180

АМИ ТИ ТИКВОЧ

преди 10 години

Е, И? ОТ ТОВА,ЧЕ БЪРЗА ДА СЪОБЩИ НОВИНАТА, ЗА ДА Я ОМЛОВАЖИ И ОМАЖЕ СТАНИШЕВ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НИТО ЩЕ СТАНЕ ПО-УМЕН, НИТО ПО-ВЪЗПИТАН, НИТО НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТИКВА/ВСЪЩНОСТ, КАКВО СА ВИНОВНИ ТИКВИТЕ/. ТОЯ СИ Е КУХА КРАТУНА ОТВСЯКЪДЕ. ПРОСТА СЕЛСКА КВАРТАЛНА КЛЮКАРКА.

179

Дойн

преди 10 години

Няма ли кой да му даде предаване по Скат на Батето,щом звездите му говорят поне някой лев да направи, с тази политика осиромашя и пак ще трябва да нагъва филиите с мас!?

178

Анонимен

преди 10 години

Аз пък съм сигурен, че до дни Тиквун Банкянски ще го предложат за главен бостанджибашия на ЕС!Ще го турят с фирмата му ИПОН да пази всичките бостани с тикви в съюза!Това е голямо признание за Тиквата!

177

Анонимен

преди 10 години

Защо да не го предложат бе Борисов ? Знае човека езици ,ти като не знаеш никога няма да те предложат за еврокомисар.Завистта е най -жалкото човешко качество ,което е приоритет на некадърните.

176

Брус Лий

преди 10 години

До хаТова не е г-н Хипотезата, а г-н 'Сичко знае и може. Абе, като колегата Чък Норис.

175

Българин

преди 10 години

"Борисов сигурен: До дни предлагат Станишев за еврокомисар"Този *** се оля с манията да си го "мери"със Станишев. Втръсна ми неговото комплексарство.И тоя ни беше премиер. Ега ти държавата ,ега ти народа.Как можахме такива като Б.Б. да допуснем до властта ?

174

ха

преди 10 години

Я виж ти г-н Хипотезата пак се появи

173

mitova

преди 10 години

Ало, гербери прости! Две думи не можете да напишете сами! мръсни преписвачи?!?! как е 253, как е? Ще ти се това да се отнася за твоя вожд. Да, ама не....За справка : оригиналът е преди няколко страници и естествено не не отнася за това недоразумение Борисов!

172

канибал

преди 10 години

Пълни глупости. Дори бандата на Орешарски няма да се осмели да номинира за еврокомисар тоя провалил се и некадърен комунист, защото ще стане за смях. В Брюксел няма ***, които да одобрят комунистическото плашило. Бойко не е прав - няма да номинират плашилото, защото дори и ДПС не го иска.

171

Менко Менков

преди 10 години

До маршалът от Пожарната охрана Будьо Тиквов Мутрев ! Г-н маршал, късно си разбрал , че от Станишев може да стане всичко, включително и Председател на ЕК след 5 години. От теб Будьо нищо не става , освен генералисимус, който да пасе заедно с овцете по тучните ливади на с. Хераково, твоето родно село г-н маршал. Бива да знаеш г-н Мутрев, че никой след теб не може да съсипе държавата така, както ти я смачка. Недей да цвилиш срещу другите, зле си с мозъка, ако не вярваш *** и провери на 4-ти км.

170

Апел

преди 10 години

Трепи говедата.Сечи тиквите.

169

миро

преди 10 години

Разбира се,че Бойко е над всички!Другото е ***-БСП<ДПС,Бареков.......

168

Дедо ти

преди 10 години

Тоа само плаче, като ощипана мома, да не казвам като вдовица за ... Стига си се жалвал, кажи нещо конструктивно, какво ще направиш, като станеш пак Първия.

167

коментар

преди 10 години

242,а бе , вие всички започнахте да говорите в множествено число , като МУТРАТА.Ами , кажи ги :Ние 480 хил. обожатели на МУТРИТЕ и т. н.

166

jane

преди 10 години

Тъжното е, че този шут ще се завърне и ще продължи да говори същите небивалици и хората ще продължат да му вярват. Но това е положението, какъвто народът, такива и управниците. Как пък за толкова време в опозиция, една идея нямаше конструктивна, едно предложение за нещо, с което да подобри живота на хората. Знае само да се оправдава с предишните и да иска властта само за себе си, за да може да служи на господарите си.

165

Анонимен

преди 10 години

Как би гласувал за ЦВ Цв, Деси от Дулуво,Ц.Цачева,Главчев,Лъчо мозъка,това се казва Герб

164

Анонимен

преди 10 години

Бойко ще ни доведе Ердоган запомнете поне така се говори в Истанбул

163

Безценно

преди 10 години

е да гледаш предсмъртните гърчения на червените ***.А за Станишев- общонароден референдум за отзоваване от всички позиции в Европа.Не желаем такива евродепутати, още по малко комисари.

162

Варненец

преди 10 години

Уважаеми г-н Борисов. Този път като спечелите изборите, вземате огнеметачката и прочиствате родината от червени ***.

161

Анонимен

преди 10 години

честит празник Бойко