че украинците ги убиват и палят.Защо просто руснаците не си тръгнат, щом толкова не им харесва да спазват законите на Украйна?

40

до 46

преди 10 години

Донецк се контролира от сепаратистите, само на 30 км от Донецк се намират два зенитно ракетни комплекса, които са под контрол на украинската армия. В случай, че не си забелязал, както в Славянск, така и в Краматорск, успехите на украинската армия са на парче, освен това Краматорск два пъти смени "режима" на местната власт, ту беше в ръцете на сепаратистите, ту в ръцете на украинската армия. Изобщо не си наясно със ситуацията.

39

Идея!

преди 10 години

Бунтовниците били свалили самолета... Добре, тогава! Много държави дават милиарди за ПВО, а в Украйна "сепаратистите" свалят самолети безплатно само с техника подарък от Русия! Че, то било лесно, бе! И евтино... Дай да ги наемем да пазят и нашето небе! Моите съболезнования за хората, но аматьори да свалят самолети на 10км в небето, дето фъркат с 900км/ч... Нещо не ми се връзва! Не само, че си трябва зенитен комплекс, ами и 2-3 радара, и то СИНХРОНИЗИРАНИ. Ъъъъ и оператори ще трябват...

38

Сандо

преди 10 години

80 деца е имало в самолета

37

Анонимен

преди 10 години

Няма какво да се спори, очевидно е, че продажните проамерикански *** в Киев са виновни. Същите тези, които водят кървавата война срещу народа в източна Украйна и стрелят безразборно срещу мирни граждани.

36

Анонимен

преди 10 години

И най-интересният въпрос е защо полетът е отклонен в последния момент в посоката, където се водят бойни действия?

35

Анонимен

преди 10 години

Някой от "компетентните" експерти тук ще обясни ли какво са правили украинските ПВО и ВВС в региона по време на случката, чоплили са семки и са гледали какво става? Защо е засечена активност на ракетните им системи в този ден? Защо диспечерът твърди, че е засякъл украински военни самолети в зоната само 3 минути преди да бъде ударен самолетът?

34

Анонимен

преди 10 години

Лелееее... с това *** хич не можем да си отговорим...Като гледам точно кое се трие и ми става драго... Вече за тия 25 грамови мозъци няма кой да гласува... Даже и от ТОТОто да им кажат, че са спечелили...Нищо, че ни окраде парите и сума народ измря заради него...И неговата семка ще се затрие. Не се косете. Господ забавя, но не забравя...

33

анонимен

преди 10 години

Евала на всички български капацитети. а толкова празни глави , не могат да разберат , какво и къде е станало с изчезналият преди месеци.самолет.

32

Анонимен

преди 10 години

до Румен Ясенов: хайде по-полека с хамериканската пропаганда, доларджийче. Какъв комунистически диктатор в Москва те е патил, като именно комунистите са най-голямата опозиция, която все протестира срещу Путин. А всички, които сипете такива нелепи плювни срещу Путин, всъщност помагате на тези ***. Така че именно вие сте комунистически чутури :)))