85

Анонимен

преди 10 години

Станишев пак лъже че нее бил зависим от Сидеров,хахахахахаха.Ачик мафиот лъжлив.

84

Анонимен

преди 10 години

ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ ДОПУСНА СЕРЮОЗНА ГРЕШКА ЗАЩОТО ЩЕ ОТСТРАНИ ЗАВИНАГИ сТАНИШЕФЕН.*** НИКOЙ НЕГО ЩЕ.САМО ПЪРВАНОВ.

83

seira

преди 10 години

ЕКИПЪТ СЦЕНАРИСТИ НА "ШОУТО НА СЛАВИ" ЗДРАВАТА СЕ ИЗЛОЖИ!!!ВМЕСТО ДА ПРОВЕДАТ ЕДНА СТЕГНАТА И ОБСТОЙНА ДИСКУСИЯ С ТЯХНИЯ ГОСТ, ТЕ ГО "ЗАТРУПАХА" С ВЪПРОСИ, НА КОИТО НЕ ИЗСЛУШВАХА НЕГОВИТЕ ОТГОВОРИ...НА ПРАКТИКА ТЕ ПРЕВЪРНАХА ПРЕДАВАНЕТО В ТРИБУНА ЗА ПРЕКИ ВНУШЕНИЯ, ОЦЕНКИ И ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ, А НЕ ЗА ДИАЛОГ.НЕ БЯХА ЗАДАДЕНИ ОСНОВНИ ВЪПРОСИ:1. КОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ?2. ЗАЩО СЕ СТРАХУВАТ ОТ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ?РЕЗУЛТАТЪТ ОТ ПРЕДАВАНЕТО ОПРЕДЕЛЕНО Е В ПОЛЗА ЗА "ДРУГАРЯ" СТАНИШЕВ...

82

Винету

преди 10 години

Анонимник, научи се да пишеш грамотно и тогава пак ела.

81

red

преди 10 години

Първанов отдавна играе мръсни игри срещу БСП, която го създаде и издигна. Прав е Станишев в това за мандатите. А и АБВ все повече се сближава с ГЕРБ, което е показателно.

80

Анонимен

преди 10 години

в АНглия има мажоритаран система. там печели първият спечилил независимо с колок проценат съставя кабинет. по тази логика, въпреки че днес полровината държава се обаив срещу Б.борисов, и хора горяха за да паден той от власт и че няма нито една партия с която той да поддържа нормалин отношения, ако приведем ангилйската мажоритрана система, днес пак той трябавше да ни управлява - защото спечеил с 4 процента разлика. ( и се 0,1 да беше спечели вес тая).

79

Анонимен

преди 10 години

през 2009 г . имаше 33 проценат мажоритаран лисат - в резулат единствената паритя която предложи нови имена бе ДПС, всичик останаил заложиха на "хардлайнери" всякакви свежи попълнения бяха махнати от списъците от страх че може хората от ръководстовот да не влязат. Иван костов и Ак.Микайлова, С.Станишев и компания се появих в ДВЕ ЛИСТИ - мажоритаран и пропорционална - нови имена - нямаше. Освен в ДПс, които бяха спокойно за своя електорат.

78

Анонимен

преди 10 години

помните ли първата мутра - кмет та София - бойко Борисов? Той тогаав нямае собствена партия, но заложи на своя авторитет и спечели МАЖОРИТАРЕН ВОТ! Промени ли се нещо за по-добро, не той създаде Герб - една партия с цел обсулжване личниет му цели.нима в парламенат ще е различно? нима и сега черепа и ковачки, Прокопиев и Цв.василев не пазаруват депутати и министри - искате ли те да влязат и в парламента?

77

Анонимен

преди 10 години

лъжа е, че ще се оправим с 100 проценат мажоритарин избори и гадон внушение. помните ли че през 2009 братя галеви взеха 42 проценат мажоритарно? А помните ли че ковачик "напазарува" цели региони като просот им каза - "който не гласуав за мен го уволнявам" Ами "цар киро". с мажиритарните избоир в по-малките населеин месат се отваря масот за местни мутир и "бизнесмени", които ще напазаруват на килограм гласове и ще влазат в паралемнта. Личносит като Картофа, ряпаат и т.н. ще са хората в парламе

76

Анонимен

преди 10 години

миау

75

иво калпазанов

преди 10 години

Забелязали ли сте че този екземпляр има талант да минава странично от преките въпроси и да разтяга локуми до безкрайност

74

Анонимен

преди 10 години

Толкоз злобен човек като Станишев не сме срещали,подаде ръка на дяволя заряза всички амбиции на БСП И Родината,стана ортак с дявола Доган и Сидеров само и само дасе налапа на сиромашки пари и власт,за това го обевяваме за народен враг на родината номер 1.ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ОТ НАРОДНИЯТ СЪД.И сее за пътил към Брюксел да става европейски представител,преставятелиси каква наглост какво безочливо е Станишев.По всичко го личи че нее Българин.В БГ двама са *** Станишев и АЗИС.

73

Анонимен

преди 10 години

Иван Пушкаров. Никога не трябва да забравяме 1992г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Луканов бог дъго прости и Иван Костов и БКП, бяха наистина гениални злодей

72

Анонимен

преди 10 години

Иван Пушкаров. Никога не трябва да забравяме 1992г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Луканов бог дъго прости и Иван Костов и БКП, бяхаИван Пушкаров. Никога не трябва да забравяме 1992г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия ми

71

Анонимен

преди 10 години

Идват избори!За това внимавайте много, кого ще вкарате в Парламента.Виждате ги колко струват?Има два начина да се отървем от тях : 1.Избори мажоритарни, за да знаем всичко за всеки един политик.2.Или 100% за ГЕРБ, защото с такива ортаци в управлението ,като сегашните ще се получи "Все едно нищо". ГЕРБ едва ли ще кандиса да управлява с някой от БСП, ДПС или Атака.

70

Един българин

преди 10 години

Ихаа, значи сега Станишката трябва да се възползва и да се утвърди като едноличен лидер на партия от подлеци и лъжци - това е точно като за него !

69

Анонимен

преди 10 години

Не вярвах че можело дасе подкупи всичко,пресата,телевизиите,журналистите,адвокатите МВР,СЪДЕБНАТА СИСТЕМА,И ВСИЧКО ОТ КОЕТО ЗАВИСИ ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ.ТОВАЕ НАЙ СТРАШНОТО В ЕДНА ДЪРЖАВА.ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ЗАКОНИТЕ ОТПАДАТ И СИРОМАЩИЯТА ДА МУ МИСЛИ.КОИТО ИМА ПАРИ НЯМА ПРОБЛЕМИ.ДА ЖИВЕЕ ДЕВИЗЗА СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ МАФИЯТА В БГ.ВСИЧКИ СЕ НАДЯВАХМЕ НА ПО ДОБРО,А ТО КВО СТАНА,ИЗВЕДНЪЖ ОТНОВО СМЕ НИЩО И НИКАКВИ,БЕЗ НИКАКВО САМОЧУСТВИЕ ПО КОМОНИСТИЧЕСКИ.ЗАРАДИ *** И ПРОСТИТЕ НЕГРАМОТНИ ТУРЦИ,И ПОДКУПИ НА СТАНИШЕВ

68

Анонимен

преди 10 години

Естествено Станишев им е обърнал гръб много отдавна,и сега се реваншират.Но Първанов е много силен и умен.Станишев знае какво ще стане че вече започва да пада от всякъде.Затова се тресе.Първанов ако иска щего вкара в затвора но времето ще покаже,ако Станишев се опълчи яко на Първанката май скоро щее в раени дрехи.Станишев жъне реколти във градините на Първанов,на готово кой неможе.ще му излезне всичко през носът на станиш.При Първанов Станишевите номера не минават.

67

Анонимен

преди 10 години

Хохерер в затвора а приятелят му Сергей Станишев вожд и учител на европейския социализъм Слепи ли са пресата ителевизиите в *** Сергей ти сисамо за затвора марионетка кукла а страхливата 4 тавласт мълчи позорно дори и Бюрековбез цензура СТРАХЛИВЕЦ..

66

Анонимен

преди 10 години

Да в момента тиси най голям такали еб. си ***.... Станишев БСП я обичаме но не и теб *** сине предателско и отвратително стана.Ти неси БСП.Първанов е златен за разлика от теб *** де.Много здраве да имаш дето сте влезнеш в ЕВРОВОТО.Най големият *** щени казва от брюксел как да живеем.Където е Хохингер и ти там требва да си.