95

Анонимен

преди 10 години

"Бит и е.ан не си признават"

94

arhar

преди 10 години

И Лиляна Павлова не е мафиотка. И тя като Бойко Борисов, Росен Плевнелиев и Цецка Цачева е била агент под прикритие на ЦРУ.Дори собствените и родители, дядовци и баби, които са активни партийни функционери и борци против фашизма и капитализма не са успели да я разконспирират. И ето комунизма падна и сега се радваме на демокрация. Слава на такива хора.

93

arhar

преди 10 години

И Цецка Цачева не е мафиотка. И тя като Бойко Борисов и Росен Плевнелиев е била агент под прикритие на ЦРУ в ППО на БКП и също така има голям принос за падането на комунизма в България. Слава!

92

arhar

преди 10 години

Плевнелиев също не е мафиот. И той като Бойко Борисов е бил агент под прикритие на ЦРУ в сруктурите на ДКМС и също като Бойко Борисов допринесе за вътрешното разложение на комсомола и до демократичните промени в България.

91

proletina

преди 10 години

Kraino vreme e sas zakon da zabranjt preska4aneto ot edna partia v druga sled kato izbiratelj e dal vota si za opredeleno lice.Tova e prestaplenie - izbiratelj mu glasuva doverie , a isbranij t ne hae

90

arhar

преди 10 години

Бойко Борисов не е мафиот, както пишат комунистическите медии. Той не е бил никога комунист, а агент под прикритие на ЦРУ. Вербуван е още от малък и в резултата на разложителната му оперативна дейност в структурите на БКП се стигна до падането на Тодор Живков и демократичните промени в България.

89

дядо Йоцо

преди 10 години

Голяма тиквено-дудушка борба настана за това крехко прасенце, което се чуди от кое корито да плюска помия.

88

Анонимен

преди 10 години

Няма никаква логика в действията на този ***. Една кукла на конци е, нищо повече!

87

Анонимен

преди 10 години

Типичен *** герберуга, не знае какво иска и как да го постигне.

86

Анонимен

преди 10 години

Мутрите на Боко така действат, със заплахи и натиск. Но и това няма да си спаси от разпадане.

85

Моли

преди 10 години

Дано сега повечето отговорни политици разберат защо се иска мажоритарен вот! Не искаме чрез партиините им листа да влизат в парламента такива смешници избрани на случаен принцип по места. Смятам, че качествените хора в ГЕРБ трябва да се противопоставят на подбора за кандидати на Цветанов.Не можа ли Бойко да разбере, че повечето провали и изцепки са благодарение на хора случайно влезли в политиката за да изпълняват нечии поръчки. Дано си вземат всички поука!!!

84

Анонимен

преди 10 години

Ясно, Тиквата го е натиснал да не стане поредното оси**не преди изборите. Я е заплашил него, я семейството му. Банда престъпници, контрабандисти, наркотрафиканти. Това е ГЕРБ. Най освирепялата за пари ***.

83

arhar

преди 10 години

Ако Бойко Борисов беше ортак с Йосич, както ни внушават медиите на Доган, Д. Пеевски и д.у.дука, то дали Ангел Меркел, Дейвид Камерън, Барозу , Ван Ромпой , Жан - Клод Юнкер и др. европейски лидери щяха редовно да се срещат с него ? Нима Европол нямаше да знае , ако Бойко Борисов има нещо общо с наркотиците ?Мислете , хора ! Не се оставяйте мафията и нейните марионетки в медиите на Доган, Д. Пеевски и д.у.дука да ви манипулират !

82

arhar

преди 10 години

Плевнелиев е европейски политик с висок морал и принципи . Плевнелиев не е част от мафията, която е свързана с тежките криминални престъпления, за разлика от Доган и Д. Пеевски - затова и пречи на същата тази мафия .

81

arhar

преди 10 години

В медиите на Доган, Д. Пеевски и д.у.дука се радват, че някой престъпник бил ' свидетелствал ' в полза на Пешо сумиста, Трактора, Златко баретата и сие , като си променя първоначалните показания, защото едва ли не Цветанов ги бил ' изнудвал ' ...По делата им / защитаване на престъпниците / ще ги познаете !Цветанов многократно е получавал хвалби, награди и грамоти от Европол, ФБР, ***, Сикрет сървиз , за разлика от Роман Василев, Ангел Александров, Борислав Сарафов .

80

arhar

преди 10 години

На всички е ясно, че мафията си има държава у нас и същата тази мафия НЕ желае Цветанов да е вътрешен министър , за да може престъпниците и техните кукловоди , свързани с ' мокрите ' поръчки, наркотиците, проституцията, отвличанията, рекетите, незаконната търговия с човешки органи и др. , да си вършат безнаказано престъпления .Същата тази мафия се опитва да отърве Пешо сумиста, Трактора, Хамстера, Златко баретата и сие от затвора.

79

ХА ХА ХА

преди 10 години

Този не знае какво говори! То няма и как да знае, защото е тотално ***! Ужас просто, какви депутати имаме!? Бойко, пускай го този да ходи при барека, там му е мястото! И вече си подбирайте по-добре кадрите, защото ще ме изгубите като глас!!!

78

Благо

преди 10 години

Жив и здрав да е и да си седи в ГЕРБ. Пък след изборите ще видим дали няма да има ново 20.

77

евтино

преди 10 години

поглеждаш и веднага се досещаш колко интелитентен е този човек. Жалко БЦ не се сдоби с него, но пък ГЕРБ едва ли ще допусне да намалее броя на своите хора с такова свръхинтелегентно излъчване. Прдавачките в магазините ще се отдръпнат от партията.

76

Анонимен

преди 10 години

Човечецът не е у ред.