83

ай на село

преди 11 години

Този ако застане гол пред огледалото , мож ли си види пищова?!Заприличал на лоена топка...селски бек!

82

Анонимен

преди 11 години

Monika stani6eva kaza 4e namalqvat toka s 30 % ot 1 oktober 2013

81

Анонимен

преди 11 години

Zaplata ska4a ot 1 oktober 2013 1000 leva

80

Айде бе....Чао Буда

преди 11 години

Тоя *** отвана трябваше в панделата или при другите мутри .....

79

Анонимен

преди 11 години

Турско-червенушки,утре ще има и снимчица на вашия серГЕЙЧО,не плачете? Може да си го цунете.Че скоро ще е в раирана пижамка.

78

Пешо

преди 11 години

Този трябва да умре като дядо му,пребит с шамари до селска обществена тоалетна!Този не заслужава да бъде съден!

77

Анонимен

преди 11 години

той като се засмее и другите започват да се смеят и го гледат... идилия. Свикнали сме да сме поклонници на някой, а той е там в Парламента, за да работи за нас. Ние сме неговия работодател!

76

ataka

преди 11 години

gorkiq 4ove4ec,poredniq izgorql kandidat na gerb v bitkata s dps...rezultatat e qsen o6te sega....POBEDA ZA DPS

75

Анонимен

преди 11 години

Verno li toka ska4a s 40 ?

74

Монархист

преди 11 години

Все едно гледам снимка от Северна Корея - лидера и всички дирниколизци го наобиколили с надеждата да им подхвърли некоя троха или кокалче с малко месце по него, а около тях простосмъртните се бутат да видят Бащицата; така де да му засвидетелстват вечна признателност.

73

Пешо

преди 11 години

Крайно време е да пуснат Сретан да му напълни тиквата с олово!

72

зорко око

преди 11 години

Този с мат'ряла защо още ходи с охрана от НСО? Беден ли е, та и този харч на гърба на мат'ряла?

71

до 67 анонимен

преди 11 години

Добре,че при Б.Б. обедняхме.При престъпниците от БСП/ДПС цъфтяхме и връзвахме.Голямото изселване на качествените българи беше точно при тяхното вилнеене.Не друг,а точно те са причината да сме в тази разруха.А сега ни заробват и с още заеми и няма да спрат,докато не съсипят напълно страната ни.Жалко,че на тази "територия"останаха само такива ,като теб платени и безмозъчни ***! Цветущо ви "благославям" !

70

Пешо

преди 11 години

Не е честно да се уволняват хора от Герб,тези *** трябва да се арестуват!

69

Винету

преди 11 години

Тиквуне ама многоо си ***!Как няма да ги е страх хората като такива мутри като теб бяха и са депутати и министри.Магистралите и зелената енергия не се ядат,ама от тях ти и такива като теб си напълнихте гушите. Виж се на какъв плондер си заприличал, *** охранен!

68

Анонимен

преди 11 години

Тиквата пак говори глупости.За един държавник няма турци или българи - има български граждани!Със същото късогледство СДС и реформаторите разрешиха една партия на религиозна и етническа основа и сега имаме проблем.Но докато има *** като Батман, Костов, Станишев ще има и Доган!

67

емир

преди 11 години

Че какви турците сте в Гърмне бре, хайде да беше някое кърджалийско или раградско село разбирам, ама в Гърмен турци нЕма :D

66

Мехмет мечо

преди 11 години

До Анонимени друго е факт, всички помаци и турци ще си гласуват за ДПС, независимо какво казват на Биби -15%, БСП ще си гласуват под строй - 20%, 10% роми, които ще си гласуват за БСП. Разочарованите от герб хора, виждайки как яростно мутрата ламти за власт, за пари се увличават лавинообразно. Старите кранти от реформаторския няма да съберат и 1.5%. Боко се навира къде не му е работа и ще се разочарова страхотно. Скоро герб ще бъде съставена само от 3 човека. Скоро герб ще бъде история - факт.

65

Обещание

преди 11 години

Повече нямам да влизам в сайтове, които слагат на челно място големи снимки и статии за Бойко Борисов!

64

Анонимен

преди 11 години

факт е че само герб присъства в тези райони.всички други,червени,сини,всякакви ,всички изоставиха тези хора на дпс.там хората нямат никаква алтернатива освен дпс,защото другите партии избягаха или се договориха с дпс.