115

Silence

преди 10 години

137,направо уби рибата с този патриотарски пост! Нищо българско,ама патриот - нещо като дупетати-те и другата *** "на ползу роду"... Ха-ха-ха!

114

Silence

преди 10 години

Колко хубаво е да сменят държавата тия навлеци - шумни,нагли и държащи се като окупатори,а не като туристи. С огромно задоволство - прав им път!

113

Анонимен

преди 10 години

до 134--------Точно това е проблемът, точно това ни бие спирачките за ЕС!Това, че някав чичко с дебел врат сложил цена - 15 лв.Точно като видя тази табела и си заминавам. Аз даже по принцип не ходя в България на море, нито слушам Българска музика, нито гледам Български филми, НО - винаги съм бил патриот и такъв ще си бъда!!! Обаче това че някви селяци си правят каквото си искат пред очите на всички и се наричат гордо Българи, не означава, че трябва да ги уважавам. Какво като са родени тук??

112

ER_Dr

преди 10 години

Егати ***. Едно време ходехме за някой и друг ден на юг, за да ни е по-спокойно и чисто, а сега трябва да си стоим в Бургас или да прескачаме в Гърция. Гърция имат хиляди км крайбрежие, като се сметнат и островите, и си го пазят, а ние има-няма 400 и вече цялото е освинено или оградено.

111

авс

преди 10 години

За това се се ходи на море в Гърция и Турция, тук няма обслужване.

110

Анонимен

преди 10 години

ТОЛКОВА СМЕ ЖАЛКИ, ЧЕ НЯМАМ ДУМИ! АКО ЗНАЕХМЕ КАКЪВ ЖАЛЪК НАРОД СМЕ, ШЯХМЕ ДА СИ НАПРАВИМ ХАРАКИРИ!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯКОЛКО ТАРИКАТЧЕТА ВЗЕЛИ 1000 КВ. М НА КОНЦЕСИЯ И РЕШАВАТ ДА ДЕРАТ КОЖИ, ЗАЩОТО БИЛО В СОЗОПОЛ! ДА БЕШЕ САМО ТАМ, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ! НА СИЛИСТАР ОТ ГОДИНИ ЕДНИ ДРУГИ ДРЕБНИ ДУШИЦИ ПРИБИРАТ ПО 5 ЛВ НА КОЛА НА ВХОДА, ЗАЩОТО ИМ МИНАВАШ ПРЕЗ ПАРЦЕЛА, А НА ПЛАЖА ТЕ СЪЖБАРЯТ С ОЩЕ 10 ЛВ ЗА ЧАДЪР! И НАШЕНЕЦА ГИ ДАВА ОХОТНО, ЗА ДА СТЪПИ НА ТОВА РАЙСКО МЯСТО НАИСТИНА!!!!!!!!!!!!!!

109

Анонимен

преди 10 години

аз цял живот съм си плащал чафъра и мниго добре ги помня и на времето онези руснаци с чаршафите------------------------------И ще продължаваш да си плащаш! Важното е да ти е гот!

108

Анонимен

преди 10 години

За това плажче ли искат нашите мутри по 15 лв. ? Нямам думи ... !------------------Да бе!

107

майорски

преди 10 години

Простотията ходи по хората .....как може бе ..това са хора дошли да внесат пари в България ...и вместо това, ние ги гоним ...ако не са Руснаци и украинци черноморието ни умира...нито качество нито комфорт нито уникалност .... на германеца,Австриеца и холандеца.. Хърватия и италия са им под носа и е по евтино...за испания да не говорим....*** кона на който седим....Руснаците вече имат традиций да ходят в Турция...и тях ще загубим като клиент

106

но комент

преди 10 години

Цялата тая работа с плажове ,концесии и концесионери си е чиста проба ***.Къде има такова чудо-във Франция или в Италия, или къде?

105

до 124

преди 10 години

На твое място не бих се излагал с постове в който и да е сайт.Колкото до останалото - щом те кефи, ходи на "нашето" море и плащай на воля на всеки наследник на трънлива поляна с изглед към море.

104

Анонимен

преди 10 години

120 не буфи така сигурен ,точно теьи руднаци дето се стискат за едни 15 лв за чафър явно са измикяри , аз цял живот съм си плащал чафъра и мниго добре ги помня и на времето онези руснаци с чаршафите

103

войнствена

преди 10 години

само не разбрах ква била ползата от ходене на море в Гърция. Там яки са само таверните, да се наплюскаш за без пари, плажат не става за печене, защото водата е супер солена и смърди на сол. Не че нашата мирише на нещо прекрасно. аз мисля все пак че трябва да подкрепим нашите си мутри срещу наглите руснаци и да ги посетим. А иначе причината да има руснаци по черноморието е, че са комплексари и се мъкнат там където има англичани, да не изпуснат нещо

102

Анонимен

преди 10 години

ДО 117-ХАХАВЕЛКО. ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА НАС ПО 15 ЛВ...МЕН ЛИЧНО СА МЕ ГОНИЛИ ВЕДНЪЖ. ТА ПОВЕЧЕ НЕЩА И ДА ХОДЯ ТАМ...

101

войнствена

преди 10 години

:) още от малки любимото ни занимание беше да се псуваме с чуждестранни туристи на морето, примерно такива, които не ни кефят, крайно време е да се възроди тази практика. в случая ще са руски

100

1

преди 10 години

Нямa по тъпо племе от гaньовците. Просто се чудя кaк може дa имa още бaлъци, които дa си хaрчaт пaрите по мръсното черноморие, предвид условиятa, които се предлaгaт в съседните гърция и турция.A относно чужденците, които идвaт при нaс, руснaците сa тези които хaрчaт нaй много. Немците сa безкрaйно стиснaти.

99

Анонимен

преди 10 години

Така се почва ,първо плажа ,моналата година се чу за руски училища после ще дойдат и другите оретенции а накрая и зелените човечета организиралу референдум , руснаците са напаст ,виждал съм ги у в Турция как нагло св държат блядивете

98

stani

преди 10 години

Докато в България има толкова злобни и зависливи хора, страната ни никога няма да се оправи, нямало да си оставят парите на нашите мутри, ми ходете ги оставяите тогава на гръцките смръдливи дебелаци и спрете да пишете само *** коментари, на нашето черноморие има и много красиви места, както и плажове

97

войнствена

преди 10 години

да ги понабият мутрите и да се пръждосат от комплексите с комплексите си, да ходят да се пекат безплатно в Сочи

96

Анонимен

преди 10 години

ТЕ ДА НЕ ПОДНАСЯТ ПРЖОЛИ ПОД ТЕЗ ЧАДЪРИ? ЕГАСИ 15 ЛВ