95

Анонимен

преди 10 години

ZZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZZIA...

94

Анонимен

преди 10 години

АБВ, АБВ, давай АБВСтанишко много ще реве!

93

гешев

преди 10 години

по точно абв - 80, бсп - около 10, а останалите около 10 процента вероятно ще се въздържат, или ще сменят поляритета!

92

Анонимен

преди 10 години

АБВ на честните социалисти срещу мафията БСП, ДПС и продажниците от бАтака! Кой ще спечели? дали е дошло време разделно честните хора от всички партии да се обединят срещу кръвопийците на народа вече 25 години!

91

Анонимен

преди 10 години

АБВ срещу БСП вече спечели Пернишка, Плевенска, Хасковска, Кърджалйска, Разградска, Шуменска и Търговищка и Силистренска област. Честните ляво-ориентирани българи да побързат, щото хубавите места в АБВ ще свършат бързо. Не мислете за АБВ, като червеното ДСБ. Тандемът Първанов-Калфин е аналогичен на тандема Борисов-Цветанов - АБВ е партия с бъдеще.

90

Анонимен

преди 10 години

Глупости, всички знаят че Алфа са на бат Боко придворните.....

89

Платен форумец

преди 10 години

Цепете се бре - сега поне ще има поне двама спонсори. Наддавайте бре - БСП + АБВ - две е повече от едно ... ха-ха-ха.

88

Анонимен

преди 10 години

za vsichiki partii samo edno kyrshyma dalaveradjii moshenici prestapnici .

87

номинация

преди 10 години

Бат Сали - еврокомисар по енергетиката

86

Поръчковите агенции

преди 10 години

Въпросните комунистически агенции правят проучванията си на база отговорите получени при обаждания на стационарни телефони.1. Първо защо агенцийте не дават информация, колко хора са ги пратили по дяволите като са чули имената на тези Комунистически поръчкови агенции.2. Кой има стационарни телефони -- възрастните хора.3. Платените агенции винаги завишават резултатите на спонсора си - в случая БСП.Така че, реално резултатите ще бъдат, че не повече от 8-10 % ще гласуват за Станишко Лузъра.

85

НА ПОМОЩ

преди 10 години

В трудни моменти комунистическите агенции винаги идат на помощ!Е, вероятно някой синилен старец ще повярва на процентите, но всички знаят, че тази партия и това правителство не са желани от повече от 80% от имащите глас.Така, че правете си сметка какви цифри плюьт поръчковите агенции.

84

дедо пич

преди 10 години

до 86Що бре момче?Тази азбука да не съм я писъл аз?

83

Анонимен

преди 10 години

Цепете се,разцепете се и изчезнете !!!

82

Анонимен

преди 10 години

"Ръководството на БСП изпълнява решения, които се вземат другаде, то е в тежка зависимост". Решенията се вземат от един много тесен кръг посветени, даже ако щете и не от ръководството на БСП. Ръководството на БСП е в тежка зависимост - казвам думата съвсем ясно и убедено. Кой е този, който разпъва медиен чадър над председателя на БСП? Отговорът на този въпрос ще даде отговор на въпроса - кой направи злополучната номинация за шеф на ДАНС през лятото на миналата година"

81

ognyanz

преди 10 години

До "дедо пич ": По нецензурни изрази Алековия герой Данко Хаирсъзина е нищо пред тебе. Направо си готов за редактор на жълт вестник.

80

Анонимен

преди 10 години

До 74Много бъркаш. Точно това ще усили позициите на ГЕРБ, няма как АБВ да стабилизира БСП, напротив, ако Геят не се разкара може да се стигне до вътрешно-партийна война. Старите муцуни не са за подценяване, докато те са били тук, Геят си е рипал в Украйна до 1996.

79

Анонимен

преди 10 години

Ще видим кой е по хитър, Станишев или Първанов. Все пак да не подценяваме Първанов, той издигна Станишев от господин никой и той му знае цаката как да се справи с него. Няма чак толкова опит Станишев все още и няма как да придобие с това нагло поведение на пълен ***. И Първанов си има трески за дялане, но беше време за вътрешен отпор в БСП нека малко да се разкара този изкуствен образ на сплотена партия. Все пак по-малката злина е Първанов.

78

дедо пич

преди 10 години

И така кумунуидни бетонни тикви,това не е фудболен мач за *** а се нарича политика нещастници.АБВ Гъ Зъ на др.Пърфаноф и на цялата куманязко милиционеро мутренска бандитска шайка!АНАТЕМА за червените фашисти.

77

Сексолог

преди 10 години

До Само БСП !ще си биете една ч..ия ,и ще си смучете съдържанието и,уважаеми жалък социалиств!

76

Бесепар

преди 10 години

Нашата мисирка Манолова пак се изцепи с "компетентен" коментар!Тази сестра Галева е много нагла и напориста да дава акъл на целия народ.Гледам как си сменя бутиковите ,прескъпи костюмчета,които са закупени с пари от далавери с братя Галеви.Тя им помогна да избягат.