27

1

преди 10 години

Искат - не искат,той промени конституцията за да остане доживот на власт,така че нямат избор:)

26

Анонимен

преди 10 години

И аз искам. Бог да пази ПУТИН единствения радетел за мир на света! Маймун Обама само опорочи Нобеловата награда за мир! Язък.

25

Анонимен

преди 10 години

Те и Сталин така го искаха и обичаха, но...Абе, сбъркан и много изстрадал народ..точно заради такива като този от снимката.

24

Анонимен

преди 10 години

Русия съществува от около 400 г.От тогава до сега само нИзвестна е с това, че не може да се управлява сама и си внася министри от Германия.Помешчиците са говорили на френски език.До 1864 г. в Русия съществува робство.Селяните се продават като ***, залагат се на хазартни игри.Александър Втори премахва робството, за което е наречен "Освободител".Забележете,"великият" руски народ единствен в Света се вдига на бунт, защото не желае да бъде свободен.И така до ден днешен тоя народ не желае свобода

23

КуРти

преди 10 години

Абе днес.бегето нещо обръщате палачинката, втора статия в която не обяснявате колко са лоши руснаците и в частност Путин, да не ви информираха, че нещо ще става и сега да се превърнете в най-върли русофили Путинисти?

22

1

преди 10 години

Нaпълно логично. Не се сещaм зa период в който руснaците дa сa били по добре.При Елцин-пълнa рaзрухa и мизерни доходи.През комунизмa-якa мизерия и вечен дефицит.По времето нa цaризмa-пaк мизерия и изостaнaлост.Нещaтa винaги се виждaт нaй добре в срaвнение.

21

до американофилите

преди 10 години

Абе вие, знаете ли ЕУ са накарали България да произвежда продукти с ГМО... Имаше ли деца болни от затлъстяване в НРБ??? Не нямаше... Нямаше и *** глави като вас да хвалят нация, която е има 250г. История... Срам Срам пювам по вас майка ви да е.... Продажна!!!

20

Анонимен

преди 10 години

Този ще управлява до живот, ще основе династия и децата му ще управялват след него. :-) Ако не се приближа до България и не прави войни, не ме интересува особено какво точно прави в Русия.

19

Тихомир Томов

преди 10 години

Искат не искат Синедриона ще им го натриса постоянно , както Валцван в Украйна и Ал Сиси в Египет - останаха чукчите , ескимосите , северно корейците , племената по Амазонка и тези в Папуа Нова Гвинея без управленци евреи защото не могат да напишат Антисемитизъм !!!

18

Анонимен

преди 10 години

"66% смятат, че президентът действа в изцяло техен интерес" - V Bulgaria kolko % misliat sushtoto za nashite politici ?Ako Putin ne ostane v prezidenciat ... kakvo li shte se sluchi s Rusia a y ne samo. Blagodarenie na hora kato nego y kato Nicolas Maduro, vse oshte svetut se krepi.

17

саранчо

преди 10 години

БАТ САЛИ - президент на България

16

Анонимен

преди 10 години

свинеров данесе е удавил никак го нема домъчнями

15

Анонимен

преди 10 години

пусина е без аналогов президент той ще бъде вожд на племето до смърт

14

стоян петров

преди 10 години

Аз лично искам да остане президент след 2088 година. Нещо против?

13

Циганин

преди 10 години

Путин когато дойде на власт в Русия 1999-2000 г то заплатите бяха 90 долара а пенсиите 10-15 , а сега са други в пъти по-голями .Е ,как няма да искат Путин още за един срок когато виждат как той подобрява стандарта на живот на руснаците и защитава интересите на Русия пред САЩиКО!?

12

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 10 години

Путин би имал същата подкрепа ,дори по-висока ако беше президент на която и да е страна.В България щеше да има не 66%, а 96% подкрепа ,като изключим 4% зомбирани!

11

Анонимен

преди 10 години

Само 66% ????А останалите 34% ? Кривнали са от правата линия на партията май.

10

Анонимен

преди 10 години

Брежнев имаше по високи показатели !

9

Анонимен

преди 10 години

Така смятат 66 на сто от жителите на страната, показват публикувани днес данни от допитване на местния фонд "Обществено мнение", цитирани от ИТАР-ТАСС--------само това като прочетеш и не ти трябва нищо повече

8

Анонимен

преди 10 години

Мъ каак бе, най-малко до 2088-***, после у Мавзолея-влево от Ленън! :)