120

МОРЯКА

преди 10 години

Ало!ПОБЕДИТЕЛЯ!Преди 4години наистина беше ПОЧТИ такъв и с чужда помощ ПОУПРАВЛЯВА,но 6 месеца преди края на МАНДАТА дебаркира--удависе,като влах накрая на Дунава. След втората ГОЛЯМА ПОБЕДА отново дибаркира,като предаде корабния щурвал в ръцете на друг КАПИТАН. Най-добре ще е да хванеш пожарникарският *** и да поливаш цветя и градинки!Със сигурност това ще ти е от полза,ако не си забравил стария ЗАНАЯТ. Успех!

119

преди 10 години

До КОШМАРАТе форумците се прескачат един през друг в този сайт!!!!!!!!!!!

118

КОШМАРА

преди 10 години

Приятели,форумци!!!!!!!!!!!!!! В сайта е останал само един дежурен самотен ГЕЙбунгел който е безпомощен срещу страшните факти за грабежите на кликата Герб и понеже няма аргументи се подвизава тук като "анонимен" и за да прогони форумците и да не четат мненията и коментарите на хората поства само един и същ текст - " бау ,бау бау,мяу,мяу ,бла блааааааа"Уверихте ли се окончателно за същността и интелекта на изританите от властта ГЕЙберски ***?

117

радостна вест

преди 10 години

След като толкова болезнено и жестоко Герб бе пратен в изолатора завинаги и започва тежка политическа и съдебна разправа с тази хунта отровила България,на страхливите герберасти не им остава нищо друго освен да изплакват мъката си по форумите скрити зад анонимността ! Това ще ви остане жалки,смазани,сринати герберунгели ! С вас се приключи окончателно и завинаги ! След като Цвинокио и Будиста са вече подсъдими , БСП пуска от днес и гореща линия за граждани които се чувстват репресирани от ГЕРБ

116

Ще бягат робите а?

преди 10 години

На това ли се радвате *** овце?Бегайте да садите картофи!Всяка ревизия на присъединителния договор на България може да бъде посрещната с реципрочни действия от страните членки на ЕС, включително с потенциално удължаване на изтичащата на 1 януари 2014г. забрана българи да могат да работят постоянно в която и да е дъргава от съюза.Това съобщи "Ройтерс" по повод днешното решение на парламента да се удължи до 2020г. забраната чужденци да купуват земеделски земи.

115

Ангел

преди 10 години

Ей Пожарникар, толкова си ***, че не искам и да ти чета мнението :))) *** си много :)

114

предстои ужаса

преди 10 години

СЛЕД СКОРОШНИЯ СИ АРЕСТ ЦВЕТАНОВ СЕ ОЧАКВА ДА ПРОПЕЕ КАТО СЛАВЕЙЧЕ ПРЕЗ МАЙ КОЙ Е ИСТИНСКИЯ ПОРЪЧИТЕЛ ! ТЕЗИ ДНИ СЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕСЕТКИ ПИСМА ОТ ГРАЖДАНИ В ПРОКУРАТУРАТА ! ЕДНО ОТ ТЯХ Е - " Г-н Главен Прокурор Цацаров ! Моята молба е да ме информирате какво престъпление би трябвало да извърша за да бъда арестуван и въдворен за съкилийник на лицето Цветан Генчев Цветанов ! Лице не се посвенило да подслушва и арестува невинни Български лекари !Лице апотеоз на мутрокрацията и милиционерския ботуш"

113

Бивш гербер

преди 10 години

Благодарете още на Борисов че обложи с данък влоговете на хорицата......Никое правителство досега не бе си позволило да посегне на спестяванията на гражданите.....На белите пари за черни дни на възрастните хорица....Благодарете че с контрабандата,нашите данъци и рекета над дребния бизнес Герб пълнеше черната си каса.....Благодарете за новите 400 000 безработни през изминалото управление...Благодарете и за мутрокрацията и милиционерския ботуш.

112

Бивш гербер

преди 10 години

Винаги съм мълчал, но чашата преля!Хора благодарете на Борисов, че нанесе смъртоносен удар на гражданите с гнусното си управлениеАко все още има хора с морал в ГЕРБ сега е времето да напуснат.Утре ще бъде късно.Партията която превърна една страна с 90% средна класа в страна с 90% мизерстващо население,чрез заграбване на спестяванията и собственноста, чрез назначаване на милионери,чрез създаване на мафия, наркоканали, проституция и насърчаване на фрапираща по размери престъпност

111

страхливеца Буда

преди 10 години

Борисов се оправдал че не ходел в Парламента защото хора от Атака били блокирали дома му и не смеел да излезе ! Видяхте ли какъв *** ни е управлявал последните 4 години !Този човек дойде на моя ред и с най-цинични думи ми говореше от един метър, каза Борисов, като уточни, че в обидите на Сидеров майката беше най-малкото.Неговите хора с телевизия Алфа дни наред стоят пред дома ми под немия поглед на властта. Комшиите не могат да спят, да отидат на работа. Така че, от една страна, парламентът блокиран, от другата страна домът ми блокиран. Къде да ходя?, възмути се Борисов.

110

Менте

преди 10 години

ДПС ще сезира КС,той ще отмени решението на народното събрание.От патакламата в крайна сметка ще излязат победители турците и комунистите защото ще кажат,че и те са гласували за мораториума и не могат да оспорват решението на съда.Толкова ли сте наивни та си помислихте,че някой ще ви защити интересите.Кога се е случвало това.Следете само действията на правителството в ЕК.Обзалагам се,че изобщо няма да си направят труда да защитят там интересите на България,а това ще ви е знакът за развръзката.

109

Давай Волене

преди 10 години

Волен Сидеров ;Знам как и мога да се браня, не разчитам на МВР. Това ли е въпросът да се саморазправяме с индивиди, които искат агресия и нещата в България да не вървят? Искам възмездие за тези, които са управлявали, да бъде разгледано управлението на ГЕРБ, на служебния кабинет, на предишни управления. Мога да направя всичко това като председател на Комисията по корупция.

108

преди 10 години

До протестиращако се чудиш кой съм,гледай някой филм на ужасите с духове и призраци и може да СЕТИШ

107

преди 10 години

До ГРОБ- В ЗАТВОРАПЪРШИВ *** СИ ТИ И ТРЯБВА ДА БЪДЕШ БИТ С МЕТАЛНИ ПРЪТИ(ТОВА Е ТРАДИЦИЯ СЪС ЖУРНАЛИСТИТЕ ОТВОРКОВЦИ В БЪЛГАРИЯ)

106

протестиращ

преди 10 години

В момента се прибирам от протеста .Свърши ми работното време , на нас ни плащат за участие от 18 часа до 22 часа.Днес бяхме значително по- малко .Не знам на какво се дължи но главно ГЕРБ свършва парите , а енергийната мафия се стиска. Тук на протеста има младежи от цяла България, дошли да припечелят нещо.За това са с раници на гърба , те спят по пейките из парковете за икономии.

105

Анонимен

преди 10 години

Майчинскиге саамо на *** .тока кат го свалиха що е по скъпзащо не махнат дянковите закони сега са им екстра

104

PikaqvnaBoikoustata

преди 10 години

Всички Гербери в Затвора!

103

ГРОБ се разпада

преди 10 години

ГЕРПерите от както спряха да работят, само издънки - ловят ги за купуване на гласове; президента олигарх нарушава конституцията; всеки ден нови и нови кражби на Борисов излизат наяве и най-важното, платените им *** намаляват със всеки изминал ден!!! Браво на истинските българи, че не се поддадоха на тази манипулация и подкрепиха правителството!!!!!!!!

102

Анонимен

преди 10 години

Абе момчета с тея глупости изкарвате ли си хляба?Такова слабо изпълнение и на иначе нискоквалифициран труд не може да е много платено.плащат ли ви поне или се надате да ви забележат

101

ГРОБ- В ЗАТВОРА

преди 10 години

ГЕРБерската фотоволтаична мафия прави всичко възможно да свали правителството на Пламен Орешарски и да върне своя любимец Бойко Борисов на власт.ГЕРБ искаше да вдига цената на тока с 40% ! Забравихте ли ?!БСП го свали с 5% !ГЕРБ държеше пенсии и заплати замразени 4 години.БСП вдигна веднага минималната работна заплата и обеща ежегодна индексация на пенсиите.ГЕРБ упорито отказваше да вдигне "майчинските".БСП ги вдигна веднага щом дойде на власт.ГЕРБ работеше в полза на Вашингтон и Тел Авив