57

Анонимен

преди 10 години

До до илчо 59Колкото и да сте отвратен, надявам се не сте ***, защото знаете, че всъщност от първия месец на управление на ГЕРБ, се изплащаха пенсии с 10% по-високи от до тогава.Вярно решението беше на Станишко- последното преди да сдаде властта, но беше изпълнено от ГЕРБ!Сега Станишко светът проглуши, че ще увеличава пенсиите, но след още няколко месеца с 4,50лв, ако стане.

56

Анонимен

преди 10 години

Ние няма да слушаме Трайков, ние ще слушаме Бат Сали, зер от утре той поема ЕРП-тата!

55

il_cho

преди 10 години

До pepeИ аз съм отвратен! Отвратен съм как вашият *** се прави на глух две години, докато майките с количките протестираха с количките да им вдигне майчинските с 50 лева! Отвратен съм как не вдигна със стотинка пенсиите! Отвратен съм как четири години тиквата не направи нищо за безработицата. Отвратен съм как натискаха фирмите постоянно, не се разплащаше с тях навреме или изобщо не се разплащаше. А тоя същия очилат *** краде, краде и накрая го изгониха, а сега седнал да дава акъл...

54

rrr

преди 10 години

kakvi miliardi ta te gi pridobiha za po 200 mln smehorii

53

Анонимен

преди 10 години

До Оооо Не, Не ! 50А какво мислиш, че платиха ЕРП-тата, когато започнаха работа, нали затова им продадоха дейността, да изкара държавата няколко милиарда ?

52

Анонимен

преди 10 години

До 49Те хубаво ще си заминат, ама ти после наясно ли си какво става? Или си говорим празни приказки като Волен Сидеров под пластмасова маса?

51

Spravedlivost

преди 10 години

Traicho stiga se prodava na kuco i sukato za pari be brato ti kade raboti predi da stanesh ministur ? Tova ne beshe li qven konflikt na interesi ? Ti si prqko otgovoren za situaciqta sega taka 4e ne davai akul za shtoto si za zatvora.

50

Анонимен

преди 10 години

мАХАЙТЕ ПЕЛТЕКА ОВРЕМЕ-ЩЕ ФАЛИРА НЕ САМО НЕК ,НО И ДЪРЖАВАТА .БРАВО НА ОРЕШАРСКИ-ГЕНИИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА.

49

Анонимен

преди 10 години

***, когато нещо го национализираш не плащаш нищо. Те достатъчно се налапаха за тези години. След като не могат да спазват законите на страната, да си хващат шапките и да си заминават.

48

Някой

преди 10 години

Мдааам време е вече кръв да се лее по улиците. И тия и ония са за бесилото. Омръзна ми от простотиите им, а на вас?!

47

бухал

преди 10 години

Трайчо е умен, но ченгетата го врътнаха предния път. Сега върви поредния цирк за плюнчещия се ***, който сънува националния и безплатни сметки. Ситуацията с тока е като етажна собственост. Тиквите на жълтите павета са трупали борчове в НЕК с цел да се размият през ЕРП-тата и клиентите накрая да платят. Кукловодите от друга страна виждат чудесна възможност да рекетират чужденците и да лапнат мрежата в свои ръце.ай-добре вземете лиценза на Народното Събрание.

46

Анонимен

преди 10 години

Много глупости наговори това момче... Трайков. При национализация на тези лешояди, които ръфат живо месо от България, щяла да се вдигне цената на тока?!? Защо? Много добре си спомням каква беше тази цена, когато електроразпределението беше държавно!Също така, тряббвало да се латят милиарди на лешоядите за мрежите?!? Защо?Нима не ги взеха подаръко от държавата - за по 1 долар.Само имуществото, което получиха даром от глупавите ни управници се измерва в стотици милиарди. Сега да им се удържат!

45

Анонимен

преди 10 години

Кои мрежи бе? ЕРП-тата кво са изградили? Всичко им даде наготово царя и неговите лакеи

44

Анонимен

преди 10 години

Виновните за тази неизгодна сделка - на съд! ЕРП-тата да възстановят мрежата в онзи вид, в който са я придобили!

43

До 41, Художника

преди 10 години

Точно това си мислех, докато четях статията! Не е ли по-логично сега държавата да съди ЕРП-тата за това, че са опропастили мрежата? Мрежата може да е станала частна собственост, но промените в нея са накърнили обществения интерес.Виновни са и онези, които са допуснали да не се запази държавната собственост върху преносната мрежа, и те са гушнали яка комисиона.Един добър адвокатски екип понякога постига чудеса в съдебната зала, но у нас всичко е бамбашка, уви.

42

Анонимен

преди 10 години

" държавата трябва да плати милиарди, за да придобие собствеността на мрежата, обясни още Трайков. 'А за колко долара ЕРП-тата придобиха тази собственост - за един долар или за два?

41

художника

преди 10 години

държавата трябва да плати милиарди, за да придобие собствеността на мрежата----------------------------Тази мрежа беше изградена от държавата с медни кабели преди да вземат лиценз ЕРП-тата. Медта дава по-малко загуби по трасето, но е по- скъп материал. ЕРП-тата взеха тази мед и на нейно място сложиха алуминиеви кабели. Изнесоха медта, продадоха я и спечелиха колосални суми. А мрежата би трябвало да е държавна собственост!!!

40

pepe

преди 10 години

...a Вие избиратели, се радвайте на 5ст намаление на тока, 30лв за великден и 250лв пенсия....ОТВРАТЕН СЪМ

39

hhh

преди 10 години

Обратното изкупуване ще струва милиарди, които държавата няма. ***, коментирали по-долу: На вас някой може ли да ви каже на каква цена да си продадете колата или къщата? Мрежата е собственост, не е концесия или под наем. Плащат ли ви или сте *** по принцип?

38

банкеръ

преди 10 години

Така де имаше заводи по 1 долар,аз давах 2,но не ми ги дадоха.Сега излиза,че трябва и ревизия на приватизацията да има не само на прехода.Да праща Путин 300 командоси да ни освободят отново,що ли се бави.Всеки капиталист в Абсурдистан е с неясен капитал и ако трябва да доказва произхода му ще приказки от 1001 нощ.