13

Анонимен

преди 11 години

Браво, трябва да зпочнете да чувата народа. Остава да се справите и с тази безумна цена за изкупуване на зелената енергия, че там е някакъв абсурд и ще ви харесаме. Всеки трябва да разбере, че трябва да работи за народа си и така и той ще е добре. ББ след протестите сложи една продавачка да ръководи ДКЕВР и заби още повече проблема.

12

гражданин

преди 11 години

Няма угодия-като са високи цените на тока-протестираме,като се прави нещо те да паднат - пак не щем.Нали от някъде трябва да се почне, че то след герб държавата е като опоскана ливада от пустинни скакалци. Та върнете ББ,щото "вие сте прости и аз съм *** и затова се разбираме"

11

крис

преди 11 години

и нека плюенето от герберските *** започне сега....

10

offf

преди 11 години

Абе да ви направят цената на тока по 50 ст. на кВтч и да мирясате накрая. Била ви скъпа, сега пък не искате цената да се намали? Абе вие нормални ли сте или ви харева да се разнасяте наляво надясно като народна песен? *** народ слаба държава!

9

Анонимен

преди 11 години

До МинаващСмешник си ти!Костов посписа за ТЕЦ Марица 1 и 3. АЕЦ Козлодуй не се ремонтира и директно се краде от фонда, отговорен за поддръжката - от ГЕРБ. Белене, трябваше да работи вече и да изнася ток! Турция все още изкупува унгарски ток... Герб по най-кретенския начин утрепа износа на единственото, което се произвежда в България. БСП също не са цвете за мирисане и са подписали за вятърни перки, за което Станишеф трябва да се утрепе, но хайде да си говорим реалните нещо, а не за спорта...

8

Journey

преди 11 години

Сега е моментът да върнем енергетиката на народа, каза СтойневЕгати и комунистическия лозунг!За тези, които не помнят.Навремето всичко беше за народа...да дадем храна на народа, да се погрижим за народа...властта на народа...та и сега.Интересно само как ще върнат енегретиката на народа като МАриците са американски, повечето ВЕИ са частни, а останалото се управлява от Р.Овч и Костов.Та, как бе, другари ще я върнете на народа тази енергетика???Обяснете, но подробно.

7

Добряк

преди 11 години

Елементарна популистка пропаганда с цел спиране на протестите. Елементарно, Холмс... Пардон, Сергей.

6

Евросиганин

преди 11 години

Корумбашев обикновенно активен, този път мълча като риба санким тоя закон не го касае пряко.

5

Евросиганин

преди 11 години

Корумбашев обикновенно активен, този път мълча като риба санким тоя закон не го касае пряко.

4

Дзвер с колело

преди 11 години

Колко трябва да е елементарен човек та да се върже на това заглавие горе? Другарите от червената върхушка направиха кризата с подписаните договори за зелена енергия, сега тръгнали антикризисни мерки да взимат.

3

Минаващ

преди 11 години

Ха, намерил се кой да дава оценки и мнения за енергетиката. Та нали точно БСП докара енергетиката до финансов колабс и високите сметки за ток на гражданите. Нали точно БСП подписаха със зелените, американските ТЕЦ 1 и 3 , нали БСП точно похарчи над 2 млрд. за Белене. Кой взе заем на името на НЕК за незнайно къде похарчените пари за дупката Белене???В момента НЕК е задлъжняла към АЕЦ Козлодуй с близо 400 млн. лв. Как да се модернизират 5 и 6 реактор за удължаването на експлоатацията им? Смешници

2

zvero3

преди 11 години

И с колко ще падне цената на тока? Това мисля, че по го вълнува Народа.

1

Салахадин

преди 11 години

И се почва един популизъм:)Да затихнат протестите пък пак да крадем?Че и ДПС много пари наляха.Нали така,другари?:)