30

емир

преди 10 години

А какво стана с минималната заплата от 450 лева? Стига сте раздавали милостиня, а се погрижете за доходите на хората. То ГЕРБ наистина не направиха нищо по въпроса, ама и вие нищо не правите.

29

владетеля

преди 10 години

АЗ МИСЛЯ,ЧЕ ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАТ ПО 50 ЛЕВА,ВСЕ ПАК Е ПРАЗНИК,НЕ МОЖЕ ТАКА ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ ЕДНИ ДА ВЗЕМАТ ,А ДРУГИ НЕ.ТОВА КОЕТО ПРЕДЛАГАТ ОТ СОЦИАЛНОТО МИНИСТЕРСТВО НЕ Е ЛОГИЧНО И ЧЕСТНО.ТЕЗИ ОБЕЩАНИЯ ИЗЛЯЗОХА ЛЪЖЛИВИ.

28

iАнонимен

преди 10 години

Не щеме ний богатство,не щеме ни пари,искаме свободас човешки правдини.Напред, напред,на бой да вървим!Доста сме стоели,стига да търпим!Доста сме лежалив робски пелени,време е да станемсвободни хора ний.Напред, напред,на бой да вървим!Доста сме стоели,стига да търпим!

27

акуд

преди 10 години

обещания, обещания , обещания дпс чрез бсп дават само обещания докато ограбват и съсипват България ЕС ни спря всичко заради тях само ние Българите сме като щрауси.

26

50/50

преди 10 години

Айде стига с тия лозунги бе, осмърдяхте света с тия 50лева, сякаш от тях зависи живота на хората. Какво правите за да има всеки месец по 50 лева повече ? С тия 50 лева оправихте България ?

25

Революционер

преди 10 години

Те от БСП винаги залъгват пенсионерите с 50 лв. коледни добавки, толкова ще дадат и на най-бедните. И какво ще се промени? Нито икономиката ще се засили, нито ще се генерират повече пари в хазната.

24

РеаЛист

преди 10 години

Браво! По 50 лева отгоре!Все е нещо !Само че.....Хубава работа ама българска! Пак има условие пак има деление...Защо? Бонуси ама само за по-бедните пенсионери!Че има ли богати?! Ако даваш дай на всички или на никой!!! Това ...КАто с детските - има само за *** ,а за нас данъкоплатците не!! Та нали хората с така наречените минимални пенсии получават такива защото навремето са внасяли по-малки суми респ. са изкарвали по-ниски доходи!какво излиза -- взимаш повече пари и после те режат!БГ!!

23

sboo

преди 10 години

50 лева ,за толкова ли се продават пенсионерите,просто не си дават сметка че тези 50 лева и другите надбавки който ги раздадоха тъпкано ще се върнат от работещите българи,не може когато икономиката не се развива ти да раздаваш пари само и само да си на власт за да слугуваш на шепа олигарси.

22

varg vikernes

преди 10 години

Браво.Пак ще гласуваме за БСП.Целият ни квартал дори целият град Шумен.

21

TITIri

преди 10 години

С тез коледни не се оправя положението на пенсионерите По коледа ще хапнат малко повече месце ама пък ще вдигнат кръвното и хайде надбавките ще отидат за лекарства

20

Анонимен

преди 10 години

СТИГА С ТЕЗИ ПАРТИЙ ПОГЛЕДНЕТЕ РЕАЛНО НА НЕЩАТА БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА И ЗАТЪВА С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН .СЪБУДЕТЕ СЕ ИЗЛЕЗТЕ НА УЛИЦАТА И СИ ОТСТОЯВАЙТЕ ИНТЕРЕСИТЕ,СТИГА СТЕ ДРЪНКАЛИ ПО ФОРУМИТЕ.

19

анонимен

преди 10 години

По времето на ГЕРб и по 50 лева нямаше - редно е някой да въздаде малко справедливост и за бедните.

18

!!!???

преди 10 години

A на пенсионерите с пенсия от251,05 ?????

17

Анонимен

преди 10 години

аз 12 слагайте минуси с това ще покажете още веднъш кои са *** от ГЕРБ

16

danitz3

преди 10 години

До до гражданинРазбира се, никой не е против хората с доходи под всякаква граница на оцеляване и човешко достойнство да вземат по едни 50 лв. Работата е там, че им ги подхвърлят тези, които напарвиха всичко възможно, управлявайки България около 15 от последните 23 години, че да има подобни доходи. Тези, които от 89та насам разнасят пари в куфарчета и банки и т.н. И сега хората, живеещи в перманента мизерия, трябва да им целунат ръка. Отврат, ОТВРАТ!!!

15

danitz3

преди 10 години

Защо всеки ден излиза това като "новина"???

14

Анонимен

преди 10 години

защо за едни пенсионери да има,а за други да няма,не е ли редно въобще да се оправят размерите на пенсиите и заплатите въобще.След някоя и друга година дали ще има кой да внася в хазната?!

13

TITIri

преди 10 години

Кави коледни в таз бедна държава

12

йованчо

преди 10 години

За арабски *** 1100лв за месец, за български пенсионер 150-200лв на месец + 50лв за година. ????????????????? Абе политиците вие българоубийци ли сте?

11

Анонимен

преди 10 години

Пари за пенсионерите по Коледа ще има...a za nas, alzirskite siriici..??