27

фен

преди 11 години

Витков -Президент !

26

Анонимен

преди 11 години

Ей за това нищо не се полуцава в България,щото всеки се занимава с това дето не му е работата!Помните ли що куцо,кьораво и сакато умствено се изреди в Парламента за тези 24 години?

25

Анонимен

преди 11 години

До 24Ти да не си мазохист. Какво разбира тоя ****нгер на снимката от образование, икономика и т.н. Та чак и закон за банките ще промена. Ха ха ха.

24

Анонимен

преди 11 години

Грозна си като салата, непоръсена с оцет...

23

Анонимен

преди 11 години

Издигам Витков едновременно за зам-министър на образованието и зам-министър на културата!Най-точният е,ще ги съвмести идеално длъжностите,вервайте ми!

22

Анонимен

преди 11 години

Какво има да променяш бе шушляк. Намали бюджета на простите фуражки на половина и парите ги дай на образователната система. Заплатите на учителите х2 и системата ще заработи. Ще се спре порочната практика да стават учители тези, които за друго не стават, която работи от 20 години и всичко ще си дойде на мястото. Махни делегираните бюджети, защото образованието не трябва да е фирма, която да прави пари, а доктрина за развитие на държавата. Ама то се иска държавническо мислене за тая работа...

21

Анонимен

преди 11 години

Орешарски, ти си и*иот, който гледа с полуотворена уста и "разтуря седянки". Когато и последният учител от по-старите поколения се махне от системата, с тези мижави заплати, които давате на учителите, ще се радвате, ако децата могат да четат. Ид*оти сте вий. Щал да променя цялата система на обучение от детската градина още. ИД*ОТ! Промени заплатите, за да почнат да се връщат кадърните хора в системата, защото иначе ще има "отворете си учебниците и се оправяйте" докато "учителката" се гримира!

20

Анонимен

преди 11 години

При положение, че професори се изказват чрез жестове, мимики и възклицания, вместо да съставят цяло изречение от думи, а уж отдавна са професори и то по т.нар. разказвателни науки, а не по футбол, скулптура или математика - какво образование да очакваме. Нали се видя вчера във ВН.

19

strephen

преди 11 години

ДО 20: Я КАЖИ КАКВО ТОЗИ ПРЪДЛЬО НА СНИМКАТА ЩЕ НАПРАВИ НЕЩО ЗА ХОРАТА? ОТ КАКВО ВДЯВА, ОСВЕН ДА СЕ ПРАВИ НА КУЛТУРТРЕГЕР? КАКВО Е УЧИЛ? КЪДЕ? И ПРЕДИ ДА ПРИКАЧАШ ЕТИКЕТИ НА ХОРАТА НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА СЕ ПОГЛЕЖДАШ СУТРИН В ОГЛЕДАЛОТО..!

18

strephen

преди 11 години

Това ШЕГА ЛИ Е ИЗВИНЯВАЙТЕ? ТОЗИ ДЕТО ДО СКОРО МИ ПРЕДЕШЕ В ЕФИР СЕГА ЩЕ Е ГРАДИВНА КРИТИКА? НА КАКВО...? БОЖЕ ГОСПОДИ, КОГА ЩЕ СИ ПРИБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ ОТ ТАЗИ СТРАНА..НАИСТИНА ТОЗИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА...ИМАЙКИ В ПРЕДВИД ГЛАСОВЕ ЗА АТАКА - ЗИГ ХАЙЛ, НФСБ - КАКВА СМЕШКА САМО, ТОЗИ *** НА СНИМКАТА, БСП - НАИВНИЦИ ОТ МИНАЛИЯ ВЕК...НАИСТИНА...ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ СЪДБАТА!!! БЕЗ КОМЕНТАР!!!!

17

Анонимен

преди 11 години

Светльо, намали пиенето, ако исташ да се правиш на политик.

16

Анонимен

преди 11 години

щом тоя народ се радва на Витковци и ги смята за герои. мани. оставаме си в кретенията.

15

Анонимен

преди 11 години

"От формацията на Светльо Витков настояха за закон за банките и закон за лустрацията, който да завърши прехода" - Ха да видим как другарите ще гласуват закон само против себе си! Защото корените на всичко са скритите задкулисни кукловоди от БКП и тяхната ДС.

14

Анонимен

преди 11 години

Това е един от законните крадци в държавата ни,наред с другите от НФСБ,България за гражданите, ВМРО и др. такива малки които прехвърлиха 1 % бариера и ще получават на готово милиони левове от гърба на бедния българин,затова че са били представени партии.И после се чуди човек що в българия има 200 партии,ами то било килипир да си в партия и независимо че ни си влязъл в парламента пак ще получаваш и то не малко пари и то на готово !!!!!Да се промени избирателния кодекс или отново на УЛИЦАТА !!!!

13

нечовек

преди 11 години

Мога са обзаложа тук и сега,че Витков ще усвои субсидията и няма я подари ни на Костов,ни на Лостов,ни на кой да е субект (реален или измислен).....Музикантинито вече е изпечен играч,романтичния му период си отиде безвъзвратно.А вий си вервайте,че го боли г*за за вас.....

12

преди 11 години

Криминализиране на лихвата!!!Иначе всичко друго е прах в очите.

11

Анонимен

преди 11 години

Става ли тия дето 1000 пъти сравняват субсидията в България с тази в Германия, да проверят точно как стоят нещата там и тогава да дават *** си коментари навсякъде ?

10

ТHE Патриот

преди 11 години

ВИТКОВ: ДАРЯВАМ СИ СУБСИДИЯТА НА КОСТОВТака лидерът на "Глас народен" и музикант Светльо Витков, чиято партия взе над 1,33% от гласовете на парламентарните избори, отговори пред "Труд" какво ще прави с държавната субсидия на партията. По закон тя е 5% от минималната работна заплата на глас годишно, т.е. около 15 лв. При резултата на партията това са към 700 000 лв. на година. Извън шегата бившият фронтмен на група "Хиподил" поясни: "Аз отдавна съм казал какво точно ще направим с тези пари. Нек

9

???

преди 11 години

Дали ще включат "култовата" песен "Боли ме ***" в изпълнение на лицето от снимката в задължителните матури?

8

Liverpool

преди 11 години

Добре, че беше Дончо Бораджиев да събере 2 гласа от Велико Търново, иначе този беше закъсал.