10

Анонимен

преди 10 години

dobre e djurnaljata smesili rakia i bira kato djurnaljada da pijat zelev sok.kazvat 4e pomagal pri maxmurluk

9

Колю

преди 10 години

Ама и той...да беше се преоблякъл поне като журналист, за да не го познаят... Какво да го правиш - ахмак - само бира пие, домат яде!

8

Лора

преди 10 години

"Той е помогнал на приятел, който е паднал и е потънал в дълбок сняг, ударил е скала и се е катапултирал във въздуха и е паднал с главата надолу. " - аз и това не разбирам, кой паднал, кой какво ударил...

7

Анонимен

преди 10 години

"Журналист наистина се е опитал да проникне в болничната стая на Шумахер, преоблечен като журналист".Пожелания Шуми да се възстанови напълно, а днес.бг да продължават ежедневно да ни разсмиват през 2014-та!

6

Castor

преди 10 години

Потвърдено бе също така, че журналист наистина се е опитал да проникне в болничната стая на Шумахер, преоблечен като журналист..... ЕХОООО РЕДАКТОРА ОЩЕ ЛИ Е МАХМУРЛИЯ?

5

Power

преди 10 години

Преоблечен като свещеник.

4

Анонимен

преди 10 години

Филипчо, ти мен уважаваш ли *** сега или не?

3

Анонимен

преди 10 години

Дано да се оправи човека! "Потвърдено бе също така, че журналист наистина се е опитал да проникне в болничната стая на Шумахер, преоблечен като журналист." От кога журналистите се преобличат като журналисти за да си направят репортажите? Преоблечен като медицински работник е по-вероятното. Дори и на болничното легло и в кома не го оставят човека на мира - това нормално ли е? За мен НЕ! Весела Нова Година на всички и нека бъдем по-добри Човеци!

2

varg vikernes

преди 10 години

Филипчо маи ти е дошло в повече пиенето снощи.

1

Оффф

преди 10 години

Потвърдено бе също така, че журналист наистина се е опитал да проникне в болничната стая на Шумахер, преоблечен като журналист...... НЕЩО ПАК НЕ Е КАКТО ТРЯБВА В СТАТИЯТА!