14

Анонимен

преди 10 години

Докато това племе не се очовечи пълна забрана за работа и социални придобивки. Прави са хората. *** и мутри не им трябват.

13

st

преди 10 години

В US няма такива глупости както в Европа хехехеххе колко сте далеч от новия свят.

12

POMOWI

преди 10 години

OT TEZI GLAVOZAMAIVAWI POMOWI(PO-VISOKI OT MIN.ZAPLATA) DARGAVATA "FRANCE" MN.STREMGLAVO VARVI KAM "***"!!!!

11

Анонимен

преди 10 години

Пускай АЕЦ Козлодуй, айде в дивия на европата.

10

митов

преди 10 години

А нашите евродепутати какво казват и правят по въпроса? За чий сме ги прагили там? И защо не се предприемат стъпки към сериозни протести от страна на българското правителство , към определено грубата и дискриминационна политика на ****аните англичани?!Има договорености,които трябва да се спазват от всички членове на ЕС , и това трябва ясно и достатъчно твърдо да се каже - ние спазихме нашата част , сега на другите е ред.

9

nue

преди 10 години

опаа.. чакай, чакай!! Да не искате да кажете, че правителството хипотетично иска да ме лиши от помощ за безработни, склед като примерно съм работил Н години и съм си плащал осигуровките? та това би било наказуемо и противозаконно във всяка една страна, надявам се че статията е преведена през *просото* и това е довело до объркването ми.

8

Богдан

преди 10 години

Доколкото разбрах,ПОСЛЕДНОТО което се опитват да прокарат е закон в който да не се изплащат различни помощи и обезщетения ако не ВЛАДЕЕШ АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ПИСМЕНО И ГОВОРИМО,което автоматично ПАК облагодетелства арабите и другите пришълци от колониите им, т.е. имигрантите от Третия свят пред "равноправните" жители на всичките страни - членки на ЕС..ПЪЛНА ПОДИГРАВКА,но нашето правителство пак се занимава с червено/турските си проблеми,а не с проблемите на българите като цяло!

7

аз съм българче

преди 10 години

Нека тримутрите Брахма, Вишну и Шива пазят Великобритания от нашествието на белите хора. Пожелавам им да се напълнят и с правоверни изповедници на исляма.

6

до 5

преди 10 години

До АнонименДа работи ама за кого? За мафиоти и местни чорбаджии? Успех ти желая.

5

Анонимен

преди 10 години

по -добре че ни не искат никъде да работимбългарина трябва да си стой в държавата да си работи а не да бягаме и да оставяме политическа върхушка да си прави каквото искатрябва да излизаме и да си искаме работа тука

4

Анонимен

преди 10 години

Е то там е пълно с миризливи ***, индуси и ***. Защо да ходим там, само да и подобряваме генофонда. Тия розозовобузите са изпята песен.

3

Кара Колю

преди 10 години

Лондон да ми яде ...Утепки изродени, дето само смучат от цял свят и създавават хаос, само и само да живеят на гърба на другите народи!!Те поначало НЕ са в ЕС, а се мъчат да командват парада.*** скапани!Най- мръсната държава!Ако българското ХЕИ отиде там, ще я затвори цялата!

2

Анонимен

преди 10 години

Приемайте индиици, пакистанци, араби, *** и т.н. те ще ви затрия краят на бялата раса идва вече след 50-100 г. Великобритания ще е ислямиска държава! Наслука!

1

Анонимен

преди 10 години

Така е нашите политици ни хвърлиха на кучетата да ни ядът