26

Анонимен

преди 10 години

До 31разумните българи избягаха в чужбина тук останаха само тъпири като теб. тази страна е обречена но аз изчезвам всяка година внасям 30000 лв данъци а нищо не получавам в замяна с моите данъци тези некадърници ходят да си пекът задниците по карибите. *** си тук

25

Rhapsody of fire

преди 10 години

До vyara dimovaСтойнев в момента се изявява като най-тъпият говорител на рушителите на съвременна България. Още не е достигнал национал-болшевизма на Атака, но така както го е подкарал скоро ще ги стигне. ОСТАВКА!!!

24

Анонимен

преди 10 години

До vyara dimovaако аз съм чуждестранен инвеститор и държавата промени условията които сме подписали по определен договор неправомерно аз никога повече няма да инвестирам в тази държава и други компании решили да инвестират също ще се откажат. смятам че инвестиции са необходими на тази държава за да имаме всички доходи а не помощи но явно народа ни е супер *** за да го осъзнае. жалко залъгват хората с мижави левчета и коледни добавки така богати няма да станем

23

Анонимен

преди 10 години

Излиза, че народа иска да се въведа 20% такса на приходите на ВЕИ.

22

Жоржи

преди 10 години

Прав е Стойнев. По добре без Президент, който само ни пречи на комисионните. Ние си можем сами и сме си самодостатъчни. Народа винаги си е плащал за такива като нас-ТАРИКАТИ.

21

vyara dimova

преди 10 години

Добре го призовава Стойнев, ама Плевнелиев не работи за народа, а за Прокопиев!

20

BG

преди 10 години

KOLKOTO POVE4E PARAZITI KATO PROKOPIEV I BORISLAVOVA-TOLKOVA POVE4E BEDNI I BEZDOMNI SE UVELI4AT

19

Анонимен

преди 10 години

Зад тези двмата мишоци стои много силно дамско лоби, което в много отношения е по-безскрупулно от мъжете. Като прибавим западните спецслужби, ЕНП и структурите на ГЕРБ, може да се очаква всичко. Днешните тупурдий, окупации , погроми и факелни шествия са само репетиция на фрагменти от огромната провокация, която се готви! А за високите сметки за ток си е виновно стадото, което не следи показанията на електромера, а гледа само, вече при свършен факт, дължимата сума. И за по-евтино се грее с печки - духалки. Ако си монтира климатик, ще го откупи за един сезон. А нали софиянци са на парно? Какво г

18

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев е тежко зависим и контролиран от Лидия Шулева, Иво Прокопиев, Симеон Дянков и останалите около кръга "Капитал". Независимо от лустросаните медии "Дневник" и "Капитал", това не променя факта, че този кръг от хора практикува корпоративни престъпления в чудовищни мащаби. Тези престъпления не се наказват и преследват, основно защото се извършват заедно и в полза на западни компании. Това не променя фактите, че това са престъпления.

17

Анонимен

преди 10 години

"Мръсни пари" има не само във ВЕИ, те са в също в туризма и хазарта. Защо не се въведе 20% такса и в тези браншове?

16

chustovo

преди 10 години

Нямате ли странното чувство, че това с таксата ще ни се случи и на всички работещи през ДОД след известно време - може би малко след бюджет 2014 с почти 4 милиарда набъбнал дълг, спрени еврофондове, някакви агенции ни намалят рейтинги??? Ще излезе някой политически ляв гуру и ще кажи ами *** е, защото тия богатите, бройте работещи, имат малък данък - сякаш ни подготвят с това с всичките си действия и "недействия" ........

15

SP

преди 10 години

Я пак да каже нещо за рейтинговата агенция S&P, че да се посмеем пак, това днес е слабо...да кажеш да не се сезира съда (който и да е той), защото видиш ли ние сме приели нещо грешно (дали?) не е кой знае какво ;-)

14

Стоян 654

преди 10 години

Смятам, че министър Стойнев се опитва да заблуди хората и да навреди на президентската институция с това изказване. Още един червен експерт, който се опитва да постави хората в конфликт, да ги настрои срещу обективните решения на Президента. Също така смятам, че Президентът е ДЛЪЖЕН да сезира КС, ако вижда нещо нередно в този закон. Нека КС реши. Това няма да забави който и да е процес, нали така?

13

Николай

преди 10 години

Този министър е най некомпетентният ни министър по енергетика!за съжаление имах добро чусто за него но УВИ!Това правителство защитата Олигархията с пълна сила!

12

Анонимен

преди 10 години

ВЕИ е бъдещето

11

Анонимен

преди 10 години

Стойнев хубаво зове Президента, но май не знае, че приятелчетата на Президента са във ВЕИ-мафията и той няма да тръгне срещу тях.

10

Анонимен

преди 10 години

Много защитници на олигарсите имало в тази държава. Не 20 а 50 процента са малко за тези кожодери. А позицията на президента е разбираема и не си струва да се коментира. Ако цените от ВЕИ не бяха по-високи от цените на ел. енергията от другите източници, проблем нямаше да има.

9

Анонимен

преди 10 години

Валентин Златев 17 18 млн. лв от ВЕИ,Иво Прокопиев 9.4 млн. лв,Николай Вълканов 9.4 млн. лв годишно,Цветелина Бориславова 9.1 млн. лева,Тодор Начев, общински съветник на ГЕРБ от Сливен, с 7.6 млн. лв. на година,Владимир Аличков, пряко свързан със зам.-министър Евелина Василева в МОСВ, взема 6.7 млн. лева,Светослав Донев (свързан с Румяна Желева),получава годишно 4.6 млн. лв.

8

Попа с картечницата

преди 10 години

Докато не играят камъните по главите им няма да се оправим.

7

Анонимен

преди 10 години

Трябва да се отговори на въпроса,кой и срещу колко, издаде толкова лицензии за пране на краднати и контрабандни пари във ВЕИ? А след това и написаха закон за почти вечното задължително изкупуване на прескъпия ток от НЕК и българите. Ще бъде грешка, ако някой си мисли, че това ще се търпи още дълго да се крие и лъже. Тук става въпрос за мащабно ограбване на народа.