760

Ogledalo

преди 10 години

Светът е разделен. А България е правдиво огледало, в което виждаме нещата такива, каквито са. Западните огледала са изкривени и набъкани с филтри. Като в казармата: казват ни, че не ни е малка шапката, а ни е голяма главата. Т.е. отново ни натикват в някакви калъпи.

759

Анонимен

преди 10 години

Ами запада ако иска да намали руското влияние в България трябва да се постарае да вдигне жизнения стандарт на обикновения българин! Това се прави с подобен план на план МАРШАЛ а не на план РАНЪТ! Благодарение на план маршал след втората световна война се е вдигнала на крака и достигнала завиден жизнен стандарт за 20 г0дини докато сега в БГ-то 25 години преход и е по-зле от комунизма

758

Дойн

преди 10 години

Европа да се притеснява,че в една от страните й членки е най-бедния регион в Европа, със ширеща се корупция и безхаберно управление и вместо да налива милиарди за да погасява дълговете на Украйна, която между другото дори не е кандидатка за членство първо да оправи собствения си югоизточен двор!

757

Кори

преди 10 години

Правилно мислите Еврогейчета! Народа на България 90% от него не иска да е във вашия фалшив съюз! Да ние сме с Русия. Незабавно референдум за излизане от разпадащия се *** съюз. Който го инициира и проведе той за мен е истинския патриот и ние ще го изберем за предводител на нацията ни! Какво ни донесохте? Глад и мизерия. Глупости като прави краставици,щзстливи кокошки,играещи с топки прасенца и Кончита Вурст заедно с *** сватби. Благодарим ние не сме простаци!

756

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен1013"Всички *** - МАРШ В ИЗРАЕЛ!!!"Нещо си се объркал, мужик. В Израел гъмжи от руснаци.

755

Анонимен

преди 10 години

Единственото сравнение, което мога да направя е между ЕС и БСП - и двете минават през труове само за да откраднатоще няколко долара.

754

Анонимен

преди 10 години

Погледнете Украйна и какво се случва с нея. За да изкяри няколко стотин милярда долара повече за затъващата си икономика запада причини тотално обедняване и оскотяване на 40 милиона души и дори смърт чрез изгаряне на 50 живи същества. Ръководителите на запада са абсолютно пропаднали безморални същества, готови да търгуват човешки животи за пари. Нямаме работа в ЕС. Вън западните фирми от България. Китай произвежда всичко.

753

Анонимен

преди 10 години

Запада не се страхува и никога не се е страхувал от България. Точно и затова тези *** ни уредиха с 25 години криминални правителства и партии. Точно затова ни превърнаха в просяците на европейският съюз. Точно затова ни източват и непрекъснато рушат икономическото и индустриалното ни развитие. Като спирането на инвестиции чрез създаване на отрицателен имидж, въвеждане на индустриални стандарти и спиране на значими проекти като затваряне на блокове в АЕЦ и спиране на Южен поток...

752

Анонимен

преди 10 години

До гого---напълно съгласен с теб---------бих допълнил само----много, много, много, много, много---ама много ***......

751

Анонимен

преди 10 години

Наздраве! Аз съм на домашно вино!

750

Анонимен

преди 10 години

До АнонименNazdrave !!!

749

Анонимен

преди 10 години

Пичове, аре на по бира, стига сте кибичили тука :)

748

Анонимен

преди 10 години

До АнонименMi subota e, y kato niamame pari da izlezem, pishem kakvoto ni doide .... :D

747

Анонимен

преди 10 години

Trolove kefite me, dnes iavno sa aktivirani i ot rezervite :)

746

Анонимен

преди 10 години

nad 1000 komentara za da kajem rusia ili eeuu .... ili sme v evropa ili sme sreshtu evropa .... ne moje li da budem tova koeto sme BULGARI y da mislim za dobroto na Bulgaria y ne da sporim che tia takiva drugite inakvi

745

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Стига сте викали на тая ционистка *** "цивилизация" !!! Това е третополова пародия на цивилизация! "Koe e civilizacia, kalnata Rusia li ?

744

Анонимен

преди 10 години

Стига сте викали на тая ционистка *** "цивилизация" !!! Това е третополова пародия на цивилизация!

743

dp

преди 10 години

Как няколко руски слуги поствайки селениите си цял ден как не щат цивилизация *** искат колхози могат да провокират всеки който чете да постне по нещо и да поддържаттемата....Цял ден мазане за едните кебапчета, мизерна му работа.... ама не щат в Русия, че тами това няма да им дават.

742

Анонимен

преди 10 години

Zapada go e strah zashtoto y v Ispana edna partia koiato na 4 meseca , specheli 7% ot glasovete y sa fenove na Rusia y Venezuela. Sega Zapada da ne reve, zashtoto na sila ni karat da se oburnem kum Rusia.

741

Идиотите

преди 10 години

*** американци, дето имат бази по нащо черноморие и даже не ни плащат нищо, ще ми говорят за влияние. Когато Янучкович праща полизаи без орижи и тях ги убиват това е лошо. Когато америка въоръжава десен сектор, за да убиват рускоговорящи това е добро. Нека да спрат северен поток, Германия може да си позволи да накаже Русия, България не.