128

"***"

преди 10 години

ОСТАВКА!!!!

127

mm

преди 10 години

Престанете изорди, хората тъкмо свикнаха със забраната сега пак обратно. После следващото правителство пак ще я въведе така или иначе.

126

jorkatta

преди 10 години

абе какво се палите само немога да разбера??? до сега катро имаше забрана спазваше ли се Назовете ми еднин клуб в който не се е пушило!!! След 23-24 ч. навсякъде се пушише, но вместо пепелници имаше вази ;-)

125

Тодор Живков

преди 10 години

Те убиват нашите деца ...Комунистите са РАК за България !Оставка !

124

Анонимен

преди 10 години

Мръсни долни *** за нищо не ставате. Само ни дърпате назад. Време е да си обирате крушите

123

Neznaen

преди 10 години

Въпрос :Колко пари са прибрали под масата ? Отговор :Все пак трябва да се подготвят за избори - рано или късно ще им се отрежат Крилцата. Вярно че се мислят за богове но докога ли ?

122

Анонимен

преди 10 години

Това не е ли същият Панчо,който предложи през уикенда хипермаркетите да не работят?

121

Nesnaen

преди 10 години

Каквото и да си пишем - Кервана си Върви и на нашите Велики Управници не им дреме за нас ( ПАРИТЕ И ИНТЕРЕСИТЕ ПРАВЯТ ТЕХНИТЕ ЗАКОНОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

120

Чиновник

преди 10 години

Спокойно, още преди зимата нещата ще се върнат в нормалното си състояние и пак ще се пуши по заведенията.

119

Neznaen

преди 10 години

До NetolerantenЧервена Лимонка!!!!! Но съм съгласен с теб !!!!!!!!!

118

Анонимен

преди 10 години

Хора, въобще не коментирайте!!! Те сега си правят проучвания на общественото мнение. Оставете ги да вкарат пак цигарите. Тогава ще видят кон боб яде ли!

117

ЦШЩ

преди 10 години

ОСТАВКА ЗА ТЕЗ ДОЛНИ ХОРА!

116

yurush

преди 10 години

Вижте сега, да ви обясня. БСП връща цигарите и поради друга причина. А именно: обещаха да не вдигат пенсионната възраст,сега казаха че ще я обвържат с продължителността на живота. С връщането на цигарите ще изпълнят и двете. Понеже това ще намали продължителността на живота, няма да се дига пенсионната възраст, кръчмарите ще са доволни, само ние непушачите няма да сме, но какво тук значи някаква си личност. Парата в джоба е важна за тях. А това с маси за непушачи и пушачи е т*ак работа.

115

бъдин

преди 10 години

Иде Зима:Пушенето!Иде Лято:Пушенето!Туризма го разсипаха със и без пушенето!

114

абе

преди 10 години

мръсни комунисти и ***,стига сте дърпали държавата назад,*** и *** ви скапани.В целия свят хората се чудят какви мерки да приложат за намаляване на тютюнопушенето,а вие се чудите как да го увеличите?*** и популистите долнопробни!Само сеч за вас!

113

До

преди 10 години

До MarioА защо не коментираш Гърция! или е по-изгодно да коментираш само това, което ти е изгодно. Гърция е с най-дълга продължителност на живот в Европа, а както се вижда са в челни позиции на пушене.

112

Mario

преди 10 години

Страни с най-голяма консумация на цигари на човек за една година:Сърбия - 2861;БЪЛГАРИЯ - 2822;Гърция - 2795;Русия - 2786 и т.н.Най-често раково заболяване в БЪЛГАРИЯ (мъже) - 50 човека на всеки 100,000;Подобни са и статистиките за всички други източноевропейски държави където се пуши най-много. Да не говорим, че най-честите причини за смърт в България са коронарна болест на сърцето, инсулт, рак на белите дробове, за всички от които има доказана директна връзка с пушенето.

111

1

преди 10 години

До кръчмарКой те кара да връщаш пушенето в собственото ти заведение. Като не искаш няма да се пуши в него и хората ще се съобразяват. Какво те касае теб закона. Или те е страх, че като се облекчи режима клиентите ти ще отидат в други заведения, в които ще може да се пуши.

110

1

преди 10 години

До НинетоИ кой точно ходи по домовете във Финландия, че да проверява дали хората пушат или не в домовете си! Миналата седмица излезе новината, че България е една от 8-те държави в ЕС с пълна забрана и една от 3-те с забрана за пушене в хотелите от ЕС (ИНФОРМАЦИЯТА ДОЙДЕ ОТ Брюксел във връзка с нова директива относно пушенето) . Като Гърция също е една от 3-те! Това лято обикалях Гърция и нямаше хотел, в който да не се пуши (дали спазват забраната?).

109

Марк Твен

преди 10 години

Ето я и истината. Повечето депутати пушат, не им харесва да си вдигат дебелите *** и да излизат навън да пушат и правят по-лесното, отменят забраната.На никой не му пука за хората. Парламент пълен с егоисти.Депутатите имат пари да ходят по заведения и не им е приятно докато пият питиетата им купени им от друг,говорейки за делаверка да не могат да пушат. Нали за това са влезли в парламента да правят каквото си искат без да мислят за другите.Станишев е пушач,Местан и Сидеров също,Борисов и той