91

Анонимен

преди 10 години

Живея в чужбина от десетина години и не е това, което си мислят, че е. Мислих, че ще ме посрещнат с букети цветя, ама четири години живях като просяк и за какво? Сега детето ми ходи на детска градина с ***. Ако имах избор тогава, щях да избягам в Русия. Май вече е твърде късно. Това, което прави България, е гнусно. Покойните ми родители ще се обърнат в гроба ако разберат какво прави България днес. Някогашните горди българи сега лижат задниците на НАТО. Пфу! Поне да има за какво.

90

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТи какво четеш? Всички руски медии са на Путин.Там по 24 часа текат едни и същи опорни точки.Шефът им в прав текст каза, че обективността е мит и че всичко трябва да служи на любовта към Русия. По време на референдума изпоназтвориха всички западни журналисти по хотелите.В мометна ги ловят по улицит екато партизани.Ако нямаше какво да се крие щяха ли да трошат камери където ги видят?

89

мишо

преди 10 години

от другата седмица и ти ще престанеш да се разхождаш из Европа

88

Анонимен

преди 10 години

Пичове, много високо се изказватеЧетох, гледах, и малко ми стана гадно. Видях бременната жена и направо ми се надигна. Ако това ни чака и нас - аз се махам оттук. По-добре да съм с малкото зло, отколкото с голямото. Цялата ми рода е в чужбините и робува за по 15 цента на час. Не ща да свърша така и аз - да мизерствам и да кимам с глава, както някои пичове тук го правят. Ще позволите ли да кажа нещо? Продавате се. Яко се продавате за смешни пари.

87

Анонимен

преди 10 години

Да живее Путин, да живее Лавров и Бог да пази Русия от американските агресори и тяхната под-ога ЕС!

86

Анонимен

преди 10 години

Ото фон Бисмарк е казал нещо за Балканите,но е НАПЪЛНО ВАЛИДНО СЕГА ЗА ЕВРОПА И ЕС:"НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПАЛЯТ ОГНЬОВЕ НА БАЛКАНИТЕ ЗА ДА МОЖЕ ГЕРМАНИЯ ДА СИ ГРЕЕ РЪЦЕТЕ НА ТЯХ"!!!!!Заменете думата "Балканите" с Европа и картинката с имперската амбиция на АРИЙСКАТА РАСА ще ви стане ясна!!!!!!Хитлер не е на мода,превземането на Европа от дойчовците сега става с БЕЛИ ЯКИ И РЪКАВИЦИ!!!!!!!

85

Анонимен

преди 10 години

Аре без обиди - ако те е яд - и не ти е уютно в избраната посока от България - НАТО - шапката - на лодката и в Крим

84

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 127Аз ли съм платен? Аз съм обикновен човек, като ТЕБ, ***, дето гледа и се възмущава от всичко, което става. За разлика от теб, ***! аз виждам, а ти само чакаш да ти се налее с фунийка в главата, платен НАТО-вски ***! Я кажи кой ти плаща да лееш тук злъч, да плюеш и да обвиняваш другите за платени? Покажи се, сатана натовска!

83

Анонимен

преди 10 години

Гьобелс ряпа да яде пред Лавров! Ако Русия не беше анексирали Крим и не беше пратила воражени отряди след две седмици в Украйна щеше да има мирни и свободни избори, но вместо това сега в Украйна има война, като Русия е страна в Тази война, колто и да се прави на ощипана дама Лавров!

82

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 113Мислителю, може да е така, но всеки медал има аверс и реверс. Известно ли ти е, че огромната мрежа от летища във Финландия е построена от UK и Франция за английската и френската авиация? Чак после, след като палачинката се обърна и падна в пепелта, фините ще използват тези летища срещу СССР. Много неща сега се преиначават, историята е една ***, която всеки употребява според перверзните си предпочитания. Чети повече и сравнявай контроверсни източници. Забавно занимание!

81

Анонимен

преди 10 години

Чудно защо ли ЕС и САЩ говорят за сплотена общност, а не чуваме Великобритания, Италия и Испания да говорят по темата за сепаратизма? :))

80

Анонимен

преди 10 години

Не другарю първи лъжец на Русия Европа не си затваря очите за Украйна, Европа си отвори очите за Руския фашизъм.

79

Анонимен

преди 10 години

ТУК БЪКА ОТ КАЗАЧОЦИ ....

78

Берий Лаврентиев

преди 10 години

До т.н. Степан Бандера - всъщност истинският Бандера е убит коварно от КГБ в Мюнхен забележете как - с впръскване чрез специален пистолет на калиев цианид - колко подобно на топчето с рицин на Марков и полония в чая на Литвиненко

77

От Да бе

преди 10 години

Отворете руските сайтове на Първомайската манифестация 2014 година или и руските сайтове са ,,фашистки''?Да се смееш ли,да плачеш ли?

76

Анонимен

преди 10 години

Коментиращите,всички сте РУСОФОБИ и РУСОФИЛИ,но не сте ХОРА,а ***!!Извършено е ОТ НЯКОГО МАСОВО УБИЙСТВО,ЕЙЙЙЙ!!ИЗГОРЕНИ СА ЖИВИ ХОРА!!!!ИЗГОРЕНИ ЖИВИИИИИИИИ!!Нищо не ОПРАВДАВА ТОВА ДЕЙСТВИЕ!!Утре ще иска НЯКОЙ РАЗЛИЧЕН ОТ ВАС ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС И НАТО-И НА НЕГО ЛИ ЩЕ МУ ДРАСНЕТЕ ТАКА ЛЕКО КЛЕЧКАТА!!!ВИЖТЕ СЕ,ВИЖТЕ СЕ ПО ФОРУМИТЕ САМО НА КАКВО ПРИЛИЧАТЕ!!!ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ НА МАЙКИТЕ ИМ,ЧЕ СА БИЛИ ПРОТИВ ЕС,НАТО,АМЕРИКА И ЗАТОВА СЕ Е НАЛОЖИЛО ДА БЪДАТ ИЗГОРЕНИ ЖИВИ!!*** И *** СТЕ ВСИЧКИ!!!!

75

Берий Лаврентиев

преди 10 години

Прочетох в друга тема едно заключение явно написано с отчаяние. От направените изказвания анонимният читател е направил страшен извод - явно мнозинството смята че " Украйна е африканска колония на Русия и *** са им роби. Единствените бели хора там са руснаци."

74

Степан Бандера

преди 10 години

Има 24 паметника в Западна Украйна,посмъртно е удостоен със званието ГЕРОЙ НА УКРАЙНА от президента Ющенко,три години-от 1941-1944 години е бил в германския концлагер Заксенхаузен.Та,какъв фашист е?Или и германците са вкарвали в концлагери италиански фашисти и германски национал-СОЦИАЛИСТИ?

73

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЗначи за разлика от в СССР войникът в Щатите е данъкоплатец и син на гласоподавател.Това, че цент живота на гражданите си малко по-високо нещо лошо ли е според тебе?Нищо не са копували руснаците.Сталин така е подредил нещата, че до 41 цял свят го моли да нападне Хитлер в гръб. Щял е да си вземе цяла европа и да е добрият а хитлер лошият.И то платено от американци и англичани.

72

Да бе

преди 10 години

На първомайската манифестация в Москва се носеха плакати на живия Путин,покойниците-Кадафи,Сталин,Ленин,Лаврентий Берия.Под диктовката на Джуга си избити 13 000 000-25 000 000 руснаци,белоруси,украинци,българи от Волга........Нито точния брой е известен,нито ще стане някога,но е повече от загиналите по време на ВСВ.Та за кой фашист става дума,другарю?Или Улянов-Блан,по матери,открил за света концлагерите на смъртта за друго мислещи.