52

Величко

преди 10 години

България мрази Окупаторът Русия. България мрази милиционери. България мрази Мутри и Мързеливи Комунисти. По милиционеритеее Огън..........На поражение...........

51

Анонимен

преди 10 години

Два дена ТВ ни промиват мозъците с разни сълзливи истории за "изстрадалия" украински народ....А то се оказаха просто група терористи! Да ги разстрелят! Аз съм ЗА!!!

50

АЗАР

преди 10 години

После президентът им бил виновен!!!Щом си го търсят, ще си го намерят!!! Хич не ми пука колко са изтребили от тази ***!

49

Анонимен

преди 10 години

Български ***, опичайте си хубаво акъла да не ядете хурката като украинските ***. Възхищавайте се колкото искате на Путин, но само в тоалетната.

48

ТАТО

преди 10 години

Интересно ми е как ще се чустват тъпите ,,хахоли,, украинците като разберат че са се били за нищо и са прецакани.Сороските пари си знаят работата.Дано им уврат главите ,но едва ли.

47

Анонимен

преди 10 години

Щом *** контингент от Позитано реве, значи братята в Украйна за на прав път.

46

Анонимен

преди 10 години

И за какво стрелят? Искат демокрация и просперитет? Ще получат демоНокрация и промискуитет!

45

до 50

преди 10 години

Аз също не съм виждал бандит да мие чинии никъде по света. Така че гордостта си я заври отзад.

44

Анти ЕС

преди 10 години

Украинските хулигани подтиквани от западните хулигани свалят демократично избрано правителство. Утре вие западни кучета ще сте на огъня и с вашите двойни стандарти ще хвърлят камъни по вашите ГМО глави!

43

Анонимен

преди 10 години

1 0 Отговори до 44 путиноидпреди 14 секундиПутиноид и *** е едно и също, а Путин е "избран" с измама и изобщо не е легитимен президент на Русия. Само вековни роби като руснаците могат да търпят подобен *** за президент. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ТИ ВИЖДАЛ ЛИ СИ РУСНАК ДА МИЕ ЧИНИИ ПО ЕВРОПА ? НЕ НАЛИ,НЯМА И ДА ВИДИШ ,ОТ РУСНАК РОБ НЕСТАВА,ИМАТ АВТЕНТИЧНА КУЛТУРА,ГОЕРДЕЯТ СЕ С РУСИЯ

42

Цветните революции

преди 10 години

В някои случаи, за придаване на по-голяма тежест на събитието, уличните безредици и протести се подпомагат от снайперисти на ЦРУ, които стрелят по демонстрантите, след което СМИ приписват престъпленията на управляващите и местната полиция: В Румъния 1989 год. обвиняват румънските служби за сигурност секуритате, а допълнително изваждат трупове от моргите на болниците, които медиите приписват към жертвите. Във Венецуела 2002 г. снайперисти са заснети от репортери, как стрелят по протестиращите.

41

neni4a

преди 10 години

До *** И кои ще ги направят тия събитията бе?Твоя гей-праид ли,или пък другите,които по цял ден си мечтаят за "весели кескчета" Виждам,че те е яд,че не можеш да се ожениш за партнъорите ти в гей-прайда,ама ко да правим. Вие затова мразите Путин,щото ви скастри гей-браковете. Айде,емигрирай в Холандия ,там ще ти позволят всичко,но за приемния изпит ще е да те об*адаят фурболен *** от черни господа,специално подбрани с големи паламарки.

40

Анонимен

преди 10 години

РЪЦЕТЕ НА ЦИОНИЗМА ЗАСТИГНАХА И УКРАЙНА,ИЛЮМИНАТИТЕ ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА В ЛИЦЕТО НА РОДШИД И РОКФЕЛЕР ЦЕЛЯТ ФАЛИТ НА УКРАЙНА,ПРОДАЖБАТА НА ДЪРЖАВНИТЕ И АКТИВИ И ЗАРОБВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО СЪС МИЛИАРДИ,САЩ Е ТУМОРА НА ТОЗИ СВЯТ,САЩ Е ЕДНА ГОЛЯМА МАСОНСКА *** КОЯТО СЕ КРИЕ ЗАД ДЕМОКРАЦИЯТА,АЗ МРАЗЯ САЩ И ЦИОНИЗМА,УСПЕХ УКРАЙНА ,УСПЕХ ПУТИН ,РУСИЯ ЩЕ ПОБЕДИ

39

Анонимен

преди 10 години

Русия е велика страна, а Путин е велик държавник! Почитател съм на Путин и на Рейгън.

38

Анонимен

преди 10 години

До СоросоидПУТИНОИД И ПРИВЪРЖЕНИК НА ПУТИН, ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАН ЛИДЕР НА НАЙ-ГОЛЯМАТА СТРАНА В СВЕТА. *** Е ПЛАТЕН ***, КОЙТО ПЛЮЕ ЗА ПАРИ КАТО ДЪРТА ВЕЩИЦА.

37

до 34

преди 10 години

Кои са тея демократични страни ?Френската империя,Британската империя,Третия Райх,Американските колониялисти,Летящите холандци,Испанската армада ,Папската република...С две думи се научени смукачи на ресурси с международни интереси.Точно от формата на управление в една държава значението е нулево.

36

Соросоид

преди 10 години

Другарю , хайде опитайте и вие като украинските да прокарвате путински драконовски закони срещу протестите пък да видиш какво ще ви се случи и у нас. Събитията от Украйна ще ти изглеждат като детска игра на миженица.

35

Анонимен

преди 10 години

ЯНУКОВИЧ НИКОГО НЕ УБИ И НЕ ИЗПОЛЗВА ЕКСТРЕМИСТИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ОПОЗИЦИЯТА

34

Анонимен

преди 10 години

ОПОЗИЦИЯТА УБИВА

33

Анонимен

преди 10 години

Ne e za vqrvane che prezidenta na Ukraina e tolkova tarpeliv chovek ! Ta tova sa plateni teroristi koito jaduvat edinstveno za voina i nishto drugo !!!