10

Киро Правото

преди 10 години

Първанка , ти съвсем си изперкал !Значи твоя пишман генерал и известен мафиот с тъмно минало, Борисов , може да е Премиер , а тоя невинен шишко , само защото майка му посъбрала бая парички /но далеч по-малко от хайдук Бойко/, че този шишко , въпреки , че е правист и знае езици - той не може, даже и депутат да е !Хайде да ти п.и.к.ам и на морала и на акъла ....агент "Гоце"!!!

9

Алекс

преди 10 години

Пеевски не е номинация на правителството ,а на ДПС.Мислех си,че Първанов ще покаже повече интелект и достойнство.

8

гост

преди 10 години

***, БРАКОНИЕР не се наяде селско изчадие.

7

ха ха

преди 10 години

Абе много големи разбирачи всички! Първанов ли е човекът, който ще реди листите на партията ДПС? В другите партии някакви намеси? И стига с тези управляващи! Реденето на листите за избори си е чисто партийна работа, а не на управляващите! Писна ми от спекулации и дрънканици! Все едно някой на Първанов да му казва кого да номинира и кого не! Или на някой от другите партийни "вождове"!

6

Лили

преди 10 години

Подкрепям Първанов, макар че е противоречива личност. Като президент обаче за мен нямаше по-представителен до сега. Гласувала съм за него, когато алтернативата беше Сидеров и не съжалявам. Време е някой вътрешен да каже истината за сегашното управление. Колкото до миналото му в ДС - у нас това се отнася май за 2/3 от хората с позиция в обществото. Станишев и Пеевски не са били в ДС, ама са хиляди пъти по-големи тумори от Първанов.

5

БГ

преди 10 години

Номинирането на Пеевски имат интерес няколко кръга: 1. ДПС за да отвратят избирателите от евроизборите итака с послушния си твърд електорат да си вдигнат процента на база нисък процент гласували и вземат още едно депутатско място и едновременно втвърдяване2. Инициирането на протести против Пеевски, всъщност контролират енергията за протест в грешна и удобна насока, тъй като се планират непопулярни действия на властта за да получи одобрение от САЩ.3. Подхранване на новите проекти примерно Бареков

4

Анонимен

преди 10 години

Гоце, аре на лов за архари.

3

Анонимен

преди 10 години

позволено им е защото сме *** народ,другаде щяха да бъдат в затвора

2

Боби

преди 10 години

По-добре да ходи в ЕП от колкото в нашия Пеевски хаха

1

Анонимен

преди 10 години

До Василевпоне расъждава трезво за разлика от такива като теб