135

пушач

преди 10 години

БРАВО!!! ИСКАМ ДА СЕ ПУШИ НАВСЯКЪДЕ!!! :)

134

КИРИЛ СОФИЙСКИ

преди 10 години

КОМУНИЗМЪТ СЕ ЗАВРЪЩА С ВСИЧКАТА СИ ЧОВЕКОНЕНАВИСТ ! ДОСТОЙНИ НАСЛЕДНИЦИ НА СТАЛИН! КАКВО ЗНАЧИ ТУК ЧОВЕШКАТА ОТДЕЛНА ЛИЧНОСТ , ВАЖНОТО Е КОМУНИСТЪТ ПУШАЧ ДА Е ДОБРЕ ! КОГАТО ПАДНЕ СТУДЪТ ,*** ИМ МАМАТА НА ДРУГИТЕ, ВАЖНОТО Е КОМУНИСТЪТ ПУШАЧ ДА Е ДОБРЕ!

133

Анонимен

преди 10 години

Аз таман ги отказах и взеха, че пак ги разрешиха тия л****!

132

---

преди 10 години

Забраната за пушене на закрито беше едно от много малкото смислени неща, които гербаджиите направиха. Разрешаването на пушенето в заведенията определено е стъпка назад и няма разумни аргументи за това. Някой беше казал, че разрешаването на пушенето, за да се помага на ресторантьорския бизнес е като да се отмени задължителното слагане на колани в автомобилите за да се стимулира бизнеса на частните болници и погребалните агенции. Пълно малоумие.

131

Анонимен

преди 10 години

Кракът ми няма да стъпи в заведение в което се пуши. И да уточня че заплатата ми е 5000 евро. Ако всички непушачи направим бойкот на заведенията в които се пуши и ги оставим да печелят от пушачите които кибичат на едно кафе собствениците с умиление ще си спомнят за забраната.Кое е по-печелившо - пушач висящ на едно кафенце или непушач на пълна вечеря? Щом въпроса за пушенето се поставя на икономическа основа да го решим с икономически мерки. БОЙКОТ НА ЗАВЕДЕНИЯТА В КОИТО СЕ ПУШИ.

130

вичо

преди 10 години

Кажи му комунист и не го обиждай повече !

129

Стюардес Цигаров

преди 10 години

До ЛешниковАм,то и наркотиците са личен избор на всеки ,да ги легализираме и тях ,ей така за закуска едно хероинче ,АУУУУУУУ КЕФ .....И щот,са личен избор, да ги продаваме в лафките ,който иска ,ЛИЧНО да си купи Кумунягите пак цунаха някой тютюнев бизнес *** .срещу падане на забраната и неколко милиона бонус .Повръща ми се от тях .

128

ван Гог

преди 10 години

Аз съм непушач. Но не мисля че някой може да ме накара насила да седя там където се пуши. Не виждам причина да има помещения за пушачи и непушачи. И всеки да може да си избира. И не някой да задължава някого. Това е демокрацията - човек да има възможност за избор. И да се махнат глупостите и наколенките, приети от Бойко. Само ние караме лятото на фарове. В Гърция, Франция и Италия не е задължително.

127

...

преди 10 години

Правителството и депутатите от БСП,ДПС и АТАКА нагло и арогантно всеки ден прокарват скандални назначения на неподходящи хора на високи постове и променят закони единствено и само в техен интерес. До този момент не съм видял нищо което да е направено в мой интерес.Сега се канят да ме лишат и от чист въздух ,ако реша да вляза в някое заведение. Абсолютно ретроградно управление.

126

asd

преди 10 години

Честито на раята! Другият път на изборите пак се правете на интересни и ощипани моми. Нима не знаехте какво представлява БСП+ДПС? То не бяха мафиотск изакони, заменки, престъпници, отвличания, разпродажба на национални интереси, ***, беззаконие, какво ли не, споране на веврофондове заради крупни кражби. Много късопаметен народ. Честито и на тютюневата контабанда, ще се вдигне оборота.

125

АСЕВ

преди 10 години

УУУУУУУУУУУУУРРРРРРРРРРРРРРРРААААААААААААААААААА!!!

124

БГ

преди 10 години

Всичко друго оправихме,пушенето остана кусура.

123

Анонимен

преди 10 години

Мръсни популисти, това няма да ви остави на власт. Оставка!!!!

122

+-+-+-+-

преди 10 години

Евалла! Най-накрая! И разни мухлювци, дето са се загрижили за здравето ми, тази промяна до колкото разбирам, не задължава никой насила да пуши... така,че ...пътя!

121

Лешников

преди 10 години

Това си е чист популизъм, както от страна на тиквун, така и от БСП. Пушенето е личен избор за всеки и точно Бойко или Станишев да се "грижат за здравето на народа" звучи трагично и пошло. Ясно е че става дума единствено за пари. Няма еднозначен отговор на въпроса трябва или не трябва да се пуши на закрито. Просто това е още една тема с която се разединява обществото, както АЕЦ Белене (примерно). България е туристическа страна и либерализирането на един такъв закон е плюс. Личното ми мнение.

120

Коко Бийч

преди 10 години

Много сте наивни в БГ:не стига че се тровите, ами ви карат да си плащате за това и някой си строи вила на морето от вас...не разбрахте ли, че цигарите са отрова-няма нищо полезно в тяхВ Щатите повече хора НЕ пушат, отколкото пушат...направо съжалявам по някой път пушачите, колко са зависими от тази отрова(също като кракхеадс дето ги дават на Drugs INC) и ми се иска да им помогна ...За съжаление в слаба държава живее *** народ-знам, че е грубо но бъдете честни със себе си-това е реалността..

119

Айде помогни

преди 10 години

До Просто провери До qwerty78.Хайде дадох ти адрес! Там царува средновековна експлоатация на труд и ДИСКРИМИНАЦИЯ! ТИ като си в ЛУДА ГЕРМАНИЯ-ВИЗИРАЙ ПОЛИЦАЙ! Да видим дали ще има успех??? Аз писах на ДОЙЧЕ ВЕЛЕ! Те АБДИКИРАХА от ПРОБЛЕМА! Прати ПОЛИЦАЙ там???? Нека да те видя колко си в Германия? Колко ще те вземат на сериозно? Нека те ВИДЯ????

118

333

преди 10 години

Това е най-голямата тъпотия,то така или иначе си се пуши в нощните заведения,да затворят заводите за пройзводство на цигари,а не да мъчат хората със забрани,лицемери гадни.......

117

еди кой си

преди 10 години

Абе *** всичи, които подкрепяте тая циганщина!!!! Гонете свестния и къдърен народ далеч от държавата на ПАРОДИИТЕ.... *** КЛОУНИ

116

Аз бях

преди 10 години

До qwerty78 Аз съм стъпвал,поживях в ЛУДАТА ГЕРМАНИЯ,ИЗКАРАХ си ГЕВЕРБЕ! ТИ къде си обаче?