142

скрий се бе

преди 10 години

Я вижте как Първанов знаел за проблемите в страната-демографския срив,образованието,здравеопазването,икономиката,доверието в иституциите...да се чуди човек,защо докато беше президент не направи нещо по тези въпроси а беше зает единствено да освобождава престъпници,задкулисни сделки и лов...

141

bg

преди 10 години

БСП е в клинична кома А ДПС се чуди как ще научим турците да гласуват електронно .......дали нема да ги е старах да ги не хване тока аааааааа.......мале ,,,,,,,,малееееее....кво ни доиде на главата а сега и стария боен другар ,,ГОЦЕ'' се излекувал от комунисъическата зараза ...ЗОМБИРАЛ...

140

БАТЮ

преди 10 години

Р.Овч. го каза ясно- "През 1990 г за БСП гласуваха 3000000 гласоподаватели, а сега - около 1000000 ...." Според мен - по-малко ама нейсе.... Електората им измира и това ги озлобява още повече... За това ги е страх от електронното гласуване,щото са наясно,че огромният процент гласуващи /от грамотните млади хора, гурбетчии заради тях.../ ще бъде срещу тях... А ще се загуби и "кирията" от електората на ДПС....

139

кутевщини

преди 10 години

На комунистите от Позитано пяна им изби от злоба, така не откачаха и при Бойко, сега ще гледаме *** срещу ***, понеже реформаторчетата се оказаха много слаба ракия.

138

Стар парт.член

преди 10 години

Браво.господин Първанов! Докажете най-сетне на Станишев,че не може повече безнаказано да продава интересите на България и българския народ!Все той безгрешен,все той най-умния,все той победител от всички избори,все той вижда светлина в тунела,а накрая се вижда,че многая лета тъпчем на едно място,а Станишев винаги си намира кой да му е виновен-аман от тия негови номера! Приветствам вашето решение и се надявам,че ще работите действително за българската кауза,а не за ...турската! Дерзайте!

137

кутевщини

преди 10 години

На комунистите от Позитано пяна им изби от злоба, така не откачаха и при Бойко, сега ще гледаме *** срещу ***, понеже реформаторчетата се оказаха много слаба ракия.

136

ДА ,БЕ ДА....146...

преди 10 години

...СЕГА ВЕДНАГА ЩЕ ПОЧНА ДА СЕ КЛАНЯМ И ЦЕЛУВАМ ВСИЧКИ *** И ТЕХНИТЕ *** ОТ БЛАГОДАРНОСТ ,ЧЕ НИ ВЗЕХА ПАРИТЕ, ИМОТИТЕ и ЖИВОТА НА СЕМЕЙСТВОТО НИ ...И ЗАТРИХА СТАРЦИТЕ ПО ЛАГЕРИ И ЗАТВОРИ ! А ТИ ,.. МОЖЕ ДАЖЕ И ....ПО НЕКОЙ ДУДУК ДА ИМ ВРЪТНЕШ ,АКО ИСКАШ!!!!!

135

tribun

преди 10 години

Омразата не води до нищо добро,ако искаме държавата да върви всички политици трябва да седнат заедно и да мислят как да ни извадят от блатото в което 25 години стоим ,едва ли на хоризонта ще се появи партия която да получи повече от 50 %,затова с това което разполагаме с него трябва да се оправяме.

134

Анонимен

преди 10 години

Гоце да публикува във Фейса агентурните си доклади, за да се види,че е работил "на ползу роду"!

133

Анонимен

преди 10 години

АБВ НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ *ВИ!

132

мафията червена

преди 10 години

Цялата БСП(БКП)АБВ(БКП)/дс,кгб... е изтъкана от обвързаности, които датират още от времената на комунистическата диктатура...

131

ШМЕНТИ КАПЕЛИ Е..

преди 10 години

...ЦЯЛАТА СХЕМА НА ГОЦЕ И ГЕНЕРАЛИТЕ ...ОТ ,"АБВгз"!Т.Н. "РАЗЦЕПЛЕНИЕ " в Бкп/Бсп е ПЪЛНО МЕНТЕ ,КАТО "ЧЕРЕШОВОТО ТОПЧЕ "! ИНА ДЕЦАТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА , ВЕЧЕ Е ЯСНО ,ЧЕ *** ОТ БСП И ЧЕНГЕТАТА ОТ ДПС, ...не могат да да СКОВАТ ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРЛАМЕНТАРНО МНОЗИНСТВО!ДНЕС СА НА ВЛАСТ , С ПЛАТЕНИТЕ "ЗЛАТНИ ПРЪСТИ " на ИБРИКЧИЯТА СИДЕРОВ И ПРОСТАШКАТА МУ БАНДА ОТ ***!ТЕ ОБАЧЕ ,СЪЗДАВАТ ЛОШ ИМИДЖ НА *** С ПОМИЯРСКИТЕ СИ ИЗЦЕПКИ!НУЖЕН Е НОВ ИГРАЧ ЗА БКП И КОМП. ...ТОВА Е "АБВгз

130

бг

преди 10 години

БОЙ ПО СЪСЕЛОВИ!

129

Muntcho Demokrata

преди 10 години

По-нагло нещо от комунист няма на този свят...Познах те, Станишко-Съслю бей! Вярно е, че Моника Люински-Йосифова(Първата и сватба бе с дядо Чичко-Паричко) те ръководи, не си виновен, *** бесепарски! И теб ще те изостави, да не мислиш че в Белене ще ти носи погачи? Та тя баница не знае как се прави, нито от върба ***!

128

Анонимен

преди 10 години

Бойко и ГОЦЕ са задкулисни приятели и играят двойна игра. Фактът, че излизат на лов заедно, показва за маската, която си поставят пред обществото и тази, която е действителна. Пред хората ГОЦЕ се обяви като едва ли не най-големият враг, който ще срещне Бойко Борисов в негово лице. В същото време отиват като бойни другари в ловното стопанство Тунджа. Да излезеш на лов с опозицията, говори за това, че тя всъщност не ти е опозиция, а по-скоро партньор.

127

Анонимен

преди 10 години

DOLU BSP

126

Комунист

преди 10 години

АЗ МИСЛЯ ЧЕ МОИТЕ ИДОЛИ И ВОЖДОВЕ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТ ОТНОВО ЗАЕДНО! БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ - ПРЕЗИДЕНТ А ГЕОРГИ СЕДЕФЧОВ ПЪРВАНОВ- ПРЕМИЕР! ЗАЩО ТРЯБВА ЛИ? АМИ ЗАЩОТО И ДВАМАТА СА ЧЛЕНОВЕ НА БКП ,И ДВАМАТА ДОНОСНИЦИ НА ДС С АГЕНТУРНИ ПСЕВДОНИМИ/ГОЦЕ И БУДА/, И НА ДВАМАТА СА ИМ ПРИЯТЕЛИ НАЙ- ВЛИЯТЕЛНИТЕ ОЛИГАРСИ В СТРАНАТА КАТО В.ЗЛАТЕВ,ТЪРГОВЕЦА НА ОРЪЖИЕ НИКОЛАЙ ГИГОВ,"ПОЧИНАЛИЯ САМ" МИШО БИРАТА БЕ БЛИЗЪК И НА ДВАМАТА И Т.Н. АЗ КАТО ИСТИНСКИ КОМУНИСТ ИСКАМ КОМУНИСТИ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ- ТОВА Е!

125

Бате Бойко Митич

преди 10 години

Гоше,с теб сме ,стискаме ти палци да победиш и отново да управляваме заедно,но........този път аз Президент а ти Премиер!

124

Muntcho Demokrata

преди 10 години

За пръв път в България пристигна кораб на китайските военноморски сили. Фрегата "Йентай" бе посрещната с военна церемония на Морската гара във Варна. На церемонията присъстваха представители на китайското посолство. Георги Димитров е ръководител на Коминтерна негови ученици са Мао Це Дун, Ким Ир Сен, Хо *** Мин и др. Герои. Преди години, в славното демокрадично време , военното аташе на КНР е пребито от мутрите на БСП СИК. Не са осъдени, разбира се. Пред посолството. Хвърля ключа но колата през оградата. Ритат го с кубинки в главата. КНР не забравя този случай. Забравихме ли този славе

123

българси И Д И О Т !

преди 10 години

По-нагло нещо от комунист няма на този свят..Роят се ,сменят си имената,платформите,лозунгите и все били други,никога не са управлявли и довеждали България пред пълен банкрут,купонна система , режим на ток и вода в мирно време....Само дявола е на едно ниво с тях Комунистически *** и ***. Бащите им терористи-шумкари и масови убийци, избиха зверски десетки хиляди българи. Осеяха България с масови гробове и концентрационни лагери. Техните дечица ограбиха страната и създадоха мафията. Те са туморните клетки на България...*)))