43

ДОЛУ БОКЛУЦИТЕ ГЕРБ

преди 10 години

СРЕЩУ БИСЕРОВ ВЕЧЕ ИМА ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕИ МЯРКА ОТ 25000ЛЕВА.КОМИСИЯ НЕ Е НУЖНА-СЛУЧАЯТ ВЕЧЕ Е В ПРОКУРАТУРАТА И ТЕЧЕ РАЗСЛЕДВАНЕ.ТОВА СТАНА ВЪЗМОЖНО,ЗАЩОТО НА ВЛАСТ НЕ Е МУТРАТА И ЦЕЦО ***.ТАЗИ КОМИСИЯ ПО СЛУЧАЯ МИХАИЛ МИХОВ НИЩО НЯМА ДА СВЪРШИ,НО ДО ИЗБОРИТЕ ПОНЕ ЩЕ СЕ РАЗНИЩИ СЛУЧАЯ И ДАНО ИМА ПРОДЪЛЖЕНИЕ КАТО ЗА БИСЕРОВ.ПРЕМИЕРЪТ МУТРА БЕШЕ ХВАНАТ ПО БЕЛИ *** В ТЕЖЪК КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ И ВЕДНАГА ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ КЛИЕНТ НА ПРОКУРАТУРАТА,ЗАЩОТО СЛУЧАЯТ Е В ПЪТИ ПО-СТРАШЕН ОТ"БИСЕРОВ"

42

Бисерчо

преди 10 години

До Голата истина!Откъде знаеш да не си им светил ***. Бисеров е много по автентичен ама ний с наши хора не се занимаваме оставаме го на честното ни правосъдие. Идват януарските сметки за ток споко тогава и 1000000 автобуса да докарате пак ще съборим парламенту...

41

бургазлия с памет

преди 10 години

Тая Дукова ще яде дуката. Бургаска па*а недоклецана.Постоянно ги ядеши ла*ната в бургаския общински съвет

40

tnt

преди 10 години

Гербероиди,просто ставате много смешни с опитите си да защитавате ВОЖДА ТИКВУН! Има ли го записът-има го! Призна ли Борисов, че е имало такъв разговор-призна го! Като опре до вашите престъпления ,започвате да говорите за БСП,архари,върхари-изобщо ,държите се като пълни ***! Нали сте за "нов морал".за "прозрачност"?Или това се отнася само за вашите противници,смешници?

39

5f5

преди 10 години

До АнонименЕе,Библиотекаря каза че не го интересува дали има изтичане на информация по случая Бисеров,те така действали,важното е че го извикали на разпит........

38

5f5

преди 10 години

До АнонименЕе,Библиотекаря каза че не го интересува дали има изтичане на информация по случая Бисеров,те така действали,важното е че го извикали на разпит........

37

Анонимен

преди 10 години

Бисеров е доста по-належащ от мишо Бирата. Но пропагандата на БСП няма край. Кухи обещания за увеличения на заплати и други работи. Това заслужавате, *** народ - слаба държава, вярвате на кухи обещания, така ще си бъдете. Вярвайте си че комунистите ще ви изкарат от кризата. На кукуво лято.

36

Анонимен

преди 10 години

Дукова и Караянчева се надпреварват коя да направи по глупаво изказване.Приза е за Дукова.Тази изкукуригала бабичка дрънка само глупости и обиди.Отчайващо проста е ,но видимо се гордее с това.

35

Спонги

преди 10 години

Едни комунисти искат да разследват други комунисти. На кого му пука. Да Пука ни, защото в цялата тази история е намесено и името на Гоце, а той е основен опонент на мишката Станишев в БСП. Дали ще стигнат и до него?

34

Голата истина!

преди 10 години

Записът "Мишо Бирата" е напълно автентичен!Това е 1000% сигурно!

33

дедов

преди 10 години

Чакайте да помисля дали му пука на някого за "остроумните" коментари на к***мунистите?! НЕ!

32

slav

преди 10 години

Да, наистина. Най-важно е сега да разследваме подслушаният и сглобеният по-късно разговор между Бойко Борисов и Танов за Мишо Бирата, другото е без значение. Нали вече имаме открити нови 250 000 работни места, АЕЦ Белене се строи, пудела Орешко спря контрабандата и вкара в хазната 1 милиард, както беше обещал, а от чешмите вече тече мед и масло. Хайрлия да е!

31

Анонимен

преди 10 години

До НаталиКой е Пеевски и с какво пречи на въртенето на Земята?Пеевски стана известен покрай протестите срещу него.Знае се, че лоша реклама няма.Сега излиза, че само Пеевски е проблема в страната.Стига с тия манипулации.Кой предложи Дянков? И до днес не е ясно, въпреки че и в другите страни/Грузия/,където е работил , се е проявил като пълен сатрап

30

до 31

преди 10 години

То е ясно ,когато вие доидете на власт.....с честен избор ,,костинбродски,,

29

Някаф там

преди 10 години

От трибуната на НС се изсипва прах в очите на гражданите със самосвали. Докато столицата е залята с нелегални бежанци, НС и университети- окупирани, докато на всеки ъгъл има протестиращи, а по улиците патрулират скинари, за да "опазват обществения ред", функция отредена по конституция на полицията, НС заседава по въпроси извън компетенцията му. Поради големия обществен интерес към случващото се в парламента, управляващите отлагат решаването на истински важните въпроси.

28

Анонимен

преди 10 години

Винаги има протести, когато се започне разследване на зулумите на ГЕРБ

27

Анонимен

преди 10 години

за Борисов - комисийка, за Бисеров - прокурорКомисийките не действат, както знаем

26

Висарьонович

преди 10 години

Сега предлагам по бързата процедура всички, който от герб са се дънили да попаднав в едно по-строго място , а после след като вземат властта ,щото много им се иска и дано успеят па те да си изловят всички други за които са против .Пеевски и които още ги дразни .... и така от тук нататък ще се знае...а то кво бсп-то искат да праснат някои те ,не спрете се защо не почнете от 44-г. насам ,ами вие до оня ден бяхте горе що не почнахте от 44г. насам .

25

Натали

преди 10 години

Кога ще има комисия за назначението на Пеевски.? Кога най - сетне ще започнат в парламента работа по същество. Ние сме на дъното. Връщане на данъците при минималните заплати е поредния кораб в окото.

24

изнервен

преди 10 години

Пародия - Данчо ментата председател на комисията! Боко сигурно има за какво да се обяснява, но това не е ли работа на прокуратурата? Парламентът се превръща в следствен отдел към нея. А като сте тръгнали така не е ли редно да се направи комисия и за случая Костинброд, Делян Пеевски, Христо Бисеров, делото Хохегер, авиокомпания Балкан, Кремиковци и т. н. Нещо много избирателно се действа.