134

Не искам да ги дишам

преди 11 години

Оставката е най-малкото което искаме от тези негодници. Затвор при каторжен режим на хляб и вода (и това не заслужават) докато пукнат и освободят България от вонята си.

133

Прорестиращ

преди 11 години

Лустрация за всички участвали във властта за последните 23 години, както за близките и роднините им до 9-то коляно. Отнемане на цялото им имущество. Разваляне на всички приватизационни и концесионни договори. Премахване на излишни структури като НОИ и НЗОК, ккто и на всички безполезни държавни агенции. Намаляване броя на държавните служители от 230000 до не повече от 30000 с ясни компетенции и 5 пъти по-високи заплати.

132

Ти си лъжец!

преди 11 години

До АнонименПри всички правителства без тройната коалиция външният дълг остава непроменен.При тройната коалиция е удвоен!Ама ние не сме чак толкова прости, поне знаем сайта на БСК, а и Ексел можем да ползваме.

131

potresen

преди 11 години

Не знам един Анонимен откъде ги изкара тия 100 милиона за изборите, след като предните струваха далеч по-малко. Народът не ги диша до степен, че е готов да се дадат и 30-40 милиона за нови избори. Само се надявам, че няма да е ниска активността, че това е което ни яде главата. Нормалните страни могат да си позволят ниска активност, не и ние.

130

Анонимен

преди 11 години

Г-н Георги Пляков, престани да ни подценяваш и да плякаш глупости насам натам!!! Всички знаем чии интереси обслъжваш, не е нужно постоянно да се показваш, герберска *** такава! Като знаеш толкова, защо не поемеш отговорност, а само искаш да *** пари като консулант!

129

inatut

преди 11 години

До Софийски простаци !Обратно на нивата, че козите те чакат.АЙде ..

128

Софийски простаци !

преди 11 години

Умните "жълти павета" срещу "глупавия народ" на провинцията ! В София има "и от пиле мляко" а в провинцията е мизерията на България. Лакомията на софиянци няма граници, лесно са продаваеми и лесно се купуват от Бойко, Цецо и Цветелина.

127

ОТРОВЕНО общество

преди 11 години

Този е от ОТРОВЕНО ОБЩЕСТВО - доказаните врагове на България !Знаете ли кой държи европейските пари, които финансират НПО-тата? Оператор е институтът Отворено общество на Джордж Сорос. Една американска организация контролира парите на ЕС, които трябва да получават българските НПО-та.

126

икономисте мижав

преди 11 години

ами защо ГЕРБ не оправи малко положението на матрияла,че да може да си плаща данъците.Ти знаеш ли какво е да искаш данък на човек,който от 5 години е без работа и семейството кара с една заплата от 400 лева.Това,че този човек все още диша,тоест живее може ли да му плати данъка,а?Абе я ела в провинцията със семейството си,да поживеете 1 година с 400 лева за всичко и тогава си плащай данъците.НЕКАДЪРНИЦИ!!Всички много знаете,но всъщност сте такива слепци.Дано Бог направи така,че да изпитате всичко

125

Брей

преди 11 години

Къде беше националният предател Гошко Ангелов,когато дянков тегли 2млд евро заем.Гошко работи за Сорос,а той обича да предизвиква кризи.

124

нико111

преди 11 години

Върви Народе ИзтощениТекст: Милена СлавоваВърви, Народе изтощеникъм Парламента ти върви!

123

Анонимен

преди 11 години

Схемата е следната: Хиените от тройната коалиция са много изгладнели и спешно трябва да откраднат много пари! Да обаче сега не сме 2005 а 2013 няма ги лесните милиони и държавата е пред фалит, хазната е празна и има дупка в бюджета. Казано накратко просто няма от къде да се краде. И сега хиените ще преприемат друг ход! Ще изтеглят заем няколко милиарда, ще вкарат половината в бюджета, ще раздадат една част населението за да си вдигнат рейтинга а останалото направо си го прибират в джоба!

122

Анонимен

преди 11 години

Чудно, миналата година дянков като изтегли 4 милиарда лева заем, за какво отидоха? Може би за сто метра магистрали? За резерва, пък въобще няма да питаме!

121

нико111

преди 11 години

Върви Народе ИзтощениТекст: Милена СлавоваВърви, Народе изтощеникъм Парламента ти върви,с вярата си във добротосъдбините си поднови!Върви със мощната си воляизмамниците изгони.Държавата да си отдъхнеи Бог да я благослови!Напред! Науката е слънце,но някой има интересНарода да е неграмотенДа няма никакъв Прогрес!Така годините минават,въртиме се в затворен кръг,със Дявола се съюзяват,и хранят се от наща плът.Да, Родината ни годинипресветли преживя в беданеописуема изпадна,и мафия я завладя.Но ний Народа сме готовиотново да се съюзим,да вдигн

120

fras

преди 11 години

Неговото(на Георги Ангелов) обяснение е, че правителството има намерение да изтегли заем, за да си купи допълнително време на власт.-------------------------------------Не съм съгласен. Т.н. социални мерки - майчински, помощи за отопление и пр. "благинки за народа" струват на бюджета не повече от 50 млн. годишно.А тези искат да вземат 1-2 млрд.(което си е пълна дивотия, 1 млрд. не са джобни).Просто разбират, че няма да са дълго на власт и няма време кога да обгрижат "нашите" момчета. За нагласени обществени поръчки трябва време. А такова липсва.За това ще вземат 1-2 млрд., през ДДС

119

Анонимен

преди 11 години

Много се извинявам на всички, но не мога да се сдържа - АААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!! Тия ще ни довършат. Половината ми живот мина в избори, затягане на коланите, липса на средства, неработеща държава, търпение (???!!!!), компромиси и... непрекъснато безспокойство как ще я караме занапред. Нещата лъснаха и опряха до кокала - или те нас или ние тях. Не забравяйте, че заложници са децата ни.

118

HCDV!

преди 11 години

Adam SMITH, знам че на вас от "богоизбрания народ" не ви е даден много акъл, ама кажи моля те къде прочете или чу че Орешарски щял да раздава пари за "ядене и пиене".

117

Анонимен

преди 11 години

Борда, борда задушава всичко. Дори най мощните икономики като САЩ през последните години си девалвираха валутите. Също и Полша и Турция. Затова ядем полски яйца и турски домати

116

niakoi si

преди 11 години

tolkova si i ikonomist...

115

brymbrym

преди 11 години

Орешарски да вкара Дянков в затвора (все ще намери за какво предвид колко вреди нанесе на България) и ще спечшли поне малко уважение.Но щом ни най-малко не закачат Дянков, това е сигурен знак, че Орешарски е *** и на американските господари.